2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Rengaspalvelut.

Rengaspalvelut.

Rengaspalvelut.

Tarjoamme lisätilaa varastoosi, vaivattomamman tavan huolehtia rengasrikoista tai renkaanvaihdon ilman ajanvarausta ja jonottamatta: tutustu kaikkiin vanne- ja 
rengaspalveluihimme ja niiden etuihin.

image

Rengaspalvelu.

Renkaanvaihto ilman ajanvarausta.
Pitkällä kokemuksella.

Saamasi edut

 • Turvallista.
  Hyvän asennuksen varmistavat pätevä henkilöstömme ja nykyaikainen asennuslaitteistomme.
 • Yksinkertaista, joustavaa ja nopeaa.
  Asennus heti vanteille ja Express Service -pikapalvelu. Jopa ilman ajanvarausta.

Palvelumme

Talvirenkaiden vaihto. 
Varmista ajoturvallisuus heti talvirengaskelien kynnyksellä – meiltä saat renkaanvaihdon nopeasti ja vaivattomasti ajanvarauksella tai Express Service -pikapalveluna ilman ajanvarausta ja jonottamatta. Tarvitsetko uudet renkaat? Me autamme sinua löytämään autoosi sopivat talvirenkaat.

Kesärenkaiden vaihto.
Varmista ajoturvallisuus heti kevään saapuessa – meiltä saat renkaanvaihdon nopeasti ja vaivattomasti ajanvarauksella tai Express Service -pikapalveluna ilman ajanvarausta ja jonottamatta. Tarvitsetko uudet renkaat? Me autamme sinua löytämään autoosi sopivat kesärenkaat.

image

Rengashotellipalvelu.

Kätevää ja edullista.

Saamasi edut

 • Ihanteelliset säilytysolosuhteet.
  Ammattitaitoinen säilytys viileässä, pimeässä ja kuivassa tilassa.
 • Turvallista.
  Tarkistamme urasyvyyden ja tasapainotamme renkaat pyynnöstä.
 • Vaivatonta.
  Vaihdettavia renkaita ei tarvitse kuljettaa itse.

Palvelumme

Rengashotellipalvelumme antaa lisätilaa varastoosi tai autotalliisi. Me säilytämme renkaitasi ammattitaitoisesti viileässä, pimeässä ja kuivassa tilassa. Lisäksi tarkistamme urasyvyyden ja tarvittaessa tasapainotamme renkaat, joten pääset uuden kauden alkaessa turvallisesti tielle – eikä sinun myöskään tarvitse kuljettaa vaihdettavia renkaita itse.

Viileää, pimeää ja kätevää.

Tarjoamme talvi- tai kesärenkaillesi ihanteelliset säilytysolosuhteet. Renkaatkin ovat herkkiä, vaikka niitä peittää paksu kumikerros. Ne eivät pidä liian kuumasta, kosteasta tai valoisasta ympäristöstä. Siksi kesä- tai talvirenkaille on tärkeää valita sopiva säilytyspaikka.