Man doing a handstand in his dance performance in front of a VW

 Lähde liikkeelle Volkswagenin akuilla

 Lähde liikkeelle Volkswagenin akuilla

Lue lisää Volkswagenin alkuperäisistä akuista ja tuotetesteistä. Katso myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Auton akku on tielle jäämisen yleisin syy

Energiaa Volkswagenillesi

Mitä Volkswagenisi tarvitsee ollakseen ajovalmis? Aivan oikein, energiaa käynnistysakusta. Käyttämällä tuotteitamme saat kaupan päälle laadun ja toimivuuden.

Volkswagen Genuine Lead-calcium Starter Battery

Sinun etusi

  • Tarkkaan mitoitettu: Tuottaa Volkswagenisi tarvitseman määrän energiaa.
  • Enemmän tehoa: Keskimääräistä suuremman lyijypitoisuuden ja laadukkaiden materiaalien ansiosta.
  • Taattua energiaa: Kahden vuoden takuu. Lisäksi vielä vuoden lisätakuu.

 

Osta alkuperäinen Volkswagen-akku suoraan verkkovarauksemme kautta. Syötä Volkswagenisi rekisterinumero ja palvelu tarjoaa autollesi sopivimman akun.

Volkswagenin AGM-käynnistysakut: tuotetesti

Ota selvää, miten start-stop-akkumme selviytyy vertailutestistä

Start-stop-järjestelmän myötä moottorin käynnistys on tarpeen liikkeelle lähdön lisäksi myös jokaisen pidemmän seisonnan jälkeen esim. liikennevaloissa tai kääntymiskaistalla. Akun pitää toimittaa edelleen virtaa auton sähkölaitteille.

Tavanomainen märkäakku ei kestäisi pitkään tällaista kuormitusta. Sen vuoksi käytämmekin Volkswagenin alkuperäisiä start-stop-akkuja. Ne tekevät vaikutuksen erinomaisella kylmäkäynnistyvyydellään, pitkällä käyttöiällään ja erittäin alhaisella itsepurkautumisasteellaan.

 

Objektiivinen testaaja

Testin suoritti riippumaton akkutestilaboratorio ”Akkuteam Energietechnik GmbH”, joka on erikoistunut akkuihin ja varavirtatekniikkaan. Testi tehtiin Fraunhofer-instituutin tieteellisellä avustuksella.

A man with a face protection during the VW AGM battery product test

Testin osallistujat

  • Volkswagen AG:n alkuperäinen AGM-käynnistysakku (osanumero 000 915 105 CC)
  • Exide EK 700
  • Banner Running Bull
  • Moll Start Stop Plus
  • Fiamm VR760
  • Intact AGM 760
  • Tudor TK700

Onko alkuperäisakkumme todella parempi vai onko yleismallinen tarvikeakku yhtä hyvä? Testiin osallistui Volkswagen AG:n AGM-käynnistysakkuja ja muiden merkkivalmistajien anonyymisti ostettuja, erilaisia akkuja, joiden nimelliskapasiteetti oli 68 - 70 Ah. Yleismalliset akut soveltuivat tuoteselosteen mukaan start-stop-autoihin.

Jokaiselta valmistajalta ostettiin kolme käynnistysakkua, jotta pystyttiin mahdollistamaan samat lähtöedellytykset jokaisessa testissä.

Results of the VW AGM starter batteries product test

X = vähimmäisvaatimuksia ei saavutettu

*maksimipisteet

Johtopäätös

Testivoittaja! Volkswagen AG:n alkuperäinen AGM-käynnistysakku 12 V 68 Ah on testin ainoa akku, joka läpäisi kaikki testikohdat. Se saavutti lisäksi parhaimmat arvot kolmessa kylmäkäynnistystestissä ja kapasiteettitarkastuksessa start-stop-testin jälkeen. 

Volkswagen Genuine AGM Starter Battery for VW with start/stop system

Huomautuksia testistä

Haluamme muistuttaa, että tässä julkistettuja tuloksia ei voi yleistää. Ne koskevat vain tässä nimettyjä tuotteita, ei muita markkinoilla olevia tuotteita. ”Akkuteam Energietechnik GmbH:n” testipöytäkirjat löytyvät Volkswagen AG:ltä ja ovat siellä tarkasteltavissa.

Yhteystiedot:

Volkswagen AG
Konzern After Sales
Brieffach 4954
34219 Baunatal

Volkswagen-akku: usein kysytyt kysymykset

Voinko vaihtaa autoni akun itse? Miksi tarvitsen uuden akun? Tästä löydät useimmiten kysytyt kysymykset käynnistysakkuihin liittyen ja tietysti myös niiden vastaukset.