Volkswagen We. Määrittelemme liikkumisen uudelleen.
Volkswagen We. Määrittelemme liikkumisen uudelleen.
Volkswagen We. Määrittelemme liikkumisen uudelleen.

Volkswagen We. Määrittelemme liikkumisen uudelleen.

Meille liikkuvuus on enemmän kuin vain oma auto – siksi haluamme muovata tulevaisuuden liikkuvuusratkaisuja yhdessä kanssasi.

Volkswagen tarjoaa alustan, jossa on tarjolla digitaalisia palveluita ja palveluita kaikille, louden täysin yksilöllisen liikkuvuuspaketin jokaiselle.

Pinnalle on nousemassa digitaalinen ekosysteemi, jonka keskellä on ihmiset – ja ympärillä kokonainen maailma digitaalisia palveluita. Kaikkien käytettävissä, lähes missä tahansa. 

Tule osaksi Volkswagen We-palvelua. Tarvitset vain Volkswagen ID:n.                                                 

Uusia tapoja. Uusia mahdollisuuksia. Uusi palvelu. 

Volkswagen We -maailma jatkaa kasvuaan. Työskentelemme tiiviisti vahvojen kumppaneiden, erittäin innovatiivisten start-up-yritysten ja teidän, käyttäjiemme, kanssa etsiäksemme ja testataksemme uusia tapoja, mahdollisuuksia ja liikkuvuustarpeita. Tämän pohjalta kehitämme kaikki digitaaliset palvelumme ja liikkuvuusratkaisumme tehdäksemme niistä mahdollisimman relevantteja, avustavia ja kestäviä.

Volkswagen Automotive Cloud 2020

Täysin uuden täyssähköisen ID.3:n 2 julkaisun myötä kaikki uudet mallit ovat yhteydessä Volkswagen Automotive Cloud -pilvipalveluun vuodesta 2020 lähtien. Vasta sitten monet toiminnot ja palvelut ovat teknisesti mahdollisia, kuten ajoneuvopäivitykset ja erikseen varattavat toiminnot, jotka voidaan aktivoida autossa.

Seuraavat vaiheet

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome