An Economy Service employee stands next to a blue Volkswagen Tiguan

Erinomaista
huoltoa edulliseen hintaan: sen tarjoaa sinulle Volkswagen Economy -huolto

Erinomaista
huoltoa edulliseen hintaan: sen tarjoaa sinulle Volkswagen Economy -huolto

Nauti edullisesta huoltopalvelusta vähintään viiden vuoden ikäiselle Volkswagenillesi. Edulliset hinnat on räätälöity juuri sinulle ja sinun autollesi. Tältä sivulta saat tietoa eduista, palveluistamme ja valikoimastamme sekä löydät sopivan jälleenmyyjän.

Economy-huolto lyhyesti

Volkswagen Economy -huolto tarjoaa käyttöösi monipuolisia palveluja, jotka takaavat edulliset huoltopalvelut ja laadukkaat varaosat. Palvelumme on räätälöity juuri sinun autollesi ammattitaitomme, Volkswagen-varaosien ja monivuotisen kokemuksemme perusteella. Toiminta kattaa lähes kaikki huollot. Sinä päätät yhdessä Volkswagen-jälleenmyyjäsi kanssa, mitkä huoltopalvelut ja mitkä osat soveltuvat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi: Volkswagenin alkuperäiset varaosat, Economy-varaosat vai vaihtovaraosat. Osien takuu on kaksi vuotta.

A VW Economy Service employee in a workshop

Tutustu Economy-huollon lukuisiin etuihin:
  • Edullinen määräaikaishuolto: merkkihuollon määräaikaishuolto erittäin edulliseen hintaan. Henkilöautoihin alk. vain 199 € ja hyötyautoihin alk. vain 249 €.
 
  • Rahaa säästävä Volkswagenin osaaminen: laadukas huoltopalvelu ja monivuotinen kokemus.
 
  • Laadukkaat ja edulliset varaosat: meiltä saat Volkswagenin alkuperäiset lisävarusteet sekä laadukkaat Volkswagenin alkuperäiset varaosat ja rahaa säästävät vaihtoehdot, kuten Economy-varaosat ja vaihtovaraosat.
 
  • Asiakaslähtöistä huolenpitoa: sinun ei enää tarvitse etsiä hyvää palvelua sillä voit hakea jälleenmyyjää hakupalvelumme kautta.

Varaa tästä Volkswagen Economy -huolto

Varaa Volkswagen Economy -huolto kätevästi huollon verkkovarauksemme kautta. Syötä autosi rekisterinumero ja ajetut ajokilometrit. Näet samalla Volkswagen Economy -huollon hinnan.

Palvelumme

 

Palvelumme ulottuvat tarkastuksista ja huolloista edullisten varaosien ja lisävarustevalikoiman kautta aina rahaa säästäviin korjauksiin ja kuluvien osien vaihtoihin. Esimerkiksi seuraavat palvelut ovat saatavissa myös Economy-versioina:

Usein kysytyt kysymykset

Oli kyseessä sitten pieni tai suuri kysymys, me neuvomme sinua mielellämme. Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on tarjota runsaasti vinkkejä mitä tulee liikkumiseen. Me vastaamme myös Volkswagen Economy -huoltoa koskeviin tärkeimpiin kysymyksiin.