2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Volkswagen-alkuperäisosat

Turvallisia, laadukkaita ja täydellisesti Volkswagenillesi sopivia: 
Volkswagen-alkuperäisosat saavat autosi takaisin tien päälle korjauksen tai huollon jälkeen tinkimättä turvallisuudesta tai käyttömukavuudesta. 
Ja ne pitävät Volkswagenisi täydellisen alkuperäisenä.

 

image

Akut

Yhä useammat kuljettajan apujärjestelmät auttavat varmistamaan mahdollisimman vaivattoman ja ympäristövastuullisen ajokokemuksen. 
Ne tarvitsevat vahvan akun, joka antaa Volkswagenillesi luotettavasti juuri oikean määrän energiaa.

     
image

Jarrut

Pätkäajoa iltapäiväruuhkassa, matka vuoristoon pitkine laskuineen tai ajelua kapealla tiellä tuulisessa säässä – jokainen ajokerta on erilainen. Voit kuitenkin luottaa aina Volkswagenisi alkuperäisiin jarruihin.

image

Lasit, valot ja näkyvyys

Mitä tiellä tapahtuukin, kuljettajan täytyy nähdä tilanne ajoissa, jotta hän voi reagoida siihen. Volkswagenin alkuperäiset lasit,  pyyhkimensulat, valot ja lasinpesuneste tuovat ratkaisun.      

image

Kori ja maali

Lue täältä, miten Volkswagenin alkuperäiset korinosat vaikuttavat turvallisuuteen. Näet myös, miten häivytät maalipinnan pienet vauriot lähes olemattomiin.

image

Moottori ja vaihteisto

Moottori on Volkswagenisi sydän. Katso täältä, miten Volkswagenin alkuperäiset jakohihnat, sytytystulpat ja jäähdytysneste saavat sen käymään erityisen tehokkaasti, hiljaisesti ja luotettavasti.

image

100 % Volkswagen-laatua. Jopa 30 % edullisempi hinta.

Volkswagenin Economy-osat ovat jopa 30 % edullisempia Volkswagen-alkuperäisosiin verrattuina. Salaisuus on, että valikoimaa, materiaaleja ja malleja on rajattu ja suunnattu vanhemmille Volkswageneille.

Alkuperäisosat

Varaosat kolaritestissä.

Alkuperäiset Volkswagen-varaosat tuovat turvallisuutta ja kustannussäästöä.