We Upgrade -toiminnot voit valita ja asentaa päivityskykyisen Volkswagenisi näytöllä In-Car Shopin kautta.
1
We Upgrade -toiminnot voit valita ja asentaa päivityskykyisen Volkswagenisi näytöllä In-Car Shopin kautta.
1
We Upgrade -toiminnot voit valita ja asentaa päivityskykyisen Volkswagenisi näytöllä In-Car Shopin kautta.
1

We Upgrade.
Ohjelmoitu sinun tulevaisuuttasi varten.

Hyvää tulevaisuutta! Myöhemminkin.

We Connect 2 on pääsylippusi uusimman sukupolven mobiilipalveluihin ja muihin palveluihin. Alusta alkaen verkossa, jolloin käytettävissäsi on lukuisia We Connect -palveluita. Kun olet kerran aktivoinut palvelun ja kirjautunut siihen Volkswagen ID:lläsi, We Connect tekee arjestasi paitsi miellyttävämpää, myös mukavampaa. Uutta palvelussa on, että voit ottaa Volkswageniisi valittuja uusia toimintoja käyttöön myös ajoneuvon oston jälkeen. Sinun tarpeidesi mukaan, yksilöitävissä jälkikäteen. Ja hyvin yksinkertaisesti infotainment-järjestelmäsi In-Car Shopissa tai We Connect -verkkokaupassaOpens an external link. Täällä voit We Connect -pääkäyttäjänä tutustua autoosi kulloinkin saatavilla oleviin We Upgrade1 -toimintoihin ja tilata ne kätevästi suoraan verkosta. Vaihtoehtoisesti voit myös pyytää neuvoja paikalliselta Volkswagen-jälleenmyyjältä, jolta voit hankkia lisäksi lahjakortin, jota voidaan käyttää myös ”We Upgrade” -toimintojen ostamiseen Shop-myymälöistämme.

--:--

Volkswagenisi oppii aina uutta: We Upgrade We Connect -valmiudella varustettuihin ajoneuvoihin

Olipa sinulla T-Roc, Tiguan, Touran tai Polo, jos autostasi puuttuu navigointijärjestelmä, toiminnon voi ostaa kätevästi jälkikäteen.

Navigointi: Tiedä, missä hidastelee

Haluatko löytää paremmin perille? Ota Ready 2 Discover -infotainment-järjestelmän navigointitoiminnot käyttöön ja hyödynnä intuitiivista navigointia ajoneuvossasi.

Ottamalla palvelun käyttöön saat integroidun, intuitiivisen navigointipalvelun, jossa on 2D-karttaesitys Euroopalle ja mahdollisuus käyttää erikoiskohteita (POIt). Nämä palvelut ovat jatkuvasti käytettävissäsi, kun ne on aktivoitu autossa, eivätkä ne vaadi internetyhteyttä tai We Connect -sopimusta. We Connect Plus -lisenssin yhteydessä voit näiden käytännöllisten offline-toimintojen ohella käyttää hyödyllisiä online-lisäpalveluita.

Online-liikennetietojen ansiosta saat pääkäyttäjänä lähes reaaliaikaisesti tietoa muutoksista ja vaaroista matkasi varrella, ja online-reitinmääritys optimoi ennakoivasti kohteeseen ohjauksen. Kun inftotainment-järjestelmässä on valittu asetus ”Jaa sijainti”, online-karttapäivitys päivittää kartta-aineiston säännöllisin välein automaattisesti, kun ajoneuvo on yhteydessä verkkoon.

Olipa sinulla T-Roc, Tiguan, Touran tai Polo, jos autostasi puuttuu navigointijärjestelmä, toiminnon voi ostaa kätevästi jälkikäteen.     Puheohjauksen voi ottaa käyttöön jälkikäteen. Sen jälkeen voit ohjata omalla äänelläsi Volkswagen-autoasi hyvin luonnollisesti.

Puheohjaus3: ”Hei Volkswagen

Volkswagenisi ymmärtää sinua. Keskustelunavauksella ”Hei Volkswagen” aloitat luonnollisen dialogin ja voit ohjata puhelinta, medioita tai navigointia turvallisesti ja helposti. Aktivoi lisäksi puheohjaus Ready 2 Discover 4 tai Discover Media -navigointijärjestelmällesi ja voit ohjata autosi lukuisia toimintoja äänelläsi. Puheella ohjattavia ajoneuvon toimintoja voi ajoneuvon malli- ja varustekohtaisesti olla paljon enemmän. Näin voit keskittyä täysin ja kokonaan tiehen ja nauttia automatkoistasi jatkossa entistäkin enemmän.

We Upgrade - käytä älypuhelimen tietoja nopeasti ja helposti

App Connect5: Tuo sovelluksesi autoosi

App-Connectin avulla valitut sovellukset ja sisällöt siirretään johdon kautta suoraan Volkswagenisi infotainment-järjestelmän näytölle ja niitä voidaan käyttää kätevästi ja selkeästi näkökentässä. Näin pääset helposti käsiksi esimerkiksi musiikkiin, uutisiin, yhteystietoihin tai äänikirjoihin. Volkswagen tarjoaa kolme liitäntää älypuhelimien liittämiseksi lukuisilla vaihtoehdoilla: Apple CarPlay™, Googlen Android Auto™ ja MirrorLink®. Apple CarPlay™ tai Googlen Android Auto™ -palvelua voi lisäksi käyttää We Upgrade -toimintona myös langattomasti Discover Media sekä Ready 2 Discover -navigointijärjestelmän kanssa. Häiriöiden välttämiseksi ajon aikana voidaan käynnistää vain sertifioituja sovelluksia. 

Lisää We Upgrade -toimintoja Golfiisi

ACC on jälkivarusteltava järjestelmä Volkswagen Golfiin. Se tunnistaa edessäsi ajavat autot ja säilyttää määritellyn etäisyyden niihin automaattisesti.

Automaattinen etäisyydensäätö ACC6: Säilyttää etäisyyden. Ja noudattaa nopeusrajoituksia.

Automaattinen etäisyydensäätö ACC (Adaptive Cruise Control) pitää säätämäsi nopeuden aina 210 km/h:iin asti koko ajan. Jos Golfisi lähestyy edellä ajavaa ajoneuvoa, ACC mukauttaa nopeutta järjestelmän rajoissa automaattisesti ja pitää näin säätämäsi etäisyyden.

Light Assist: Häikäisemätön. Lähes kaikissa tilanteissa.

Light Assist -kaukovaloavustin auttaa näkemään yöajot Golfissa aivan uudessa valossa. Light Assist pystyy tunnistamaan tuulilasin taakse asennetun kameran avulla vastaantulevat ja edellä ajavat ajoneuvot järjestelmän rajojen puitteissa ja vaihtamaan automaattisesti lähi- ja kaukovalojen välillä. Eikö näytäkin hyvältä?

We Upgrade -palvelujen kautta voit jälkivarustella jopa Light Assist -kaukovaloavustimen Golf 8:aan.
We Upgrade -palvelujen kautta saat lisää värivaihtoja VW Golf 8:n Ambiente-valaistukseen.

Ambiente-valaistus (monivärinen): Sisäisen rauhan vuoksi.

Tee Golfistasi yksilöllisempi. Ambiente-perusvalaistuksen laajennuksella sisätila voidaan valaista oman värivalinnan ansiosta mielialan mukaan. Ambiente-valaistuksen (monivärinen) myötä käytettävissäsi on laajennettu väripaketti ja siten suurempi värivalikoima valokorostusten luomista varten. Viileä tai lämmin väritunnelma, valaistussa metropolissa tai yöllä pimeällä maantiellä: voit luoda jokaisella ajomatkalla itsellesi ja matkustajillesi erilaisen, tilanteeseen sopivan tunnelman.

Kuva Golfin sisältä yöllä. Hyvin tunnistettavissa: jälkikäteen We Upgrade -palvelun kautta hankittu ambiente-valaistus (tehoste)

Ambiente-valaistus (tehoste): valaisevan informatiivinen

Ambiente-valaistuksen (tehoste) avulla voit laajentaa Ambiente-perusvalaistusta eri toimintojen intuitiivisesti havaittavalla esityksellä. Näihin lukeutuvat varustelusta riippuen varoittavat ja tiedottavat sisällöt, kuten esimerkiksi kiihdytyksen tai ovivaroituksen näytöt.

We Upgrade. Sinä myös?

Onko sinulla jo Golf ja voimassa oleva We Connect -sopimus? Testaa We Connect -pääkäyttäjänä nyt valittuja toimintoja maksutta kokeilukuukauden ajan.

Luettelo We Upgrade -toiminnoista Volkswageniisi

Alla luettelo valituista We Upgrade -toiminnoista, joita voidaan ottaa jälkikäteen käyttöön valitsemassasi ajoneuvossa. Ajoneuvossa on lisäksi oltava kulloisenkin We Upgrade -palvelun edellyttämät tekniset toiminnot ja laitteet. Katso infotainment-järjestelmän In-Car Shopista tai We Connect -verkkokaupastaOpens an external link, mitä toimintoja Volkswageniisi on saatavilla. Luettelosta näet toiminnot, jotka voit hankkia pääkäyttäjänä ajoneuvoosi We Upgrade -palvelusta.

Golf 8 ja mallivaihtoehdot

Lisää We Connect -valmisteltuja ajoneuvoja

Navigointi

Tulee myöhemmin käyttöön

Puheohjaus

Tulee myöhemmin käyttöön

App-Connect

Tulee myöhemmin käyttöön

Kaukovaloavustin Light Assist

-

Ambiente-valaistus (monivärinen)

-

Ambiente-valaistus (tehoste)

-

Automaattinen etäisyydensäätö ACC

-

Golf 8 ja mallivaihtoehdot

Lisää We Connect -valmisteltuja ajoneuvoja

Tulee myöhemmin käyttöön