2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Matkalla lasten kanssa.

Matkalla lasten kanssa.

Perheen pienimpien kanssa matkustaminen on aina suuri seikkailu. Vinkkiemme ja tuotteidemme avulla valmistaudut hyvin matkaan ja varmistat turvallisuuden kaikissa tilanteissa.

Turvassa tiellä turvaistuimen kanssa.

Alle 12-vuotiaille ja 150 cm pitkille matkustajille. Turvaistuinta täytyy käyttää. Sen käyttämättä jättäminen voi johtaa sakkoihin, mutta ennen kaikkea vaarantaa lapsen turvallisuuden.

 Ihanteellista suojaa – helppo asentaa.. Volkswagen-lastenistuimet.

Maximum safety for the kids.

Eri ikäisillä lapsilla on erilaiset tarpeet
hellävaraisesta nukahtamisesta aina riittävään leikkitilaan.
Siksi olemme kehittäneet jokaiselle ikäryhmälle oman lastenistuimen.

Ideal protection – even against complicated fitting.

Ihanteellista suojaa – helppo asentaa..

Volkswagen-lastenistuimet.

Eri ikäisillä lapsilla on erilaiset tarpeet hellävaraisesta nukahtamisesta aina riittävään leikkitilaan. Siksi olemme kehittäneet jokaiselle ikäryhmälle oman lastenistuimen.

Miten Volkswagen-lastenistuimet eroavat muista?

Volkswagen-lastenistuimet antavat ihanteellista suojaa jopa sivutörmäyksissä ja ylittävät ECE-R44/04 -standardin vaatimukset. Ja ISOFIX-kiinnitysjärjestelmän ansiosta ne on helppo asentaa nopeasti ja turvallisesti Volkswageniisi. Jopa kaaoksen keskellä.

image

Sopivan lastenistuimen valinta.

Volkswagen Financial Service - Reiseversicherungspaket.

Space for Advertising.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Volkswagen checklist - kids

Tee pitkistäkin matkoista lastenleikkiä.

Lempipehmolelu, juotavaa ja vaippoja. Mitä kannattaa ottaa mukaan pitkälle matkalle lasten kanssa? Olemme laatineet tähän tarkoitukseen muistilistan. Näin saat nopeasti mukaan kaiken hauskalle matkalle tarvittavan.