Huom! Tämä sivusto vaatii JavaScriptin toimiakseen kunnolla.
Varmista, että JavaScript on aktivoituna selaimen asetuksista.

Huoltopalvelut.

Öljynvaihto, määräaikaishuolto vai korjaus

Voit luottaa auton huoltoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa Volkswagen-huollon koulutettuihin ammattilaisiin. He tuntevat autosi ja tietävät, mikä huolto autoon tulee tehdä valmistajan ohjeiden mukaisesti. Näin autosi säilyy varmassa käyttökunnossa ja säilyttää myös hyvin jälleenmyyntiarvonsa.

Kaikki Volkswagen-huollon työntekijät pätevöityvät Volkswagenin-koulutusohjelmien kautta työtehtäviinsä. Huolloissa ja korjauksissa käytetään Volkswagenin alkuperäisiä varaosia. Työt tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti ja töissä käytetään Volkswagenin erikoistyökaluja ja -laitteita. Jokaisen työn yhteydessä tarkistamme, onko autossasi avoimia valmistajan laadunparannuskampanjoita.

Perinteisen määräaikaishuollon lisäksi auton huolto-ohjelmaan kuuluvat tietyn ajokilometrimäärän tai ajan välein tehtävät huollon lisätyöt. Yleisimpiä huollon lisätöitä ovat mm.

  • Suodattimien vaihdot (mm. raitisilmasuodatin, moottorin ilmansuodatin, polttoainesuodatin)
  • Moottorin jakohihnan vaihdot
  • DSG- ja automaattivaihteiston öljynvaihdot
  • Nelivetokytkimen (haldex) öljynvaihto
Huollon tai korjaustyön ajaksi voit valita esimerkiksi vuokra-auton tai nouto- ja palautuspalvelun. Kysy kulkemiseesi liittyvistä vaihtoehdoista paikallisesta Volkswagen-huollosta tai huollon verkkovarauksen kautta.
Huollon ajanvarauksen voit nyt tehdä myös kätevästi verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. 
 
Korikorjaus ja maalaus

Jos Volkswagenisi koriin on tullut vaurioita tai tarvitset apua kolaritilanteessa, voit aina kääntyä Volkswagen-korikorjaamon ammattilaisten puoleen. Vauriotarkastukset ja yhteystyö vakuutusyhtiöiden kanssa sujuvat vaivatta korikorjaamon kautta. Korjauksissa käytetään Volkswagenin korjausohjeita ja tuotteita, joilla varmistetaan auton olevan myös jatkossa yhtä turvallinen kuin tehtaalta tullessaan.

Tuulilasin korjaus ja tuulilasinvaihdot

Vaurioituneen tuulilasin kunnon voit tarkistuttaa Volkswagen-huollossa. Jos esimerkiksi tuulilasin kivenisku on pieni, sen voi mahdollisesti korjata. Tuulilasi on kantava osa korirakennetta, joten tuulilasin vaihto kannattaa teettää ammattilaisella. Alkuperäisillä Volkswagen-tuulilaseilla ja liimoilla varmistetaan, että auto on turvallinen myös tuulilasinvaihdon jälkeen. Tuulilasinvaihdossa on myös huomioitava autossa oleva mukautuvan vakionopeussäätimen kamera, joka pitää kohdistaa lasinvaihdon yhteydessä Volkswagenin erikoistyökaluja ja -laitteita käyttäen.

Tuulilasinvaihdon yhteydessä kannattaa aina vaihtaa autoon kunnolliset tuulilasinpyyhkijän sulat. Alkuperäiset Volkswagen-tuulilasinpyyhkijän sulat sopivat autoosi varmasti, varmistavat parhaan mahdollisen näkyvyyden ja tuulilasin säilymisen.

Hintaesimerkkejä alkuperäisestä Volkswagen-tuulilasinpyyhkijän sulkasarjasta:
Polo vm. 2011svh. 43,60 €/srj.
Golf vm. 2013svh. 44,00 €/srj.
Passat vm. 2013svh. 40,40 €/srj.
  • Hinnat ovat suositushintoja ja voivat vaihdella liikekohtaisesti.
Pesut ja puhdistukset

Auton pesun ja sisätilan puhdistuksen voi teettää Volkswagen-huollossa esimerkiksi huollon yhteydessä.

Renkaat ja renkaanvaihdot

Saat Volkswagen-huollosta kesä- ja talvirenkaat aina kilpailukykyiseen hintaan. Renkaat on kätevä varastoida Volkswagen-huollon rengassäilytykseen. Renkaiden vaihdon voit helposti varata huollon verkkovarauksen kautta. 

Saapumistarkastus

Saapumistarkastuksessa saat hyvän yleiskuvan autostasi ja sen kunnosta, kun se käydään läpi yhdessä Volkswagen-huoltoneuvojan kanssa. Tarkastuksen voi varata huolto- tai korjauskäynnin yhteyteen, jolloin tarkastus tehdään samalla, kun olet tuomassa autoa Volkswagen-huoltoon. Tarkastus on veloitukseton.

Katsastus ja katsastustarkastus

Volkswagen-huollon palveluihin kuuluvat myös katsastustarkastukset ja tarvittaessa katsastuksessa käyttäminen.

Huollon verkkovaraukseen pääset tästä

Huollon ajanvarauksen voit nyt tehdä myös kätevästi verkossa 24 tuntia vuorokaudessa.