2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Volkswagen hinnastot ja esitteet.

Hinnastot ja esitteet.

Kaikki tieto koko automallistostamme. Lataa hinnastoja ja esitteitä pdf-muodossa. Nyt myös Volkswagen-mallien mittakuvat.

Hinnastoista on kaksi versiota, WLTP- ja NEDC-hinnasto. WLTP-hinnasto on tehty uuden päästömittausnormin mukaisesti, NEDC-hinnasto perustuu vanhaan päästömittausnormiin. Osalle mallisarjan autoista ei ole vielä WLTP:n mukaisia päästöarvoja, jolloin kyseisen malliversion hinta löytyy NEDC-hinnastosta. Molempien hinnastojen autoverolliset asiakashinnat ovat voimassa.

Volkswagen-henkilöautoilla on käytössä hintatakuu. Jos haluat tilata auton, jolle ei vielä ole olemassa voimassa olevaa WLTP-hinnastoa, tehdään tilaus NEDC-päästömittaustavan mukaisella hinnastolla ja saat lisäksi arvion WLTP-mittaustavan mukaisista päästöistä. Mikäli auton lopullinen hinta veroineen uuden mittaustavan CO2-päästöjen mukaisesti on auton ostohetkeä suurempi, ei asiakashinta muutu, vaan erotuksen kattaa Volkswagen. Mikäli taas hinta veroineen on ostohetkeä pienempi, laskee asiakashinta. 

Päästömittausnormin muutoksesta johtuen päivitämme jatkuvasti hinnastoja, tarvittaessa saat lisätietoja Volkswagen-jälleenmyyjältä.

Volkswagen Tiguan

Kaikille teille. Kaikille keleille. Ajamista rakastaville.