2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Palvelumme

Palvelumme.

Juuri Volkswagenillesi räätälöityjä palveluita. Tutustu käyttömukavuutta ja turvallisuutta parantaviin kattaviin palveluihimme.
     

image

Korjaustyöt.

Vaikka yrittäisit olla miten tarkka hyvänsä, joskus auto ei ehkä mahdukaan pysäköintiruutuun tai koira ehtii rynnätä sotkemaan siistin takapenkin. Ei hätää. Korjauspalvelumme saavat pikkuvirheet kuntoon.
   

image

Huollot ja tarkastukset.

Volkswagenisi uurastaa jatkuvasti sinua varten. Tuo se meille tarkastusta ja kunnossapitoa varten. Varmistamme, että ratkaisevalla hetkellä voit luottaa autoosi täysin.
 

image

Vanteet ja renkaat.

Tarjoamme lisätilaa varastoosi, vaivattomamman tavan huolehtia rengasrikoista tai renkaanvaihdon ilman ajanvarausta ja jonottamatta: tutustu kaikkiin vanne- ja rengaspalveluihimme ja niiden etuihin.

image

Mukavuutta ja liikkumista.


Onko kalenterisi aivan täynnä? Me voimme pitää Volkswagenisi huollettuna ja varmistaa päivittäisen liikkumisesi vaivattomilla palveluillamme.
   

image

Takuu turvaa.

Uusien Volkswagen-henkilöautojen takuuaika on 24 kuukautta. Takuu alkaa auton ensirekisteröinnistä tai siitä, kun Volkswagen AG tai valtuutettu Volkswagen-jälleenmyyjä luovuttaa auton ensiostajalle – riippuen siitä, kumpi tapahtuu ensin.