2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Volkswagen huolenpitosopimus.

Huolenpitosopimus on järkevä tapa huolehtia autostasi.

Volkswagen-huolenpitosopimuksella varmistat riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Sopimuksen idea on yksinkertainen: kuukausimaksulla voit huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Volkswagen-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan.

Kun sinulla on Volkswagen-huolenpitosopimus, et koskaan maksa turhasta: käyttämättömät kuukausiveloitukset palautetaan sinulle sopimuskauden päätyttyä takaisin.

Sopimukseen kuuluvat palvelut.

Volkswagen huolenpitosopimus.
 • maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot
 • kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuneiden vikojen korjaukset
 • katsastustarkastus
 • auton ulkopesu määräaikaishuoltojen yhteydessä

Käytössäsi on laaja, asiantunteva ja koko maan kattava Volkswagen-huoltoverkosto. Voit liittää sopimukseen myös jälleenmyyjäkohtaisia lisäpalveluita, esimerkiksi renkaiden säilytyspalvelun, kesä- ja talvipyörien kausivaihdot, sijaisauton määräaikaishuollon ajaksi tai ajoneuvon nouto- ja palautuspalvelun.

Joustoa ajomääräsi mukaan.

Volkswagen huolenpitosopimus.

Huolenpitosopimus voidaan tehdä uuteen autoon aluksi kolmeksi tai neljäksi vuodeksi kerrallaan. Tämän jälkeen sopimusta voidaan jatkaa jäljellä oleva sopimusjakso kerrallaan, kuitenkin korkeintaan kuuteen vuoteen tai 200 000 km asti. Sopimushinta määritetään juuri sinun autonkäyttösi mukaan ottaen huomioon autosi malli ja varusteet sekä arvio vuosittaisesta ajomäärästä.

Sopimusta voidaan muuttaa sopimuskauden aikana, mikäli vuotuinen ajomääräsi poikkeaa alun perin arvioidusta. Voit myös milloin tahansa halutessasi irtisanoa sopimuksesi päättymään yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Jatkoturva riskien hallintaan.

Volkswagen huolenpitosopimus.

Sopimushinnoittelu perustuu arvioon huoltojen ja korjausten kokonaiskustannuksista ajomäärän tai sopimuskuukausien mukaan. Kiinteä sopimusvuosittain vaihtuva kuukausihinta sisältää myös huolenpitoturvan, joka on vakuutuksenomainen suorite riskien hallintaan. Huolenpitoturva kattaa mm. ennalta arvaamattomien vikojen korjaukset takuuajan jälkeen. Kun otat autollesi huolenpitosopimuksen, saat samalla autollesi jatkoturvan koko sopimuskauden ajaksi. Huolenpitosopimuksen avulla voit hankkia autollesi jatkoturvan peräti kuudeksi vuodeksi tai 200 000 km saakka.

Huoltokustannukset tarkasti tiedossa.

Volkswagen huolenpitosopimus.

Huolenpitosopimus takaa, että sinulla on aina tarkka tieto autosi vuotuisista huoltokustannuksista. Vain veroluonteiset maksut, polttoaineet ja vakuutukset sekä renkaat ja muutamat muut sopimuksen ulkopuolelle rajatut kohteet jäävät erikseen hoidettaviksi. Kaiken muun palvelun saat ilman erillistä korvausta Volkswagen-merkkihuollon asiantuntevalta ja ammattitaitoiselta henkilökunnalta. Kaikissa autoosi suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään tietysti vain laadukkaita alkuperäisiä Volkswagen-varaosia.

Maksat vain toteutuneiden kulujen mukaan.

Volkswagen huolenpitosopimus.

Volkswagen-huolenpitosopimusasiakkaana maksat sopimuskauden aikana vain niistä huoltokuluista ja palveluista, joita sopimuskauden aikana käytät. Mikäli sopimuskauden päättyessä maksamasi kuukausimaksut ovat suuremmat, kuin toteutuneet sopimuskulut (huolto- ja korjauskulut, hallinnointikulut, viivästyskorot ja perintäkulut), palautamme erotuksen sinulle takaisin. Jos taas maksamasi kuukausimaksut ovat pienemmät, kuin sopimuskauden aikana kertyneet sopimuskulut, ei erotusta veloiteta sinulta takaisin vaan riski on siirretty jo maksamallesi huolenpitosopimukselle.

Paras jälleenmyyntiarvo autollesi.

Volkswagen huolenpitosopimus.

Huolenpitosopimuksen tarjoamien etujen myötä varmistat uudelle autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon, sillä laadukkaasti huollettu ja huolehdittu autosi on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto. Huolenpitosopimus voidaan tehdä uudelle autolle tai 2–4-vuotiaalle vaihtoautolle.

Mitä hyötyjä huolenpitosopimus Sinulle tarjoaa?

Volkswagen huolenpitosopimus.
 • Autoilun kulut ovat hallinnassa.
 • Huolenpitosopimus sisältää huolto- ja korjauskulut, jotka tulevat muutoinkin eteen.
 • Huolenpitosopimuksella budjetoit kulut tasaisemmin eivätkä huolto- ja korjaustoimenpiteet aiheuta talouteesi kulupiikkejä.
 • Voit siirtää riskin ennalta arvaamattomista vioista ja korjaustarpeista huolenpitosopimukselle.
 • Et koskaan maksa turhasta, sillä käyttämättömät kuukausiveloitukset palautetaan sopimuskauden päätyttyä takaisin.
 • Autosi on haluttu myös käytettynä, koska sopimuksen voi siirtää uudelle omistajalle ja uusi omistaja voi olla varma auton hyvästä kunnosta myyntihetkellä.
 • Sopimus on voimassa kaikissa maahantuojan valtuuttamissa Volkswagen-merkkikorjaamoissa.
 • Asiakkaana voit itse vaikuttaa mahdollisen hintahyvityksen suuruuteen huoltamalla autosi huolto-ohjelman mukaisesti sekä hoitamalla autoa oikein.

Tarkemmat tiedot sopimuksesta, merkki ja mallikohtaisesta hinnoittelusta sekä sopimusehdoista saat omalta Volkswagen-myyjältäsi.