Tervetuloa Aito Volkswagen -huoltoon

 

Kattavien palvelujemme ansiosta sinä saat autoilla  huolettomasti. Tutustu palveluihimme.

 

Volkswagen

Aito Volkswagen -huolto

Aito Volkswagen-huolto on avain hyvään autoiluun. Se tarjoaa kaikki palvelut mitä sinä ja autosi tarvitsette huolettomaan autoiluun. Tämän lisäksi varmistat ,että autosi on huollettu valmistajan määrittämään mallikohtaisen huolto-ohjelma mukaisesti. 

 

Volkswagen Economy -huolto ja varaosat

Eco­no­my-huol­to ja -varaosat tar­joa­vat edul­li­sen vaih­toeh­don au­ton ylläpi­toon. Volkswagen Eco­no­my -huol­to on yli vii­si­vuo­tiail­le Volkswagen-mal­leil­le tar­koi­tet­tu pal­ve­lu. Se pitää sisällään mallikohtaisen huol­to-oh­jel­man tar­kas­tus­koh­teet sekä moot­to­riöljyn ja -suo­dat­ti­men vaihdon. 

Huollonverkkovarauksesta näet heti hinnat ja vapaat ajat autosi huollolle. Lisäksi huollattamalla autosi valtuutetussa Volkswagen-huollossa saat käyttöösi Volkswagen Liikkumisturvan palvelut.

Liikkumisturva

Hyvä palvelu tekee elämästäsi helpompaa. Volkswagen-liikkumisturva tarjoaa apua ja turvaa kellon ympäri. Jos Volkswageniisi joskus tulee jokin vika, sijaisautopalvelumme auttaa sinua – meidän kanssamme matkasi jatkuu.

Volkswagen

Huolto ja tarkastus

Jotta Volkswagenisi on aina lähtövalmiina, tarkastamme sen käyttö- ja toimintavarmuuden. Täältä löydät lisätietoja tarkastuksista, huolloista ja palveluista.

Veloitukseton saapumistarkastus 

Suora ja läpinäkyvä: Saapumistarkastuksessa tarkastamme autosi silmämääräisesti yhdessä sinun kanssasi – jarruista moottoriin. Neuvomme sinua ja annamme kustannusarvion. Sinä päätät mitä autollesi tehdään.