Sähköä peliin

Sähköä peliin Helmareiden matkassa

Sähköä peliin Helmareiden matkassa

Matkusta pelikentälle ID. FastLane-malliston kyydissä

Täyssähköisestä ID-malliston suosikkimalleista ID.3, ID.4 ja ID.5 on nyt saatavissa nopeamman tehdastilausajan Fastlane-versiot.

Muista myös ID. Buzz joka on nyt ennakkotilattavissa. Lataushybridinä on tarjolla uusi tilava Multivan e-Hybrid.
 

 

Volkswagen kuljettaa Suomen jalkapalloperhettä

Olemme Helmareiden ja Huuhkajien lennossa mukana

Volkswagen on Suomen jalkapallomaajoukkueen ja Veikkausliigan virallinen yhteistyökumppani.

Tuemme suomalaista jalkapallotoimintaa.

ID. FastLane: valmiiksi varusteltu, lyhyempi toimitusaika

FastLane-varusteluversiot on valmiiksi varusteltu, lisävarusteina valittavissa vain esim. ulkoväri, vanteita ja muotoilupaketteja sekä vetokoukku

Nopean toimituksen FastLane-varusteluversiot saatavilla takavetoisiin ID.3, ID.4 ja ID.5 -malleihin

Kysy FastLane-mallien toimitusajoista Volkswagen jälleenmyyjältäsi.

 

ID.3
ID.3

Hinta esim. 42 930 €
tai 409 €/kk

ID.3:n jokaisessa versioissa koet autoilun tulevaisuuden ja täysin uudenlaisen ajoilon. Ulkopuolen futuristinen linjakkuus jatkuu saumattomasti myös sisätilassa. Matkustamossa mukavuutta lisäävät pehmeät istuimet, suuri jalkatila, puuttuva keskitunneli ja suuri kosketusnäyttö.

Saatavissa myös FastLane-versiona.

Volkswagen ID.3 Pro Performance 150kW FastLane, akku 58 kWh, ensierä 3 000 €, leasinghinta esim. 409 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 22 623 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset sekä valtion sähköauton hankintatuen 2 000 €. Ylikilometriveloitus 0,17 €/km. Volkswagen Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

ID.4
ID.4

Hinta esim. 49 910 €
tai 529 €/kk

Täyssähköauton tekniikka mahdollistaa uudet tilaratkaisut. ID.4 tarjoaa suuren jalkatilan, muunneltavan keskikonsolin ja mukavat istuimet. ID.4 on Volkswagenin ensimmäinen täyssähköinen SUV, joka on valmistettu Volkswagenin MEB-alustarakenteelle.

Saatavissa myös FastLane-versiona.

Volkswagen ID.4 Pro 128 kW, akku 77 kWh, ensierä 3 000 €, leasinghinta esim. 529 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 28 392 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset sekä valtion sähköauton hankintatuen 2 000 €. Ylikilometriveloitus 0,17 €/km. Volkswagen Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

ID.5
ID.5

Hinta esim. 53 150 €
tai 599 €/kk

Volkswagen ID.5 tekee vaikutuksen modernin ja itsevarman ulkonäkönsä vuoksi. Muotokieli on selkeää ja eleganttia mutta samalla voimakasta. Volkswagen ID.5 yhdistää SUV-coupén ominaisuudet edistykselliseen aerodynamiikkaan. Volkswagen ID:5:n innovatiiviset kuljettajaa avustavat järjestelmät ja langattomasti tapahtuvat päivitykset tarjoavat kuljettajille maksimaalista mukavuutta ja parhaan mahdollisen käyttökokemuksen

Saatavissa myös FastLane-versiona.

Volkswagen ID.5 Pro FastLane 128 kW, akku 77 kWh, ensierä 3 000 €, leasinghinta esim. 599 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 31 752 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Volkswagen Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

ID. Buzz
ID. Buzz

Täyssähköiset ID. Buzz ja ID. Buzz Cargo. Etsitpä sitten autoa koko perheelle tai tavarankuljetukseen. Tutustu uuteen designiin, joka yhdistää modernit mittasuhteet innovatiiviseen teknologiaan. Tutustu täydelliseen verkottumiseen, digitaalisiin ominaisuuksiin ja uudelleen määritettyyn tilantuntuun. Tutustu uuteen, ilmastotietoiseen autoiluun – kaiken tämän tarjoavat täyssähköiset ID. Buzz ja ID. Buzz Cargo.

Multivan
Uusi Multivan

Uusi Multivan eHybrid on monitoimiauto, joka mukautuu lukemattomiin käyttötarpeisiin. Ulko- ja sisäpuoli ovat kokonaan uudistettuja. Multivan on aina edustanut monitoimisuutta, käytännöllisyyttä ja monipuolista lahjakkuutta höystettynä innovatiivisilla toiminnoilla. Uusi Multivan on entistä mukavampi ja nyt lataushybridi. Yli kaksikymmentä kuljettajaa avustavaa järjestelmää ja erinomainen liitettävyys edustavat modernia autoilua.