Paras kuljettaa varmasti

Kaikkeen emme voi vaikuttaa, mutta työhyvinvointiin kyllä. Volkswagen Hyötyautot tarjoaa huippuluokan muotoilua, ergonomiaa, viimeisintä tekniikkaa käden ulottuville, mahtavasti tilaa ja näköalan, jonka voit itse valita. Crafterin pitkä takuu tuo mielenrauhaa ja Transporterin automaatti tekemisen helppoutta. Valitse omasi Suomen parhaista työpisteistä.

Volkswagen TRANSPORTER PRO 110kW

Tutustu hinnastoon tästäOpens an external link

 • Automaattivaihteisto
 • ESP-ajonvakautusjärjestelmä
 • Vakionopeussäädin
 • Ohjauspyörän syvyyden- ja korkeudensäätö
 • Climatic-ilmastointi
 • Kuljettajan istuimen korkeuden- ja ristiselänsäätö
 • Kyynärtuet kuljettajan istuimessa
 • Radio "Composition Color", 6,5 tuuman kosketusnäyttö, App-Connect
 • Bluetooth
 • e-call -hätäpuhelujärjestelmä
 • Ajastinkello polttoainekäyttöiseen lisälämmittimeen

Näiden etujen lisäksi autoihin on saatavilla erikoishinnoitellut Drive-, Comfort- ja Cargo- paketit.

Drive-paketti:

LED-ajovalot, korinväriset puskurit, peilinkotelot ja ovenkahvat, automaattiset ajovalot, sadetunnistin ja coming/leaving home-toiminto.

Comfort-paketti:

Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, Monitoiminäyttö MFD+, lisälämmittimen kaukosäädin, kyynärtuet kuljettajan istuimessa

Cargo-paketti: 

Kiinteä vetokoukku, pysäköintitutka takana

DSG-vaihteisto - Selviytyy vaikeistakin töistä

Perävaunulla jyrkkää mäkeä ylös: DSG-vaihteisto vaihtaa vaihteen vedon katkeamatta ja mukautuu kuljettajan ajotyyliin.

Ei anna periksi raskaissakaan tehtävissä

Transporter 6.1:n modernin BlueMotion Technology -moottoritekniikan tunnusmerkkejä ovat erinomainen tehokkuus, hyvät vääntöominaisuudet ja taloudellisuus. 4MOTION-neliveto (lisävaruste) ja taka-akselin mekaaninen tasauspyörästön lukko varmistavat, että suoriudut jokaisesta tehtävästä. DSG-vaihteiston yhteydessä jopa vedon katkeamatta.

Transporter PRO

Transporter tarjoaa jo perusvarustelullaan kaiken, mitä sujuvaan ammattikuljetukseen tarvitaan. Vakionopeussäädin, ohjauspyörän syvyyden- ja korkeudensäätö, Climatic-ilmastointi, kuljettajan istuimen korkeuden- ja ristiselänsäätö ja Radio "Composition Color" 6,5-tuuman kosketusnäytöllä tuovat mukavuutta pitkillekin matkoille. ESP-ajonvakautusjärjestelmä ja polttoainekäyttöisen lisälämmittimen ajastinkello takaavat miellyttävät liikkeellelähdöt kaikissa keleissä. 

PRO-varustelu sisältää lisäksi kuljettajan istuimen kyynärtuet ja vetokoukkuvalmiuden. Lisävarusteena PRO-mallistoon on saatavilla metalli- tai helmiäisväri, korinväriset puskurit, vasemmanpuoleinen liukuovi, takapariovet ja vanerointi.

Transporter PRO on saatavilla normaalilla (3000 mm) tai pitkällä (3400 mm) akselivälillä.

Crafter

Crafter-umpipakettiautolle mikään ei ole liian paljon.  Se helpottaa työtäsi luokkansa parhailla kuormausominaisuuksilla ja kuormankiinnitysvaihtoehdoilla. 

Takuu 5 vuotta / 200 000 km kaupan päälle

 

Oletko kiinnostunut?

Hinnat ja varusteet

Tutustu Transporterin hinta-, kulutus- ja päästötietoihin hinnastosivulla tästäOpens an external link.

Hinnaston hinnat sisältävät alv. 24 %. Hinnaston hintoihin lisätään toimituskulut 600 €. Kuvien autot erikoisvarustein. Volkswagen Hyötyautojen Suomen maahantuoja on K Auto Oy.