--:--
--:--
--:--

Transporter 4MOTION

Täynnä uusia kykyjä

Täynnä uusia kykyjä

Transporter 4MOTION alkaen 45 751 €. Etusi jopa 4 300 €.

Volkswagen Transporter on tehty ihmisille, jotka tarvitsevat kykyjensä mukaisen pakettiauton. Tämä tulevaisuuden tiennäyttäjä tarjoaa kuljettajalle entistä enemmän suorituskykyä, älyä, mukavuutta, varusteita ja turvallisuutta.

Suomen ostetuin nelivetoinen pakettiauto

Se on ratkaissut kuljetusongelmia jo yli 70 vuoden ajan. Tänään Transporter-umpipakettiauto 6.1 on tehokkaampi kuin koskaan ennen. Sen huomattavan korkea tavaratila, erinomainen tilavuus ja modernit kuljettajaa avustavat järjestelmät takaavat, että miehistö ja materiaali pääsevät joka päivä luotettavasti töihin.

Täynnä uusia kykyjä

1
Led-ajovalot

Suuri valokantama ja voimakas valoteho: LED-ajovalot täyttävät luonnollisesti niille asetetut odotukset. Lisäksi niiden viehättävä valodesign korostaa Transporter 6.1:n eleganttia ulkomuotoa.

Led ajovalot
Led ajovalot
2
Peruutuskamera

Peruutuskameran avulla peruutat turvallisemmin tiukoissakin paikoissa

Peruutustutka transporter
Peruutustutka transporter
3
4MOTION 

4MOTION-neliveto varmistaa, että voima kohdistuu juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Se mukauttaa voimansiirron automaattisesti kuhunkin ajotilanteeseen taka-akselin elektronisesti ohjatulla lamellikytkimellä. Järjestelmän keveys mahdollistaa optimaalisen ajokäytöksen ja erinomaisen ajodynamiikan.

4MOTION
4MOTION
4
Polttoainekäyttöinen lisälämmitin (sis. ajastinkello ja kaukosäädin)

Polttoainekäyttöinen lisälämmitin varmistaa mukavan ja taloudellisen ajon säässä kuin säässä

Polttoainekäyttöinen lisälämmitin
Polttoainekäyttöinen lisälämmitin
5
Pysäköintitutka edessä ja takana

Pysäköintitutka edessä ja takana valvovat auton ympäristöä ja näyttää kriittiset etäisyydet pilareihin ja muureihin Infotainment-järjestelmän näytöllä.

Volkswagen Transporter sillalla
Volkswagen Transporter sillalla

Pysy rentona vaikeinakin päivinä

Huolehdit joka päivä siitä, että materiaali ja miehistö pääsevät paikasta A paikkaan B. Transporter 6.1 puolestaan huolehtii siitä, että sinä pysyt rentona. Kuljettajan ergonominen työpaikka, portaattomasti säädettävä ohjauspyörä ja kuljettajan istuin, muotonsa pitävät mukavuuspehmusteet ja uudistettu kojelauta tekevät ajostasi mahdollisimman mukavan. Erinomaisen näkyvyyden ansiosta näet helpommin mitä ympärillä tapahtuu varsinkin keskikaupungilla ja sekavilla rakennustyömailla. Pysähtyneenä autosta tulee toimistosi.

Transporter 6.1 -mallisto alk. 32 795 € ja Transporter 4MOTION -mallisto alk. 45 751 €, sisältäen toimituskulut 600 €. Yhdistetty EU-kulutus 7,2-9,4 l/100 km, CO₂-päästöt 190–248 g/km. Suositusvähittäishinnasto 17.12.2019. Kuvan auto erikoisvarustein. Autoja rajoitettu määrä. *Lähde: Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, Pakettiautojen ensirekisteröinnit 1-12/2019. Tietojen tekninen toimitus: Bisnode Marketing Oy, PL 136, 00521 Helsinki. Volkswagen Hyötyautojen Suomen maahantuoja on K Auto Oy.

4MOTION mallisto

Oletko kiinnostunut?

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome