2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Car-Net palvelut

Volkswagen-sovellus.

Autosi tärkeimmät tiedot yhdessä sovelluksessa 

Volkswagen-sovelluksen avulla pysyt ajan tasalla autosi tiedoista ja saat ajankohtaisia autoiluvinkkejä ja Volkswagen-uutisia, ja voit hakea lapsesi harrastuksista helposti.

Volkswagen-sovellus on nyt saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Jos käytät iPhonea, voit myös seurata ajamiasi matkoja ja ajoaikoja, sillä sovellus tallentaa ajamasi matkat liikesensoriin perustuen.

 

image

Volkswagenin Kuskaus-sovellus

Volkswagen-sovelluksen käyttäjänä voit jakaa sijaintisi myös lapsillesi tai ystävillesi. Lataamalla Kuskaus-sovelluksen he voivat seurata reaaliajassa koska olet tulossa heitä hakemaan. Sovellus myös ilmoittaa kyytiläiselle, kun olet lähestymässä hänen sijaintiaan. Kuskaus-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.

Lataa Kuskaus-sovellus iOS:lle App Storesta

Lataa Kuskaus-sovellus Androidille Google Playsta

image

Oma Volkswagen -tunnukset

Kirjaudu Volkswagen-sovellukseen käyttäen Oma Volkswagen -tunnuksiasi. Jos sinulla ei ole vielä Oma Volkswagen -tunnuksia, rekisteröidy helposti sivustolla oma.volkswagen.fi.

image

Volkswagen-uutiset

Volkswagen-sovelluksesta pääset lukemaan mainiot autovinkit ja seuraamaan tuoreimmat Volkswagen-uutiset sovelluksen uutisvirran kautta.