2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Volkswagen Syysstartti

Syysstartti.

Odotettuja uutuuksia, edullisia klassikkoja

Volkswagenin syksy on näyttävämpi kuin koskaan ennen. Odotetut uutuudet ja edulliset klassikot myydään nyt. Hyödynnä syksyn huikeat edut lähimmällä Volkswagen-jälleenmyyjällä.

Katso lähin jälleenmyyjä

Passat. Edulliset klassikot.

Volkswagen Passat

Kestosuosikki Passat on kaikin puolin energinen ja elegantti ilmestys. Ainutlaatuinen yhdistelmä näyttävää tilaa, designia ja huipputekniikkaa.

Nyt saat Passatiin kattavien vakiovarusteiden lisäksi syksyn kampanjaetuna DSG-automaattivaihteiston vain 500 €:lla.

Täysin uusi Arteon. Sulavalinjainen katseenvangitsija.

Volkswagen Arteon

Täysin uusi Arteon on sulavalinjainen ja hieno Grand Coupé, jonka aerodynaaminen siluetti hivelee silmiä. Pitkä ja näyttävä Arteon tarjoaa reilut matkustustilat viidelle matkatavaroineen. Tavaratilaa Arteonissa on jopa 563 litraa. Arteonin ruhtinaallisista varusteluista löydät korkeatasoista mukavuutta, tyylikästä designia ja ainutlaatuista urheilullisuutta.

Täysin uusi Polo. Tilava ja sporttinen.

Uusi Volkswagen Polo on kaikkien aikojen suurin ja tilavin Polo. Uuden Polon trendikäs muotoilu tekee autosta entistä urheilullisemman, karismaattisemman ja samalla ainutlaatuisen yksilön koko Volkswagenin mallistossa. Suomessa ennakkomyynti alkaa 1,0-litran bensiinimoottoreilla teholuokissa 55 kW (75 hv) ja 70 kW (95 hv). Volkswagen Polo 1,0 TSI 70 kW (95 hv) manuaalivaihteistolla varustetun mallin yhdistetty kulutus on 4,4 l/100 km ja CO2-päästöt ovat 101 g/km.

Uusi Golf. Uudet EVO-moottorit.

Volkswagen EVO-moottorit

Uudessa Golfissa on uusi upea ulkonäkö, uudet kuljettajaa avustavat järjestelmät sekä viimeisimmän sukupolven infotainment-järjestelmät. Nyt uudet EVO-moottorit tekevät Golfista sporttisemman ja taloudellisemman kuin koskaan ennen. NEDC-syklin mukainen polttoaineenkulutus on vain 4,9/100 km ja CO2-päästöt 110 g/km. Uudessa Golfissa on myös hybridimalleista tuttu rullaustoiminto, joka vähentää polttoaineenkulutusta todellisessa ajotilanteessa mitattuna 0,4 l/100km. 

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin