Tila-auto tarjoaa matkustamisen mukavuutta ja muunneltavia tiloja.

Tila-auto tarjoaa matkustamisen mukavuutta ja muunneltavia tiloja.

Volkswagen Golf Sportsvan, Touran, Caddy, Caddy Maxi, Sharan, Caravelle ja Multivan.

Volkswagenin muunneltavista ja hyvin varustelluista tila-autoista löydät suurille ja vielä suuremmille perheille sopivat vaihtoehdot jotka käyvät hyvin myös ammattilaisten työvälineeksi. Tila-autoihin mahtuu viidestä yhdeksään henkeä ja parhaimmillaan reilusti tavaraa. Monipuolisten muuntelumahdollisuuksien ansiosta matkustajamäärää voi myös vaihdella ja saada vielä enemmän tilaa tavaroille kun tarve niin vaatii. 

Golf Sportsvan

Laadukas tilaihme.

Uusi Golf Sportsvan tarjoaa suuret tilat koko perheelle ja suurelle määrälle matkatavaroita. Sen lisäksi saat nauttia korkeamman istuinasennon mukanaan tuomasta paremmasta näkyvyydestä ja nouset mukavammin autoon ja sieltä pois.

Sports­va­nin ak­se­liväli on 5 sent­tiä pi­dem­pi kuin Gol­fis­sa, mikä tar­koit­taa rei­lum­pia sisäti­lo­ja. Comfortline-varustelutasosta alkaen matkustamossa on takana istuville kääntöpöydät, lehtitaskut ja esiin taitettavassa kyynärnojassa mukitelineet. Takaistuinta voi siirtää pituussuunnassa jopa 18 senttiä, jolloin tavaratilaa saadaan kasvatettua helposti selkänojat ylhäällä normaalista 550 litrasta 590 litraan. Takaistuimet taitettuna tavaratila kasvaa 1 520 litraan. Lisävarusteena tilattavan eteen taittuvan etumatkustajanistuimen selkänojan kanssa Sportsvanissa onnistuu jopa 2,48 metrin pituisten esineiden kuljetus. 

Touran

Muunneltavuutta, mukavuutta ja tilaa.

Touranissa koko perhe matkustaa turvallisesti ja mukavasti jopa kolmessa penkkirivissä. Monipuolisesti muunneltavat sisätilat vievät suuremmankin seurueen tavaroineen miellyttävästi perille.

Touran on tarjolla Suomessa 5- ja 7-paikkaisina versioina. Sisätilat ovat hyvin muunneltavissa sekä helppokäyttöiset istuimet auton lattiaan taittavan fold-flat-istuinjärjestelmän vuoksi. Kaikissa toisen ja kolmannen penkkirivin istuimissa on Isofix-kiinnityspisteet joten mukaan mahtuu samanaikaisesti turvaistuimet jopa viidelle lapselle. Tavaratilaa on toisen istuinrivin takana parhaimmillaan 1040 litraa ja säilytyslokeroita autossa on kaikkiaan 47 kappaletta.

Caddy ja Caddy Maxi

Tilavimmillaan seitsemän istuinpaikkaa tai jopa 3030 litran tavaratila.

Caddyn takapenkit voidaan kääntää eteen tai irrottaa kokonaan - osittain jopa toisistaan riippumatta. Toisen istuinrivin voi tarvittaessa myös kääntää kokoon. Matala nostokorkeus ja tasainen tavaratilanpohja tekevät kuorman lastauksesta ja purkamisesta mahdollisimman mukavaa.

Käytännöllisyyttä parantaa myös etumatkustajan istuimen kääntyvä selkänoja (lisävaruste). Kun se käännetään eteen, voidaan kuljettaa jopa 3,01 metrin pituisia esineitä. Kuljettajan ja etumatkustajan istuimien yläpuolelta löytyy vakiona syvä kattolokero, jossa pystyy säilyttämään suurempiakin tavaroita. 

Seitsemällä istuinpaikalla varustettu Caddy Maxi on ihanteellinen ja mukava auto suurille matkustajamäärille. Se on 47 cm pidempi ja se tarjoaa jopa 340 litraa enemmän tavaratilaa.

Sharan

Perheet tietävät miksi.

Monipuolisesti muunneltavien tilojensa, sähkötoimisten liukuovien ja kaikkien kolmen istuinrivin mukavien istuimien ansiosta uusi Sharan on valmiina kaikkeen.

Vakiovarusteena olevan EasyFold-toiminnon ansiosta kolmas istuinrivi voidaan kääntää eteen mukavasti tavaratilasta käsin, helposti yhdellä kädellä. Toisen istuinrivin kääntäminen on yhtä helppoa. Tällöin saadaan käyttöön tasainen tavaratilanpohja ja jopa 2297 litran tilavuus. Pitkien esineiden kuljettaminen on mahdollista täydellisesti alas taittuvan etumatkustajan istuimen selkänojan ansiosta (vakiona Comfortlinesta alkaen), mikä tarjoaa merkittävästi pidemmän läpilastaustilan.

 

Caravelle

Monipuolinen joka suhteessa.

Suuri tavaratila ja ergonomisesti muotoillut, mukavat istuimet tekevät kuljettajan ja matkustajan jokaisesta matkasta viihtyisän. Erilaiset istuinpaketit, lukuisat säilytyslokerot ja sähköiset varusteet tekevät Caravellesta täydellisen henkilökuljetusauton. Se on saatavilla 8- tai 9-paikkaisena.


Caravelleen saa taloudellisen ja tehokkaan 2,0 TDI -moottorin, tehoversioita löytyy aina 62 kW –moottorista erittäin suorituskykyiseen 150 kW –versioon saakka. DSG-automaattivaihteisto ja 4Motion neliveto ovat saatavana sekä 2.0 TDI 110 kW että 2.0 TDI 150 kW –moottorin yhteydessä.   

Polo

Multivan

Tilaa, mukavuutta ja premium-luokan varustelu.

Seitsenpaikkainen Multivan on ihanteellinen kumppani mitä erilaisimpiin arkipäivän ja vapaa-ajan haasteisiin. Suuret tilat ja muuntautumiskyky eivät ole Multivanin ainoita hyveitä. Laadukas sisustus, modernit Infotainment-järjestelmät, edistykselliset avustinjärjestelmät ja tehokkaat moottorit tekevät siitä ihanteellisen kumppanin.

Multivaniin on saatavilla tehokas ja taloudellinen 2,0 TDI –moottori 110 kW:n tai 150 kW:n tehoisena versiona.      

 

Tästä se alkoi.

Tila-autojen edelläkävijä, Volkswagen Transporter T1, "kleinbus" eli "junakeula".

Monien sukupolvien käyttämä ja rakastama työn ja vapaa-ajan kestosuosikki jolla pääsivät aikanaan kätevästi niin putkimies työmaalle kuin kukkaishipit festivaaleillekin. Säilyneet ovat tänään keräilyharvinaisuuksia joiden avulla hyvä mieli on meidän kaikkien nautittavissa vielä tänäänkin. Pakettiauton rinnalla on koko ajan ollut eri mallinimillä oma henkilökuljetukseen tarkoitettu vaihtoehto jossa on jopa kolme istuinriviä ja sivuikkunat myös ohjaamon takana.

Ensimmäisten Transporterien moottori oli suoraan Kuplasta: ilmajäähdytteinen 1,2 -litrainen bokseri joka tuotti huimat 24 hevosvoimaa. Mallia tehtiin Brasiliassa seitsemänkymmentäluvulle ja edelleen kehitettynä mutta tekniikaltaan alkuperäisen kaltaisena versiona vuoteen 1996. Tässä vaiheessa Euroopassa oli jo nähty kaksi uudempaa takaveto-Transporterin sukupolvea ja siirrytty vuonna 1990 kokonaan uuteen etuvetomalliin. Tällä hetkellä tuotannossa on kuudes sukupolvi T6.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome