2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56
Volkswagen Demo Tour 2019

Volkswagen-mallisto kiertää Suomea keväällä 2019.

Koeajokiertue alkaa huhtikuun alussa Porvoosta ja päättyy ennen juhannusta Hämeenlinnaan. Katso alta listasta mikä kiertueen Volkswagen-jälleenmyyjistä on lähimpänä sinua.

Demo Tourilla pääset tutustumaan vähän epätavallisempiin Volkswagen-malleihin, joita ei normaalisti ole välttämättä kaikilla jälleenmyyjillä koeajettavissa. Tule tutustumaan vaikkapa uutuusmalli T-Crossiin, urheilulliseen Golf R:ään tai muhkeaan Amarokiin.

Jälleenmyyjillä on esillä myös muita Volkswagen-malleja ja hyviä tarjouksia.  


image

Golf R

2,0 TSI 221 kW (300 hv) 4MOTION DSG-automaatti

Golf R tarjoaa 300 hevosvoimaa, 400 Nm vääntömomentin, 4,7 sekunnin kiihtyvyyden nollasta sataan ja 250 km/h:iin rajoitetun huippunopeuden.

Kilpailuvalmiissa Golf R:ssä on vakiovarusteena 4MOTION-neliveto, Servotronic-ohjaus, 20 mm madallettu alusta, 18 tuuman Cadiz-kevytmetallivanteet, Active Info Display ja Mode Select ja ajoprofiilin valinta. Jarrut on mitoitettu kovempiin tarpeisiin.

Golf R:n tuntomerkkejä ovat koko-LED-valonheittimet, mustat jarrusatulat joissa on R-logo, neljä kromattua pakoputkenpäätä ja 18 tuuman Cadiz-kevytmetallivanteet.

Ohjaamossa vakiovarustukseen kuuluu urheiluistuimet, nahkaverhoiltu monitoiminto-ohjauspyörä ja sinisävyinen LED-sisävalaistus. 

Tervetuloa koeajolle.

image

T-Cross

T-Cross Sport 1st Edition 1,0 TSI 85 kW (115 hv) DSG-automaatti.

Uusi T-Cross on todellinen monitaituri: se ihastuttaa omintakeisella ja dynaamisella muotoilullaan sekä joustavuudellaan. Lukuisten vaihtoehtojensa ansiosta se tarjoaa sinulle enemmän vapautta – spontaaneihin hankkeisiin, pitkille matkoille tai monipuoliseen arkeen.       

T-Cross 1st Edition on rajoitetun ajan saatavana oleva erikoismalli jossa on T-Crossin parhaimman Sport-varustetason lisäksi mm. Design-paketti "Black", 18 tuuman kevytmetallivanteet, kaukovalojärjestelmä Light Assist, radio ja navigointi Discover Media kahdeksan tuuman kosketusvärinäytöllä ja Beats-äänentoistojärjestelmä.        

Ajamista rakastaville.

image

Amarok

Amarok DC Aventura 3.0 TDI 190 kW (258 hv) 4MOTION automaatti

Amarok tarjoaa ylivoimaista suorituskykyä ja ajettavuutta äärimmäisissäkin olosuhteissa. Väkivahva Amarok on myös Vuoden Pick-up 2018. Erityiskiitosta Amarok sai tehokkaasta V6-moottorista sekä modernista designista.

Amarokin kuusisylinterinen turbodiesel pääsee vasta vauhtiin, kun muut ovat jo äärirajoilla – 190 kW:n tehon ja 3 litran iskutilavuuden ansiosta. Vääntöä on jopa 580 Nm. Overboost-toiminto antaa lisätehoa. Ajotilanteesta riippuen se voi nostaa TDI:n tehoa, jolloin kokonaisteho on jopa 190-200 kW.

Amarokissa 4MOTION-neliveto on yhdistetty suureen maavaraan ja erittäin tukevaan koriin. Lopputuloksena on erinomainen pito melkeinpä joka tilanteessa, myös suurella kuormalla ja perävaunua vedettäessä.                

 

Paras kuljettaa varmasti.

Demo Tour -koeajokiertue Volkswagen-jälleenmyyjillä.

Päivämäärät
Demo Tour -jälleenmyyjät kesäkuussa
1.6. la
Laakkonen Hyvinkää
3.6. ma
Laakkonen Lahti
4.6. ti
Laakkonen Lahti
5.6. ke
K-Caara Kouvola
6.6. to
K-Caara Kouvola
7.6. pe
K-Caara Lappeenranta
8.6. la
K-Caara Lappeenranta
10.6. ma
K-Caara Kotka
11.6. ti
K-Caara Kotka
12.6. ke
Laakkonen Tampere
13.6. to
Laakkonen Tampere
14.6. pe
K-Caara Huittinen
15.6. la
K-Caara Huittinen
17.6. ma
Laakkonen Hämeenlinna
18.6. ti
Laakkonen Hämeenlinna
TBD
Bifa Mariehamn
Demo Tour -aloitusaika ensimmäisenä päivänä klo 10. Toisen päivän aloitus klo 9 tai kun liike aukeaa. Toisena päivänä lopetus tuntia ennen sulkemisaikaa.
Nokian Hakka

Voita kesärenkaat.

Nokian Tyres pyörii mukana kiertueella.

Kaikilla kiertuepaikkakunnilla arvotaan Demo Tourin yhteydessä Nokian Hakka -kesärenkaat (kooltaan korkeintaan 17"). 

Volkswageneita nopeaan toimitukseen

Volkswageneita nopeaan toimitukseen.

Nämä autot pian ajoon.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin.