We Upgrade - aina ajan tasalla
We Upgrade - aina ajan tasalla
We Upgrade - aina ajan tasalla

We Upgrade.
Ohjelmoitu sinun tulevaisuuttasi varten.

Hyvää tulevaisuutta! Jälkikäteen.

We Connect on pääsylippusi uuden Golfin uusimman sukupolven mobiili- ja muihin palveluihin. Alusta alkaen haluttaessa verkossa, jolloin käytettävissäsi on lukuisia We Connect -palveluita. Kun olet kerran aktivoinut palvelun ja kirjautunut siihen Volkswagen ID:lläsi, We Connect tekee arjestasi paitsi miellyttävämpää, myös mukavampaa. Uutta palvelussa on, että voit aktivoida Volkswageniisi valittuja uusia toimintoja myös ajoneuvon oston jälkeen. Sinun tarpeidesi mukaan yksilöitävissä jälkikäteen. Ja helposti verkossa. In-Car -verkkokaupassasi. Täällä voit We Connect -pääkäyttäjänä tutustua autoosi kulloinkin saatavilla oleviin We Upgrade -toimintoihin.

Volkswagenisi oppii aina uutta: We Upgrade -toiminnot uuteen Golfiin

We Upgrade - intuitiivinen käyttö puheen avulla

Puheohjaus: ”Hei Volkswagen

Golfisi ymmärtää sinua. Keskustelunavauksella ”Hei Volkswagen” aloitat luonnollisen dialogin ja voit ohjata puhelinta, medioita tai navigointia turvallisesti ja helposti. Aktivoi lisäksi puheohjaus Discover Media -navigointijärjestelmällesi ja voit ohjata autosi lukuisia toimintoja äänelläsi. Puheella ohjattavia ajoneuvon toimintoja voi nimittäin ajoneuvon malli- ja varustekohtaisesti olla paljon enemmän. Näin voit keskittyä täysin ja kokonaan tiehen ja nauttia automatkoistasi jatkossa entistäkin enemmän.

We Upgrade - käytä älypuhelimen tietoja nopeasti ja helposti

App Connect: Tuo sovelluksesi autoosi

App-Connectin avulla valitut sovellukset ja sisällöt siirretään johdon kautta suoraan Volkswagenisi infotainment-järjestelmän näytölle ja niitä voidaan käyttää kätevästi ja selkeästi näkökentässä. Näin pääset helposti käsiksi esimerkiksi musiikkiin, uutisiin, yhteystietoihin tai äänikirjoihin. Volkswagen tarjoaa kolme liitäntää älypuhelimien liittämiseksi lukuisilla vaihtoehdoilla: Apple CarPlay™, Googlen Android Auto™ ja MirrorLink®. Apple CarPlay™ -palvelua voi lisäksi käyttää We Upgrade -toimintona myös langattomasti Discover Media -navigointijärjestelmän kanssa. Häiriöiden välttämiseksi ajon aikana voidaan käynnistää vain sertifioituja sovelluksia.

We Upgrade - automaattisesti esiin ja pois ilman häikäisyä

Light-Assist: Häikäisemätön. Lähes kaikissa tilanteissa.

Light Assist -kaukovaloavustin auttaa näkemään yöajot uudessa Golfissa aivan uudessa valossa. Light Assist pystyy tunnistamaan tuulilasin taakse asennetun kameran avulla vastaantulevat ja edellä ajavat ajoneuvot järjestelmän rajojen puitteissa ja vaihtamaan automaattisesti lähi- ja kaukovalojen välillä. Eikö näytäkin hyvältä?

Monivärinen Ambiente-valaistus: Sisäisen rauhan vuoksi.

Tee uudesta Golfistasi yksilöllisempi. Ambiente-perusvalaistuksen laajennuksella sisätila voidaan valaista oman värivalinnan ansiosta mielialan mukaan. Valaise sisätila pehmeästi jopa 32 eri värivaihtoehdolla. Viileä tai lämmin väritunnelma, valaistussa metropolissa tai yöllä pimeällä maantiellä: voit luoda jokaisella ajomatkalla itsellesi ja matkustajillesi erilaisen, tilanteeseen sopivan tunnelman.

We Upgrade - tunnelmallinen valaistus sisätilaan

We Upgrade. Sinä myös?

Onko sinulla jo uusi Golf ja voimassa oleva We Connect -sopimus? Testaa We Connect -pääkäyttäjänä In-Car-Shopin kautta nyt valittuja toimintoja maksutta kokeilukuukauden ajan.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome