2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
TGI

Taksit.

Volkswagen Passat Variant, Touran, Caddy Maxi, Sharan ja Transporter. Takuuvarma laatu, huipputurvallisuus, ensiluokkainen taloudellisuus ja huoleton ylläpito tekevät Volkswagenista yhden Suomen suosituimmista taksimerkeistä.


Volkswagenin laaja mallisto ja kattavat huolenpitopalvelut tarjoavat vaihtoehdon vaivattomaan taksiautoiluun kaikissa kokoluokissa – niin kuljettajalle kuin yrityksellekin.

Volkswagenin muunneltavista ja hyvin varustelluista tila-autoista löydät ammattilaisten työvälineet. Tila-autoihin mahtuu viidestä yhdeksään henkeä ja parhaimmillaan reilusti tavaraa. Monipuolisten muuntelumahdollisuuksien ansiosta matkustajamäärää voi myös vaihdella ja saada vielä enemmän tilaa tavaroille kun tarve niin vaatii. 

image

Passat Variant

Tilaa, mukavuutta ja premium-luokan varustelu.

Passat Variantin tilaratkaisut tekevät siitä monikäyttöisen. Se loistaa myös modernilla tekniikallaan: Passat Variantiin ei ole koskaan aiemmin ollut saatavana näin paljon kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Vahvat ja tehokkaat moottorit tarjoavat vaikuttavaa ketteryyttä pienillä kustannuksilla.

Passat Variantin tavaratilan tilavuus on 650 litraa ja se on laajennettavissa takaselkänojat kääntämällä jopa 1780 litraan. Vakioasenteinen muuntuva tavaratilanpohja voidaan muuttaa yhdellä kädellä omia tarpeita vastaavaksi.  

      

image

Touran

Muunneltavuutta, mukavuutta ja tilaa.

Touranissa koko perhe matkustaa turvallisesti ja mukavasti jopa kolmessa penkkirivissä. Monipuolisesti muunneltavat sisätilat vievät suuremmankin seurueen tavaroineen miellyttävästi perille.

Touran on tarjolla Suomessa 5- ja 7-paikkaisina versioina. Sisätilat ovat hyvin muunneltavissa sekä helppokäyttöiset istuimet auton lattiaan taittavan fold-flat-istuinjärjestelmän vuoksi. Kaikissa toisen ja kolmannen penkkirivin istuimissa on Isofix-kiinnityspisteet joten mukaan mahtuu samanaikaisesti turvaistuimet jopa viidelle lapselle. Tavaratilaa on toisen istuinrivin takana parhaimmillaan 1040 litraa ja säilytyslokeroita autossa on kaikkiaan 47 kappaletta.

image

Caddy Maxi

Tilavimmillaan seitsemän istuinpaikkaa tai jopa 3030 litran tavaratila.

Caddyn takapenkit voidaan kääntää eteen tai irrottaa kokonaan - osittain jopa toisistaan riippumatta. Toisen istuinrivin voi tarvittaessa myös kääntää kokoon. Matala nostokorkeus ja tasainen tavaratilanpohja tekevät kuorman lastauksesta ja purkamisesta mahdollisimman mukavaa.

Käytännöllisyyttä parantaa myös etumatkustajan istuimen kääntyvä selkänoja (lisävaruste). Kun se käännetään eteen, voidaan kuljettaa jopa 3,01 metrin pituisia esineitä. Kuljettajan ja etumatkustajan istuimien yläpuolelta löytyy vakiona syvä kattolokero, jossa pystyy säilyttämään suurempiakin tavaroita. Seitsemällä istuinpaikalla varustettu Caddy Maxi on ihanteellinen ja mukava auto suurille matkustajamäärille. Se on 47 cm pidempi ja se tarjoaa jopa 340 litraa enemmän tavaratilaa.

Caddy on mahdollista muuttaa 1+6-paikkaiseksi esteettömäksi matalalattiataksiksi, jonka takaosassa on ajoluiska pyörätuolimatkustajalle.  

image

Sharan

Matkustajat tietävät miksi.

Monipuolisesti muunneltavien tilojensa, sähkötoimisten liukuovien ja kaikkien kolmen istuinrivin mukavien istuimien ansiosta uusi Sharan on valmiina kaikkeen.

Vakiovarusteena olevan EasyFold-toiminnon ansiosta kolmas istuinrivi voidaan kääntää eteen mukavasti tavaratilasta käsin, helposti yhdellä kädellä. Toisen istuinrivin kääntäminen on yhtä helppoa. Tällöin saadaan käyttöön tasainen tavaratilanpohja ja jopa 2297 litran tilavuus. Pitkien esineiden kuljettaminen on mahdollista täydellisesti alas taittuvan etumatkustajan istuimen selkänojan ansiosta (vakiona Comfortlinesta alkaen), mikä tarjoaa merkittävästi pidemmän läpilastaustilan.

image

Transporter

Monipuolinen joka suhteessa.

Volkswagen Transporter muuntuu monikäyttöiseksi esteettömäksi taksiksi tai koululaistaksiksi. 

Nopeasti muunneltavat ja ergonomiset istuimet, matkustamon äänettömyys ja laadukkaasti viimeistellyt yksityiskohdat takaavat kuljettajan työviihtyvyyden, auton tuottavuuden ja matkustajien tyytyväisyyden.

      
     

image

Helppo ja järkevä -Volkswagen-huolenpitosopimus takseille.

Volkswagen

Hinnastot ja esitteet.

Täältä löydät myös kaikkien Volkswagen-mallien mittapiirrokset.

Volkswageneita nopeaan toimitukseen

Volkswageneita nopeaan toimitukseen.

Nämä autot pian ajoon.

Volkswagen

Korinrakennus

Volkswagen-malleja on mahdollista räätälöidä tila- tai invataksikäyttöön.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin.