Volkswagen Exchange Parts for older cars

Volkswagenin vaihto-osilla säästät jopa 40 %

Volkswagenin vaihto-osilla säästät jopa 40 %

Alkuperäisten vaihto-osien ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle teknisesti yhdenveroisen ja edullisemman vaihtoehdon alkuperäisosillemme.

Sinun etusi yhdellä silmäyksellä

Eivät rasita maailmaa ja säästävät luonnonvaroja

Näin helppoa se on: Sinä palautat alkuperäisosan takaisin ja Volkswagen-jälleenmyyjämme tarkastaa sen kunnostuskelpoisuuden. Palautuksella säästämme yhdessä luonnonvaroja ja vähennämme uusien osien valmistustarvetta. Sen lisäksi analysoimme viat, jotta pystymme parantamaan tulevia tuotesukupolvia. 

A reconditioned Volkswagen Exchange Part

Sinun etusi

  • Uudenveroinen: Sarjatuotantoa vastaavan laadun ja teollisen kunnostusprosessin ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle alkuperäisen laatutuotteen.
  • Edullinen: Taloudellinen korjausvaihtoehtomme tarjoaa saman ostoturvallisuuden kun kaikki muutkin Volkswagenin alkuperäisosat®, mutta on samalla keskimäärin 40 % edullisempi.
  • Kestävä: Otamme lukuisia käytettyjä osia takaisin, koska niissä on edelleen potentiaalia.
Overview of available Exchange Parts for VW shown at a Golf

Yli 17 000 Volkswagenin alkuperäistä vaihto-osaa® yli 60 tuoteryhmästä

Usein kysytyt kysymykset - vaihto-osat

Käyttämällä vaihto-osaohjelman osia, säästät aktiivisesti luonnonvaroja. Olemme säästäneet jo pelkästään moottorien kunnostuksella tähän mennessä niin paljon terästä ja energiaa, että sillä rakentaisi Pariisin Eiffel-tornin noin 50 kertaa uudelleen.

Detailed view of a VW Exchange Part

Esimerkki: Moottorin kunnostus

Puramme, puhdistamme, kunnostamme ja tarkastamme vanhan moottorin: Volkswagenin alkuperäinen vaihto-osa® on syntynyt.

1
Kiinnitys/irrotus ja keräys

Vaihtoprosessi alkaa kun teet tilauksen Volkswagen-jälleenmyyjälläsi. Saat kunnostetun osan saman tien vaihtohintaan ja huolto lähettää irrotetun vanhan osan takaisin. Vanha osa lähetetään joko kierrätykseen tai kunnostukseen.

A person receives his ordered VW Exchange Parts at the service partner
2
Tarkastus ja teollinen kunnostus

Palautetut laitteistot puretaan kokonaan, kaikki yksittäisosat puhdistetaan ja niiden käytettävyys tarkastetaan. Lopuksi vanhat osat kunnostetaan ja asennetaan takaisin. Tämä koskee myös osalaitteistoja, kuten sylinterikannet ja ruiskutuspumput. Tällöin käytetään kunnostettujen osien lisäksi myös uusia osia, mikäli kuluvaa osaa ei pystytä kunnostamaan.

A returned Exchange Part from an older VW is cleaned and ready to be checked  for usability
3
Toimitus ja kiinnitys

Vaihtoprosessi päättyy perusteelliseen, huollossa tehtävään lopputarkastukseen. Huoltokumppanimme ympäri maailmaa asentavat vaihto-osia. Prosessi voi alkaa taas alusta.

Preconditioned parts are sent back to the workshop in a VW Transporter