We Upgrade -toiminnot voit valita ja asentaa päivityskykyisen Volkswagenisi näytöllä In-Car Shopin kautta.
1
We Upgrade -toiminnot voit valita ja asentaa päivityskykyisen Volkswagenisi näytöllä In-Car Shopin kautta.
1
We Upgrade -toiminnot voit valita ja asentaa päivityskykyisen Volkswagenisi näytöllä In-Car Shopin kautta.
1

We Upgrade.
Ohjelmoitu sinun tulevaisuuttasi varten.

Hyvää tulevaisuutta! Myöhemminkin.

We Connect 2 on pääsylippusi uusimman sukupolven mobiili- ja muihin palveluihin. Alusta alkaen haluttaessa verkossa, jolloin käytettävissäsi on lukuisia We Connect -palveluita. Kun olet kerran aktivoinut palvelun ja kirjautunut siihen Volkswagen ID:lläsi, We Connect tekee arjestasi paitsi miellyttävämpää, myös mukavampaa. Uutta palvelussa on, että voit aktivoida Volkswageniisi valittuja uusia toimintoja myös ajoneuvon oston jälkeen. Sinun tarpeidesi mukaan yksilöitävissä jälkikäteen. Ja helposti verkossa infotainment-järjestelmän In-Car Shopissa. Täällä voit We Connect -pääkäyttäjänä tutustua autoosi kulloinkin saatavilla oleviin We Upgrade1 -toimintoihin.

--:--

Volkswagenisi oppii aina uutta: We Upgrade We Connect -valmiudella varustettuihin ajoneuvoihin

Olipa sinulla T-Roc, Tiguan, Touran tai Polo, jos autostasi puuttuu navigointijärjestelmä, toiminnon voi ostaa kätevästi jälkikäteen.

Navigointi: Tiedä, missä hidastelee

Haluatko löytää paremmin perille? Ota Ready 2 Discover -infotainment-järjestelmän navigointitoiminnot käyttöön ja hyödynnä intuitiivista navigointia ajoneuvossasi.

Ottamalla palvelun käyttöön saat integroidun, intuitiivisen navigointipalvelun, jossa on 2D-karttaesitys Euroopalle ja mahdollisuus käyttää erikoiskohteita (POIt). Nämä palvelut ovat jatkuvasti käytettävissäsi, kun ne on aktivoitu autossa, eivätkä ne vaadi internetyhteyttä tai We Connect -sopimusta. We Connect Plus -lisenssin yhteydessä voit näiden käytännöllisten offline-toimintojen ohella käyttää hyödyllisiä online-lisäpalveluita.

Online-liikennetietojen ansiosta saat pääkäyttäjänä lähes reaaliaikaisesti tietoa muutoksista ja vaaroista matkasi varrella, ja online-reitinmääritys optimoi ennakoivasti kohteeseen ohjauksen. Kun inftotainment-järjestelmässä on valittu asetus ”Jaa sijainti”, online-karttapäivitys päivittää kartta-aineiston säännöllisin välein automaattisesti, kun ajoneuvo on yhteydessä verkkoon.

Olipa sinulla T-Roc, Tiguan, Touran tai Polo, jos autostasi puuttuu navigointijärjestelmä, toiminnon voi ostaa kätevästi jälkikäteen.     Puheohjauksen voi ottaa käyttöön jälkikäteen. Sen jälkeen voit ohjata omalla äänelläsi Volkswagen-autoasi hyvin luonnollisesti.

Puheohjaus3: ”Hei Volkswagen

Volkswagenisi ymmärtää sinua. Keskustelunavauksella ”Hei Volkswagen” aloitat luonnollisen dialogin ja voit ohjata puhelinta, medioita tai navigointia turvallisesti ja helposti. Aktivoi lisäksi puheohjaus Ready 2 Discover 4 tai Discover Media -navigointijärjestelmällesi ja voit ohjata autosi lukuisia toimintoja äänelläsi. Puheella ohjattavia ajoneuvon toimintoja voi ajoneuvon malli- ja varustekohtaisesti olla paljon enemmän. Näin voit keskittyä täysin ja kokonaan tiehen ja nauttia automatkoistasi jatkossa entistäkin enemmän.

We Upgrade - käytä älypuhelimen tietoja nopeasti ja helposti

App Connect5: Tuo sovelluksesi autoosi

App-Connectin avulla valitut sovellukset ja sisällöt siirretään johdon kautta suoraan Volkswagenisi infotainment-järjestelmän näytölle ja niitä voidaan käyttää kätevästi ja selkeästi näkökentässä. Näin pääset helposti käsiksi esimerkiksi musiikkiin, uutisiin, yhteystietoihin tai äänikirjoihin. Volkswagen tarjoaa kolme liitäntää älypuhelimien liittämiseksi lukuisilla vaihtoehdoilla: Apple CarPlay™, Googlen Android Auto™ ja MirrorLink®. Apple CarPlay™ tai Googlen Android Auto™ -palvelua voi lisäksi käyttää We Upgrade -toimintona myös langattomasti Discover Media sekä Ready 2 Discover -navigointijärjestelmän kanssa. Häiriöiden välttämiseksi ajon aikana voidaan käynnistää vain sertifioituja sovelluksia. 

Lisää We Upgrade -toimintoja Golfiisi

ACC on jälkivarusteltava järjestelmä Volkswagen Golfiin. Se tunnistaa edessäsi ajavat autot ja säilyttää määritellyn etäisyyden niihin automaattisesti.

Automaattinen etäisyydensäätö ACC6: Säilyttää etäisyyden. Ja noudattaa nopeusrajoituksia.

Automaattinen etäisyydensäätö ACC (Adaptive Cruise Control) pitää säätämäsi nopeuden aina 210 km/h:iin asti koko ajan. Jos Golfisi lähestyy edellä ajavaa ajoneuvoa, ACC mukauttaa nopeutta järjestelmän rajoissa automaattisesti ja pitää näin säätämäsi etäisyyden.

We Upgrade -palvelujen kautta voit jälkivarustella jopa Light Assist -kaukovaloavustimen Golf 8:aan.

Light Assist: Häikäisemätön. Lähes kaikissa tilanteissa.

Light Assist -kaukovaloavustin auttaa näkemään yöajot Golfissa aivan uudessa valossa. Light Assist pystyy tunnistamaan tuulilasin taakse asennetun kameran avulla vastaantulevat ja edellä ajavat ajoneuvot järjestelmän rajojen puitteissa ja vaihtamaan automaattisesti lähi- ja kaukovalojen välillä. Eikö näytäkin hyvältä?

We Upgrade -palvelujen kautta saat lisää värivaihtoja VW Golf 8:n Ambiente-valaistukseen.

Ambiente-valaistus (monivärinen): Sisäisen rauhan vuoksi.

Tee Golfistasi yksilöllisempi. Ambiente-perusvalaistuksen laajennuksella sisätila voidaan valaista oman värivalinnan ansiosta mielialan mukaan. Ambiente-valaistuksen (monivärinen) myötä käytettävissäsi on laajennettu väripaketti ja siten suurempi värivalikoima valokorostusten luomista varten. Viileä tai lämmin väritunnelma, valaistussa metropolissa tai yöllä pimeällä maantiellä: voit luoda jokaisella ajomatkalla itsellesi ja matkustajillesi erilaisen, tilanteeseen sopivan tunnelman.

We Upgrade. Sinä myös?

Onko sinulla jo Golf ja voimassa oleva We Connect -sopimus? Testaa We Connect -pääkäyttäjänä nyt valittuja toimintoja maksutta kokeilukuukauden ajan.

Luettelo We Upgrade -toiminnoista Volkswageniisi

Tässä on aluksi sitoutumaton luettelo valituista We Upgrade -toiminnoissa, joita voidaan ottaa jälkikäteen käyttöön valitsemassasi ajoneuvossa. Ajoneuvossa on lisäksi oltava kulloisenkin We Upgrade -palvelun edellyttämät tekniset toiminnot ja laitteet. Katso infotainment-järjestelmän In-Car Shopista mitä toimintoja on konkreettisesti saatavana Volkswageniisi.  Täältä näet toiminnot, joita voit hankkia pääkäyttäjänä ajoneuvoosi  We Upgrade -palvelusta.

Golf 8 ja mallivaihtoehdot

Lisää We Connect -valmisteltuja ajoneuvoja

Navigointi

Tulee myöhemmin käyttöön

Tulee myöhemmin käyttöön

Puheohjaus

Tulee myöhemmin käyttöön

App-Connect

Tulee myöhemmin käyttöön

Kaukovaloavustin Light Assist

-

Ambiente-valaistus (monivärinen)

-

Automaattinen etäisyydensäätö ACC

-

Golf 8 ja mallivaihtoehdot

Tulee myöhemmin käyttöön

Lisää We Connect -valmisteltuja ajoneuvoja

Tulee myöhemmin käyttöön

Disclaimer by Volkswagen

1.
We Upgrade -tuotteiden hankintaan tarvitset Volkswagen ID:n, käyttäjätilin, voimassa olevan We Connect -sopimuksen ja tunnistautumisen pääkäyttäjäksi, toisin sanoen käyttäjätilisi yhdistämisen konkreettiseen ajoneuvoon. Ajoneuvossa on lisäksi oltava kulloisenkin tuotteen edellyttämät tekniset toiminnot ja laitteet. Pääkäyttäjä voi tarkastella kuhunkin ajoneuvoon saatavia We Upgrade -tuotteita infotainment-järjestelmän In-Car Shopissa. We Connect -verkkokauppaan voidaan tallentaa maksutapa maksullisia tuotteita varten; In-Car Shopissa voit maksaa pankkisiirrolla. Hankitut ja aktivoidut We Upgrade -toiminnot pysyvät ajoneuvossa, niitä voivat käyttää kaikki kuljettajat, eikä niitä voi siirtää toisiin ajoneuvoihin. 
2.
Tarvitset We Connect-palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect -palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi on solmittava We Connect- tai We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. We Connect Plus -palvelua varten sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa www.portal.volkswagen-we.com, minkä jälkeen voit käyttää palveluita koko sovitun ajan maksutta.We Connect -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu Internet-yhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa Streaming & Internet -palveluja ja yksittäisiä In-Car-sovelluksia lukuun ottamatta. Streaming & Internet -palveluiden, yksittäisten In-Car-sovellusten sekä WLAN-tukiasemien käyttöön voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voidaan käyttää verkon kuuluvuusalueella lukuisten Euroopan maiden sisällä. Tiedot hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta https://vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää nettiradiota ja median suoratoistoa mobiilipäätelaitteella (esim. älypuhelimella), joka pystyy toimimaan WLAN-tukiasemana. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Datapakettien vastaanottaminen internetistä saattaa aiheuttaa kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä lisäkustannuksia (esim. roaming-maksut). Maksuttoman We Connect -sovelluksen käyttöön vaaditaan iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta.  Paketeissa kuvattujen yksittäisten We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen saatavuus saattaa vaihdella maakohtaisesti ja riippuu sekä ajoneuvosta että varustelusta. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. Tarkempia tietoja saat osoitteesta www.portal.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.
3.
(Online-)puheohjaus on käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla kielillä: saksa, englanti (UK ja US), ranska, espanja, tšekki ja italia. 
4.
Ready 2 Discover -palvelun navigointitoimintojen puheohjausta voidaan käyttää vasta sen jälkeen, kun navigointi on otettu käyttöön We Upgrade -palvelussa.
5.
App-Connect käsittää Apple CarPlay™-, Android Auto™- ja MirrorLink®-teknologiat. Häiriöiden välttämiseksi ajon aikana voidaan käynnistää vain sertifioituja sovelluksia. Huomioi tässä yhteydessä myös se, että muutamia sovelluksia ei tarjota jokaiselle kolmesta teknologiasta ja että näiden teknologioiden saatavuus saattaa vaihdella maakohtaisesti. Löydät tietoja älypuhelimien yhteensopivuudesta Apple CarPlay™:n osalta osoitteesta https://www.apple.com/ios/carplay/, Android Auto™:n osalta osoitteesta https://www.android.com/intl/fi_fi/auto/ ja MirrorLink®-palvelun osalta osoitteesta https://mirrorlink.com/. 
6.
ACC toimii nopeusalueella 30 km/h (20 mph) – 210 km/h (130 mph). Nopeusalue voi poiketa markkinakohtaisesti. Voit kumota ACC:n säädön milloin hyvänsä. Jos jarrutat, säätö keskeytetään. Kun kiihdytät, säätö keskeytetään kiihdytyksen ajaksi, minkä jälkeen sen toiminta taas jatkuu. Jos olet kiinnittänyt perävaunun, ACC ei säädä yhtä dynaamisesti. Jos ACC:n automaattinen hidastus ei riitä, ACC pyytää sinua myös jarruttamaan mittaristossa näkyvällä ilmoituksella. Lisäksi punainen varoitusvalo palaa ja kuuluu varoitusääni. ACC:n älykäs tekniikka ei pysty ylittämään fysiikan lakien rajoja, ja se toimii vain järjestelmän rajojen sisällä. Tarjottu parannettu mukavuus ei saa koskaan johtaa turvallisuusriskeihin.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome