A VW service employee measures the tread depth of a VW car

Turvallisesti tien päällä: tarkastukset, huollot ja palvelut autollesi

Turvallisesti tien päällä: tarkastukset, huollot ja palvelut autollesi

Volkswagenisi antaa sinulle kaikkensa. Anna meille muutama minuutti aikaa tarkistaa se. Tällä sivulla saat lisätietoja huolloista, niiden sisällöistä ja huoltoväleistä.

Huoltovälit ja huoltojen laajuudet

"Huolto ajankohtainen?"

Autossasi on varustuksesta ja käyttöolosuhteista riippuen joko kiinteä tai joustava huoltoväli. On autosi sitten up!, Polo, Golf, Passat, Tiguan tai jokin muu Volkswagen – kaikki autosi turvallisuuteen liittyvät järjestelmät tarkastetaan korjaamolla ja huolletaan ammattitaidolla. Ajoneuvodiagnoosi tunnistaa auton elektroniikan vikatoiminnot. Tutustu alapuolella tarkemmin huoltolaajuuteen sekä esimerkkeihin eri Volkswagen-mallien huoltoväleistä.

A woman and a VW service employee talking about the inspection of her car

Huollon laajuus

Huoltolaajuuteen sisältyvät kaikki huoltotyöt, jotka ovat tarpeen autosi käyttö- ja liikenneturvallisuuden ylläpitämiseksi. Tästä saat selville minkälaisia tarkastuksia sähkölaitteille, moottorille, vaihteistolle, alustalle ja korille tehdään.

Huollossa erotellaan öljynvaihtohuollot (esim. jaksohuolto) ja huollot ilman öljyvaihtoa (esim. tarkastushuolto).

Esimerkkejä huoltoväleistä:

Alapuolelta löydät esimerkkejä eri Volkswagen-mallien huoltoväleistä, joilla kyseisen mallin käyttöturvallisuus ja arvo voidaan säilyttää mahdollisimman korkeana. Hyödyt myös Volkswagen Liikkumisturvan eduista: saat vikaan tai onnettomuuteen liittyvät palvelumme ilmaiseksi edellyttäen, että olet noudattanut antamiamme huoltovälejä.

Oman Volkswagenisi seuraavan huollon ajankohdan saat tarkastettua uudempien mallien ajotietokoneen tai informaatiojärjestelmän kautta. Tarkempi mallikohtainen ohjeistus ja huoltovälit löytyvät auton käyttöohjekirjasta.

A man and a VW service employee talking about the inspection of his red VW Tiguan Allspace

Volkswagen-huolenpitosopimus

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi sopimuksen voimassaoloajan missä tahansa valtuutetussa Volkswagen-huollossa ympäri Suomen.

Jos toteutuneet huolto- ja korjauskustannukset ovat sopimuksen päättyessä suuremmat kuin maksamasi kuukausimaksut, erotusta ei veloiteta sinulta.

Pitääkö autosi katsastaa?

Volkswagen-jälleenmyyjä hoitaa katsastuksen puolestasi pätevällä katsastajalla. Tarkastamme myös mielellämme autosi etukäteen, jotta vältyt turhilta lisäkuluilta.

Katsastustarkastus

Säästä aikaa ja rahaa

Katsastustarkastuksessa tarkastamme autosi ennen katsastusta. Mikäli havaitsemme puutteita, ilmoitamme sinulle ja suoritamme tarvittavat korjaukset tietysti sinun luvallasi.

 

A VW service employee is checking a checklist in front of a red VW Tiguan Allspace with open bonnet and luggage compartment
Mobility

Sijaisautopalvelu

Mukavaa: Nykyaikaiset ja huolletut Volkswagen-sijaisautot.

Stressitöntä: Ei monimutkaisia muodollisuuksia. Ei vaivaa erillisen vuokra-auton hankinnasta.

Ilmainen: Liikkumisturvan yhteydessä.

 

Nouto- ja palautuspalvelu

 Joustava: Vapaasti valittavat nouto- ja palautuspaikat.

Helppo: Me noudamme Volkswagenisi luotasi huoltoon tai korjaukseen ja palautamme sen takaisin.

Erittäin vaivatonta: Saatavilla myös sijaisautopalvelu.

 

Volkswagenin palvelut

Alkuperäiset huoltopalvelumme on räätälöity varta vasten sinun Volkswagenillesi. Saat käyttöösi kokeneet huoltoteknikot ja uusimman tekniikan mukaiset välineet.