ID.3
ID.3
ID.3
ID.3

Volkswagen ID.3-täyssähköauton ennakkovaraus on
päättynyt

Volkswagen ID.3-täyssähköauton ennakkovaraus on
päättynyt

Ennakkomyynnin aloitukseen on enää muutama viikko

Voit olla yhteydessä jälleenmyyjääsi ja tiedustella ID.3 1st –lanseerausmallin saatavuutta.

Löydä lähin Volkswagen-jälleenmyyjä.

Haluatko saada ensimmäisten joukossa tiedon hinnastojen julkaisusta ja ennakkomyynnin aloituksesta?

Volkswagen ID.3 -täyssähköauton ennakkovarausehdot

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan K Auto Oy:ltä (”K-Auto”) tekemään Volkswagen ID.3 -täyssähköauton ennakkovaraukseen.

Asiakas voi tehdä vain yhden ennakkovarauksen. Ennakkovaraus on henkilökohtainen, sitä ei voi tehdä toisen henkilön puolesta, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle ilman K-Auton etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Lopullinen ennakkovarattava auto ja sen ominaisuudet

Asiakas ymmärtää sen, että ennakkovarausten vastaanottamisen aloitushetkellä Volkswagenin ID.3 -täyssähköauto oli vasta konseptivaiheessa ja kaikki siitä annettava tieto oli viitteellistä. Nyt julkaistun Volkswagen ID.3 -mallin lopullinen ulkonäkö ja toimintamatka saattavat poiketa siitä, mitä niistä on kerrottu aiempien ennakkovarauksen tekemisen hetkellä. Näin ollen mikään ennakkovarauksen tekohetkellä autosta annettu tieto ei sido K-Autoa tai ostosopimuksen osapuolena jälleenmyyjäyritystä.

Auton lopulliset ominaisuudet määräytyvät ja informoidaan asiakkaalle sen siirtyessä tuotantovaiheeseen. Asiakas on velvollinen tutustumaan auton lopullisiin ominaisuuksiin ennen ostosopimuksen tekemistä ja auto myydään asiakkaalle ostosopimuksessa sovituin ehdoin ja ominaisuuksin.

Toimitusaika

Kun Volkswagen ID.3 -täyssähköauton varsinainen myynti alkaa, ennakkovaraajaan ollaan yhteydessä ja hänelle annetaan mahdollisuus päättää kenen jälleenmyyjän kanssa haluaa edetä ostosopimuksen kanssa. .

Ennakkovaraajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse 2 viikkoa ennen kuin auton julkinen myynti alkaa. Sähköpostin lähetyksen jälkeen ennakkovaraajalla on kaksi viikkoa aikaa tehdä ostosopimus. Ostosopimukset syötetään tilausjärjestelmään siinä järjestyksessä, missä ennakkovaraukset on tehty. Jos ennakkovaraaja ei tee ostosopimusta 2 viikon kuluessa edellä mainitun sähköpostin lähetyksestä, ennakkovaraus raukeaa ja ennakkomaksu palautetaan 21 päivän kuluessa.

Volkswagen ID.3 -täyssähköauton tuotanto on suunniteltu alkavan vuonna 2020.

Ennakkovarausmaksu

Asiakas lunastaa paikkansa ennakkovarausjonossa maksamalla K-Autolle 1.000,00 euron ennakkovarausmaksun. Ennakkovarausmaksu maksetaan luottokorttimaksuna.

Kun ennakkovarausmaksu on maksettu asiakas saa K-Autolta kirjallisen vahvistuksen ennakkovarausmaksun maksamisesta.

Ennakkomaksulle ei makseta korkoa.

Ennakkovarauksen peruuttaminen

Asiakas voi peruuttaa ennakkovarauksen milloin tahansa, jolloin asiakkaalle palautetaan ennakkovarausmaksu kokonaisuudessaan. K Auto palauttaa ennakkovarausmaksun asiakkaalle 21 päivän kuluessa siitä, kun K-Auto on saanut tiedon peruutuksesta. Peruutusmaksu palautetaan samalle luottokortille, josta maksu on tehty.

Ennakkovarausmaksun peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti siten, että K-Auto voi varmistua peruutuksen tekijän henkilöllisyydestä. Peruutus voidaan tehdä sähköpostiosoitteessa id@volkswagen.fi.

Lopullisen ostosopimuksen tekeminen ja hinta

Ennakkovaraus ei ole Volkswagen ID.3 -täyssähköautoa koskeva ostosopimus, eikä siinä määritellä ostosopimuksen ehtoja. Ennakkovaraus ei sido kumpaakaan osapuolta ostosopimuksen tekemiseen. Asiakas tekee lopullisen ostosopimuksen valitsemansa jälleenmyyjäyrityksen kanssa. Asiakas voi valita jälleenmyyjäyrityksen Volkswagen ID.3 -täyssähköautoa myyvien jälleenmyyjäyritysten joukosta.

Kun asiakas tekee ostosopimuksen Volkswagen ID.3:sta, asiakkaan tekemä ennakkovarausmaksu vähennetään kokonaisuudessaan ostettavan auton myyntihinnasta.

Auton lopullinen hinta määräytyy ostosopimuksessa.

Lisätietoja

Ennakkovaraukseen liittyvien henkilötietojen tallentaminen

Asiakkaan ennakkovarauksen tekemiseksi antamat henkilötiedot tallennetaan K Auto Oy:n asiakkuudenhallintajärjestelmään.

 

 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome