VW service employee replaces a brake disc: our Volkswagen Genuine Parts®
VW service employee replaces a brake disc: our Volkswagen Genuine Parts®
VW service employee replaces a brake disc: our Volkswagen Genuine Parts®

Volkswagen-alkuperäisosa on oikea valinta

Laadukas ja tarkasti juuri sinun malliisi sovitettu: Alkuperäisosillamme Volkswagenisi pysyy 100 %:sti alkuperäisenä myös korjauksen tai huollon jälkeen.

Replacement part: VW service employee changes a brake disc in a yellow VW
A black VW from above with Economy Parts drives on the road

Volkswagen Economy -osat

Onko autosi yli viisi vuotta vanha? Economy-osavalikoimamme kattaa yleisimmät huolto- ja kulutusosat – tietysti luotettavalla laadulla ja moitteettomalla toiminnalla. Volkswagenin Economy-osat ovat edullinen korjausratkaisu.

A man checks the oil level of his older red Golf GTI with Classic Parts

Classic Parts -osat

Koska laadulla pääset pisimmälle: Classic Parts -osavalikoimasta löydät varaosat vanhempiin ja klassisiin Volkswageneihin. Taattua laatua houkuttelevaan hintaan – jotta sinun silmäteräsi pysyy parhaassa kunnossa.

Volkswagen Exchange Parts are reconditioned parts of older VW

Volkswagenin vaihto-osat

Kierrätä osasi meillä ja saat alkuperäisiä Volkswagenin vaihto-osia. Kunnostuksessa tärkeintä on sarjatuotantoa vastaava laatu ja taloudellisuus. Vaihto-osilla säästät jopa 40 %.

A silver VW New Beetle with Volkswagen Genuine Body Parts

Volkswagenin kori ja maalaus

Volkswagenin alkuperäiset koriosat ovat autosi peruspilareita ja ne suojaavat sinua ja matkustajiasi ympäristövaikutuksilta ja onnettomuuden sattuessa. Jotta Volkswagenisi näyttäisi uudelta myös naarmun saatuaan, alkuperäiset maalimme saavat sen uuteen loistoon.

A man drives in his red VW and is looking through the windscreen

Volkswagen lasit, valot ja näkyvyys

Alkuperäisosamme takaavat sinulle hyvän näkyvyyden. Näkeminen ja nähdyksi tuleminen on liikenteessä elintärkeää. Volkswagenin alkuperäisillä laseilla, pyyhkijänsulilla ja valoilla näet kaiken kirkkaasti.

Volkswagen Genuine Lead-calcium Starter Battery

Energiaa Volkswagenillesi

Tiguan 1, Golf 5, Passat B6 tai B7: Käynnistysakkumme tuottaa mallisi tarvitseman määrän energiaa. Sitä käytetään moottorin käynnistykseen, start-stop-järjestelmään, sekä lisämukavuuksiin, kuten seisontalämmitykseen, radioon ja kaikkiin muihinkin toimintoihin, jotka tekevät ajostasi mukavampaa. Saatavana kaikkiin Volkswagen-malleihin.

Jarrut pitävät aina

Sovitettu sinun Volkswageniisi

Alkuperäiset Volkswagenin jarruosat toimivat yhdessä jarrujärjestelmän kanssa. Laadulla, joka ylittää lakisääteisen jarrunormin ECE-R90.

Volkswagen Genuine Brake with braking standard ECE-R90

Volkswagenin alkuperäiset jarrut

Volkswagen-jarrut on mukautettu autosi moottoritehon, painon ja huippunopeuden mukaan. Etusi: pitkä käyttöikä, jarrutusmukavuus ja vähäinen kuluminen.

Sinun etusi

  • Turvallisemmat: lyhyemmän jarrutusmatkan ansiosta.
  • Tarkkaan mitoitetut: Kehitetty sinun Volkswageniisi ja optimoitu sen painoon, tehoon ja huippunopeuteen.
  • Pidempi käyttöikä: Vahvistettu monimutkaisissa käytännön testeissä erilaisissa sääolosuhteissa ja jopa 1 000:lla peräkkäisellä täysjarrutuksella koepenkissä.

Moottori on Volkswagenisi sydän

Alkuperäiset hammashihnat ja sytytystulpat – jotta Volkswagenisi käy rauhallisemmin

Moottorit toivovat hammashihnan olevan kestävää materiaalia. Siten se välittää voimaa pidempään ja on riittävän joustava mukautuakseen ja pitääkseen kuormituksen tasaisena. Entä sytytystulpat? Me pidämme huolen, että ne sytyttävät luotettavasti, huolehtivat optimaalisesta palamisesta, eivät ylikuumene ja takaavat siten tasaisen käynnin ja pienemmän kulutuksen.

Volkswagen Genuine Engine in cross section

Moottori

Vältä vierastuotteiden ja sopimattomien materiaaliyhdistelmien aikaansaamat moottorivauriot ja käytä taattua Volkswagen-laatua. On sitten kyse sytytystulpista, hammashihnoista, voitelusta tai pakkasnesteestä – alkuperäisosista iloitsee sekä moottori että vaihteisto.

Sinun etusi

  • Hammashihna on kestävä ja muotonsa pitävä: lasi- ja muovikuidun ja kulutusta kestävän pinnoitteen ansiosta äärimmäisissäkin lämpötiloissa.
  • Sytytystulpat huolehtivat mukavuudesta ja pienemmästä kulutuksesta: tasainen käynti ja sytytyskipinän tarkka sijainti palotilassa.
  • Tarkkaan mitoitettu: alkuperäisosamme on kehitetty nimenomaan sinun Volkswagenisi moottoriin.

Usein kysytyt kysymykset - hammashihna

Jos haluat saada lisätietoja alkuperäisestä hammashihnasta, suosittelemme tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin.