2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen rahoitus

Rahoitus


Tarjoamme autorahoitusta sekä yksityisille että yrityksille. Rahoituspalvelumme on helppo ja joustava tapa rahoittaa auton osto. Maksat autoa kuukausittain, ja et tarvitse muita vakuuksia kuin ostamasi auton.

Yksityisrahoitus.

Rahoituspalvelumme on helppo ja joustava tapa rahoittaa auton osto. Maksat autoa kuukausittain, ja et tarvitse muita vakuuksia kuin ostamasi auton.
Volkswagen rahoitus.
Rahoitusmuodon edut.
  • Käy sekä uuden että käytetyn auton rahoitukseen.
  • Sopiva, kiinteä kuukausimaksu, joka voi myös sisältää vakuutukset.
  • Auto toimii rahoituksen vakuutena.
  • Ei lisäkustannuksia auton vaihdosta tai rahoituksen pois maksamisesta.
  • Auton kustannukset tarkasti tiedossa, koska ne on kerätty kuukausimaksuun.
Volkswagen rahoitus.
Sopiva auto ja kuukausierä.

Autoa hankittaessa on oleellista miettiä, kuinka paljon olet valmis laittamaan siihen rahaa kuukaudessa. Kun esität oman ehdotuksesi sopivasta kuukausimaksusta, myyjämme ehdottaa sinulle maksusuunnitelman.

Saadaksesi pienen kuukausimaksun sinun ei välttämättä tarvitse tehdä mahdollisimman pitkää rahoitussopimusta. Voit myös jättää viimeisen erän muita suuremmaksi, jotta pääsisit lyhyemmällä maksuajalla haluamaasi kuukausimaksuun.

Kun viimeinen erä sitten erääntyy maksettavaksi, sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  1. Maksat erän pois.
  2. Vaihdat auton uuteen, jolloin viimeinen erä käsitellään hyvityshinnan vähennyksenä.
  3. Teet rahoituksesta jatkosopimuksen erikseen sovittavin ehdoin.
Volkswagen rahoitus.
Sovi rahoituksesta kätevästi autokaupan yhteydessä.

Rahoitusta ei tarvitse varmistaa etukäteen, vaan voit sopia siitä heti myyjän kanssa, kun olet valinnut haluamasi auton.

Vaaditut rahoitusehdot, kuten omarahoitusosuus, luottoajan pituus sekä omat taustatietosi, varmistavat, että rahoitus on järkevä ja turvallinen. Sopimusehtoihin sovelletaan osamaksukauppalakia ja kuluttajasuojalakia.

Lisäpalvelut – kaikki yhdellä laskulla

Sovittuun kuukausimaksuun voi myös kätevästi sisällyttää auton vakuutusmaksut.

Volkswagen rahoitus.
Liikennekasko.

Rahoitussopimukseen voidaan lisäpalveluna liittää edullinen, koko sopimusajan (enintään 5 vuotta) kiinteähintainen Liikennekasko-vakuutuspaketti. Se sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen. Vakuutuksen hinta on kilpailukykyinen verrattuna henkilökohtaiseen, jopa 70 prosentin bonukset sisältävään vakuutukseen.

Lisätietoja liikennekaskosta saat myyjiltämme.

Yritysrahoitus.

Kun käytät rahoituspalveluamme hankkiessasi ajoneuvon, yrityksesi pääoma ei sitoudu autoihin vaan pysyy ydinliiketoiminnan käytössä.

Rahoitusvaihtoehtojamme yrityksille ovat osamaksurahoitus, rahoitusleasing ja huoltoleasing. Rahoituspalvelumme helpottaa auton kustannusten budjetointia, hallintaa ja seurantaa. Yrityksesi voi vähentää hyötyautojen arvonlisäveron myös rahoituksella hankituista autoista.

Volkswagen rahoitus.

Osamaksurahoitus.

Osamaksurahoitus on järkevä rahoitusmuoto, kun yrityksesi haluaa omistaa auton. Sen avulla yritys voi ostaa uuden tai käytetyn henkilö- tai hyötyauton ja maksaa sen maksuerissä.

Osamaksurahoitus on edullinen vaihtoehto pankkilainalle, koska yritys saa sen kiinteällä hinnalla koko sopimuskaudeksi. Auton omistusoikeus siirtyy yritykselle, kun viimeinen kuukausimaksu on maksettu. Tämä mahdollistaa myös sen, että muuta vakuutta auton lisäksi ei tarvita.

Sopimuskauden pituus valitaan sen mukaan, mitä autosta halutaan maksaa kuukaudessa. Sopimuskauden loppuun voidaan jättää viimeinen suurempi erä, jolloin kuukausimaksuista tulee huomattavasti pienemmät kuin perinteisessä osamaksurahoituksessa. Yrityksen oma vaihtoauto voi toimia vaadittavana omarahoitusosuutena.

Volkswagen rahoitus.

Rahoitusleasing.

Rahoitusleasing on uuden auton pitkäaikainen vuokrasopimus, jossa yritys maksaa pääomakuoletuksena auton arvon alenemisen. Kuukausivuokra ei sisällä auton huolto- eikä muita käyttökustannuksia.

Sopimuskauden lopussa yritys voi kuitenkin hankkia autolle ostajan, jolloin yritykselle palautetaan jäännösarvon ylittävä osa myyntihinnasta vuokranpalautuksena. Yritys myös vastaa siitä, jos myyntihinta ei kata jäännösarvoa.

Rahoitusleasing on yksinkertainen tapa käsitellä auto kirjanpidossa. Rahoitus sitoo yrityksen omaa rahaa vain sen verran kuin auton joustava vaihtaminen jopa sopimuskauden aikana edellyttää. Rahoituksen vakuutena on auto.

Volkswagen rahoitus.

Huoltoleasing.

Huoltoleasing on uuden auton määräaikainen vuokrasopimus, jossa leasingvuokraan sisältyvät auton huolto- ja rengaskulut sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat tekniset korjaukset.

Vuokraan sisältyvistä asioista sovitaan etukäteen, joten auton kustannuksista ei aiheudu yllätyksiä ja kulut on helppo budjetoida sopimuskaudelle. Sopimuskauden loputtua yritys palauttaa auton myyjäliikkeeseen.

Vuokran määrittäminen perustuu sovittuun ajomäärään sopimuskauden aikana. Huoltoleasing ei sido pääomia eikä vakuuksia, ja se vapauttaa yrityksen henkilöresursseja, koska kenenkään yrityksessä ei tarvitse enää selvitellä esimerkiksi autonvaihtoja ja huoltolaskuja.

Lisäpalvelut – kaikki yhdellä laskulla

Sovittuun kuukausimaksuun voi myös kätevästi sisällyttää esimerkiksi auton vakuutusmaksut.

Volkswagen rahoitus.

Liikennekasko.

Rahoitussopimukseen voidaan lisäpalveluna liittää edullinen, koko sopimusajan (enintään 5 vuotta) kiinteähintainen Liikennekasko-vakuutuspaketti. Se sisältää sekä sekä liikenne- että kaskovakuutuksen. Vakuutuksen hinta on kilpailukykyinen verrattuna henkilökohtaiseen, jopa 70 prosentin bonukset sisältävään vakuutukseen.

Volkswagen rahoitus.

Koontilaskutus.

Jos yrityksen autokanta kasvaa, on yksinkertaisempaa saada vain yksi koontilasku kaikkien autojen kuukausimaksuista. Autokannan laskutus voidaan myös jakaa esimerkiksi kustannuspaikoittain tai osastoittain.

Lisätietoja liikennekaskosta saat myyjiltämme.