2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Golf Sportsvan.

Golf Sportsvan.

Golf Sportsvan. Erinomainen. Joka päivä.

Elegantin sporttisen Golf Sportsvanin tunnistaa sen dynaamisista muodoista ja erityisen mukavasta ja monikäyttöisestä matkustamosta.

Varusteet ja design

Korkealuokkainen varustus ja selkeä muotokieli ovat jokaisen Volkswagenin tunnusmerkkejä. Lukuisat vaihtoehdot tarjoavat sinulle tilaisuuden luoda juuri sinun näköisesi Golf Sportsvan. Tulet hämmästymään valikoiman monipuolisuudesta.

 • Ulkonäkö

  Sporttisuus näkyy Golf Sportsvanin kasvoilta.

  Se puhuttelee sinua: Golf Sportsvanin vaikuttavassa keulassa on karismaa. Jäähdyttimen säleikkö, ajovalot ja puskuri luovat vahvaluonteisen vaikutelman.

  Lue lisää
 • Sisäpuoli

  Älykästä tilanhallintaa.

  Joustavuutta kaikkiin tarpeisiin: monipuolisten ja muuntuvien säilytysratkaisujen ansiosta on kaikissa tilanteissa aina tarpeeksi tilaa käytettävissä.

  Lue lisää
 • Ajovalot

  Xenon-ajovalot tuovat Golf Sportsvaniisi vielä enemmän säteilyä.

  Edut ovat selkeitä: Xenon-ajovalojen tunnusmerkki on kauas ulottuva valospektri, joka parantaa huomattavasti näkyvyyttä.

  Katso lisää
 • Nahkaverhoilu

  Ajatonta eleganssia.

  Vienna-nahkaverhoilu (lisävaruste) tuo matkustamoon premium-luokan ulkonäön ja haptiikan. Nahan tuoksun voi aistia jo heti autoon noustessa. Nautit jokaisella ajokerralla ylellisen varustuksen ainutlaatuisesta tunteesta.

  Katso lisää
 • Vanteet

  Näyttävyyttä: Golf Sportsvanin vannevalikoima.

  Sinä päätät mitkä renkaat sopivat parhaiten Golf Sportsvaniisi: Laajalla vannevalikoimalla voit tehdä haluamasi vaikutuksen.

  Katso lisää

Infotainment

Kun ajaessa on tarve soittaa puhelimella, saada ajankohtaista liikenneinformaatiota, löytää määränpäähän navigaattorin avulla tai vain kuunnella suosikkimusiikkia - Golf Sportsvan tarjoaa useita vaihtoehtoja jotka hyödyntävät uusinta tekniikkaa mukavasti ja helposti.

 • Radio ja navigointi

  Hienoa, kun matkakumppanin voi etsiä itse.

  Volkswagenissa sinä teet valinnat. Valittavanasi on kolme radiota sopivilla kaiuttimilla, helppokäyttöinen tekniikka ja lukuisia liitäntämahdollisuuksia. Valittavanasi on myös kaksi navigointijärjestelmää, jotka täyttävät kaikki multimediatoiveet. Nauti niistä kokonaisvaltaisesti.

  Katso lisää
 • DYNAUDIO Excite

  Kaikki sävelet kohdallaan.

  Voiko autosi musiikki kuulostaa jopa Hi-Fi-järjestelmiä paremmalta? DYNAUDIO Excite -äänentoistojärjestelmä (lisävaruste) on optimoitu auton akustiikkaan ja se tuottaa äänen, jota et voinut kuvitella olevankaan – vaikka olisit tottunut High End -äänentoistoon.

  Katso lisää
 • Puheohjaus

  Infotainment-järjestelmä ymmärtää mitä haluat.

  Voit ohjata Infotainment-järjestelmän monia toimintoja helposti ja nopeasti puheen avulla. Lisävarusteena tilattavia Discover Media ja Composition Media -laitteita voit halutessa ohjata pelkän äänen avulla.

  Katso lisää
 • Car-Net Guide & Inform

  Älä suostu enää ajamaan ilman internetiä.

  Internet on hyödyllinen monilla elämänalueilla – myös autossa. Saat käyttöösi esim. ajantasaisia liikennetietoja. Siten voit suunnitella ja muuttaa ajoreittiäsi ennakoivasti. Lisävarusteena tilattavat Car-Netin Guide & Inform -palvelut tarjoavat vielä enemmän.

  Katso lisää

Avustavat järjestelmät

Älä aja enää yksin. Golf Sportsvanin kuljettajaa avustavat järjestelmät ohjaavat kaduilla ja teillä turvallisesti ja vaivattomasti perille.

 • ACC ja Front Assist

  Säilytä rauhallisuus myös ruuhkassa.

  Oletko joskus toivonut avustajaa, joka tarkkailisi puolestasi edellä ajavaa liikennettä?Lisävarusteena tilattavan mukautuvan vakionopeussäätimen ACC ja pakettiin kuuluvan Front Assist -ympäristönvalvontajärjestelmän ja hätäjarrutustoiminnon ansiosta matkanteko on nyt rennompaa.

  Katso lisää
 • Väsymyksentunnistin

  Herättävä vierusvahti.

  Väsy­myk­sen­tun­nis­tin on kuin vie­relläsi is­tuva ti­lan­teet huo­mioi­va kans­sa­mat­kus­ta­ja. Tämä mu­ka­vuusjärjes­telmä tu­kee kul­jet­ta­jaa pit­killä ajo­mat­koil­la ja muis­tut­taa tau­ko­jen tärkey­destä.

  Lue lisää
 • Blind Spot -tunnistin

  Näin autosi avustaa sinua kaistanvaihdossa ja peruutuksessa.

  Blind Spot -tunnistin (lisävaruste) varoittaa sinua järjestelmän rajojen puitteissa kuolleesta kulmasta tulevasta liikenteestä. Peruutusavustin puolestaan valvoo auton sivulla olevia alueita parkkiruudusta pois peruutettaessa.

  Lue lisää
 • Park Assist

  Jätä pysäköinti autollesi.

  Vaikka kuuluisitkin niihin harvoihin, jotka osaavat pysäköidä tyynesti ahtaisiin parkkiruutuihin yleisön silmien alla, Park Assist -pysäköintiavustin (lisävaruste) tekee sinuun siitä huolimatta vaikutuksen. Järjestelmä nimittäin tunnistaa ohitetut parkkiruudut ja osaa pysäköidä niihin.

  Lue lisää
 • Liikennemerkkien tunnistus

  Näin tunnistat liikennemerkit ajoissa.

  Tämä lisävarusteena saatava järjestelmä tarkkailee liikennemerkkejä puolestasi ja kertoo sinulle esim. voimassa olevat nopeusrajoitukset ja ohituskiellot.

  Katso lisää

Tehokkuus

Tehokas ja mukava: Golf Sportsvan tekee vaikutuksen matalalla kulutuksellaan ja riittävällä suorituskyvyllään.

 • Moottorit

  Vääntövoimaa, alhainen kulutus – sinä voitat.

  Liikutko paljon ja mielelläsi, mutta haluat kuitenkin pitää kulut kurissa? TDI-dieselmoottorimme ja bensiinimoottorimme on optimoitu tehon suhteen ja ne täyttävät Euro 6 -normin.

  Katso lisää
 • BlueMotion

  Kulutukseltaan vaatimaton: Golf Sportsvan BlueMotion.

  Golf Sportsvan BlueMotionista löytyy useita innovatiivisia komponentteja, jotka alentavat kulutusta ja CO2-päästöjä. Modernit teknologiat, kuten start-stop-järjestelmä ja jarrutusenergian talteenotto, tekevät siitä edelläkävijän.

  Lue lisää
 • Ajoprofiilin valinta

  Volkswagen mukautuu ajotyyliisi.

  Ajatko mieluummin taloudellisesti tai sporttisesti? Tai arvostatko eniten mukavuutta?
  Lisävarusteena saatavalla ajoprofiilin valinnalla mukautat auton ajo-ominaisuudet omaan ajotyyliisi ja vallitseviin tie- ja liikenneolosuhteisiin.

  Lue lisää
 • Viisi EuroNCAP-tähteä

  Golf Sportsvan on turvallinen.

  Tähdet kuvaavat sitä erityisen hyvin: Golf Sportsvan on yksi luokkansa rakastetuimmista ja turvallisimmista autoista. Tämän vahvistaa EuroNCAP-törmäystesti – josta se sai viisi tähteä.

  Lue lisää
 • Mukautuva alustansäätö DCC

  Alusta valitsee oikean säädön joka tilanteeseen.

  Mukautuva alustansäätö DCC (lisävaruste) säätää iskunvaimentimia jatkuvasti ajotilanteen ja tieolosuhteiden mukaan. Voit valita joko sporttisen, mukavan tai normaalin iskunvaimennuksen.

  Lue lisää

Mukavuus

Asetu mukavasti Golf Sportsvaniin. Kattavan perusvarustelun, mutkattoman käyteyttävyyden ja monien lisävarusteiden ansiosta jokapäiväinen rentoutuminen on mahdollista.

 • Tavaratila

  Voit asettaa korkeita vaatimuksia tavaratilalle. Ja pitkiä. Ja leveitä.

  Mikä sinua miellyttää? Golf Sportsvanin ainutlaatuinen tilakonsepti huomioi matkustajien mukavuuden lisäksi myös arkipäiväisiä käytännön asioita.

  Lue lisää
 • Lasikatto

  Näkymä joka kelpaa kaikille.

  Kuvittele mielessäsi katto, josta voi aistia vapauden. Panoraamakattoluukku (lisävaruste) tuo autoon lisää valoa, ilmaa ja hyvää tuulta. Se on niin suuri, että siinä riittää ihmeteltävää myös takamatkustajille.

  Lue lisää
 • Säilytyslokerot

  Sinulla on paljon tilaa tavaroille. Ja tavarat pysyvät myös paikoillaan.

  Jos pidät siitä, että tavarat ovat järjestyksessä. Älykkäät säilytyslokerot pitävät huolta järjestyksestä ja helppokäyttöisyydestä.

  Lue lisää
 • Lämmitettävä tuulilasi

  Hyvä näkyvyys jokaisena vuodenaikana.

  Onko lasin huurtuminen kylmällä tuttua? Lisävarusteena saatava tuulilasin lämmitys tuo tähän avun. Siitä on hyötyä muutenkin kuin talvella. Kesällä se estää auton lämpenemisen auringonvalon vaikutuksesta: Lämpösuojalasi on nimittäin infrapunaheijastava.

  Lue lisää
 • Istuinmukavuus

  Tasokkaampaa mukavuutta haluaville..

  Takaistuin mukautuu erilaisiin käyttötarkoituksiin ja mahdollistaa sekä ensiluokkaisen istuinmukavuuden että monipuoliset kuljetusmahdollisuudet.

  Lue lisää
Volkswagen Golf Sportsvanin ajankohtaiset tarjoukset.

Ajankohtaiset tarjoukset.

Tutustu Golf Sportsvanin ajankohtaisiin tarjouksiin.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin