Volkswagen We. Määrittelemme liikkumisen uudelleen.
Volkswagen We. Määrittelemme liikkumisen uudelleen.
Volkswagen We. Määrittelemme liikkumisen uudelleen.

Volkswagen We. Määrittelemme liikkumisen uudelleen.

Meille liikkuvuus on enemmän kuin vain oma auto – siksi haluamme muovata tulevaisuuden liikkuvuusratkaisuja yhdessä kanssasi.

Volkswagen tarjoaa alustan, jossa on tarjolla digitaalisia palveluita ja palveluita kaikille, louden täysin yksilöllisen liikkuvuuspaketin jokaiselle.

Pinnalle on nousemassa digitaalinen ekosysteemi, jonka keskellä on ihmiset – ja ympärillä kokonainen maailma digitaalisia palveluita. Kaikkien käytettävissä, lähes missä tahansa. 

Tule osaksi Volkswagen We-palvelua. Tarvitset vain Volkswagen ID:n.                                                 

--:--

Uusia tapoja. Uusia mahdollisuuksia. Uusi palvelu. 

Volkswagen We -maailma jatkaa kasvuaan. Työskentelemme tiiviisti vahvojen kumppaneiden, erittäin innovatiivisten start-up-yritysten ja teidän, käyttäjiemme, kanssa etsiäksemme ja testataksemme uusia tapoja, mahdollisuuksia ja liikkuvuustarpeita. Tämän pohjalta kehitämme kaikki digitaaliset palvelumme ja liikkuvuusratkaisumme tehdäksemme niistä mahdollisimman relevantteja, avustavia ja kestäviä.

Seuraavat vaiheet

Disclaimer by Volkswagen

3.

Ilmoitetut arvot on määritetty lakisääteisen mittausmenetelmän mukaisesti. Ne perustuvat Yhdistyneiden Kansakuntien Euroopan talouskomission (YK/ECE) säädöksessä 101 määritettyihin testausmenetelmiin. Tiedot eivät koske yhtä yksittäistä autoa, eivätkä ole osa tarjousta, vaan ne on tarkoitettu eri autotyyppien väliseen vertailuun. Auton polttoaineenkulutukseen ja CO₂-päästöihin vaikuttavat auton polttoainetehokkuuden lisäksi myös kuljettajan ajotapa sekä muut tekijät, jotka eivät liity tekniikkaan (esim. ympäristövaikutukset). CO₂ on tärkein ilmaston lämpenemiseen vaikuttava kasvihuonekaasu. Lisävarusteet ja tarvikkeet (liitännäisosat, renkaat jne.) saattavat muuttaa oleellisia autoparametreja, kuten painoa, vierintävastusta ja aerodynamiikkaa. Sää- ja liikenneolojen ohella ne voivat siten vaikuttaa kulutus- ja suoritusarvoihin. Polttoaineenkulutus- ja CO₂-päästöarvot pätevät valitusta rengastyypistä ja lisävarusteista riippuen. Direktiivin 1999/94/EY mukainen ohje: Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttoaineenkulutuksesta ja virallisista CO₂-päästöistä löytyy Trafin sivulta http://autovertaamo.trafi.fi/. Annetut CO₂-arvot ovat ajoneuvon tyyppihyväksynnässä määritettyjä arvoja.

1. syyskuuta 2017 alkaen tietyt uudet autot tyyppihyväksytään henkilö- ja pakettiautoille tarkoitetun maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän mukaisesti (Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure, WLTP). Kyseessä on uusi testimenetelmä polttoaineenkulutuksen ja CO\u2082-päästöjen mittaamiseen. 1. syyskuuta 2018 alkaen WLTP-menetelmä (uusi päästömittaustapa) korvaa nykyisen testimenetelmän NEDC (vanha päästömittaustapa). Todenmukaisempien testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO\u2082-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot. Tässä annetut tiedot perustuvat valitun mallin tyyppihyväksyntään ottaen huomioon valitut lisävarusteet.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome