2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen huolenpitosopimus.

Volkswagen-takuuvaihtoautot Volkswagen-merkkiliikkeestä.

Tarkan testiohjelman läpikäyneelle Volkswagen-takuuvaihtoautoille myönnämme 12 kk/20 000 km takuun. Volkswagen-takuuvaihtoauton voit ostaa vain Volkswagen-merkkiliikkeestä.

  • takuu 12 kk/20 000 km
  • taustat kunnossa
  • testattu ja kunnostettu
  • huolto-ohjelman mukaan huollettu

Luota autokaupassa vain todeksi näytettyihin faktoihin. Volkswagen takuuvaihtoautolla on aina paperit tarkastuksesta, huoltohistoriasta ja takuusta.

Onnistunut valinta moneen eri elämäntilanteeseen.

Volkswagen-takuu.

Tarvitsetko luotettavaa ja edullista ensimmäistä autoa tai turvallista kakkosautoa perheellesi? Haluatko ison ja edustavan auton kohtuuhintaan? Tai etsitkö tilavaa ja muunneltavaa autoa työsi ja vapaa-aikasi kuljetustarpeisiin? Volkswagen takuuvaihtoautojen valikoimasta löytyy laadukkaita vaihtoehtoja kaikista hinta- ja kokoluokista.

Volkswagen takuuvaihtoauto on Volkswagen-merkkiliikkeen luottamuskauppaa. Volkswagen takuuvaihtoauto ei ole mikä tahansa vaihtoauto – se on luotettava valinta paikkakuntasi osaavasta Volkswagen-merkkiliikkeestä.

 

Volkswagen-takuuvaihtoauton ostaja saa seuraavat hyödyt.

Volkswagen koritakuu.

Auton historia.

Jokaisen Volkswagen-takuuvaihtoauton käyttöhistoria kerrotaan ostajalle. Luottamuskauppa takaa, että asiakas saa sellaisen auton, jonka tietää ja tuntee etukäteen.

Tarkistettu ja hyväksytty Volkswagen-takuuvaihtoautoksi.

Jokaisesta Volkswagen-takuuvaihtoautosta täytetään tarkastuskortti, josta käy ilmi että auto on laadultaan ja kunnoltaan tarkastettu ja huollettu. Tarkastuksessa auto käydään läpi aina moottorista, alustasta ja jarruista lisävarusteisiin asti.

Kattava takuu

Volkswagen-takuuvaihtoautoon sisältyy takuu, joka on voimassa 12 kuukautta tai 20.000 km toimituspäivästä lukien.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin.