Huoleton tapa autoilla - K Caara Deal yksityisleasing

Tarkkojen laskelmiensa tuloksena Ari Pajuniemi päätyi autonvaihtoprojektissaan yksityisleasingiin. K Caara Deal on helppo, tarkasti budjetoitava tapa hankkia uusi Volkswagen kuukausimaksulla.

Teksti: Pekka Virtanen  |  Kuvat: Anton Reenpää  |  Kesäkuu 2018

Autoilun edelläkävijäksi tunnustautuva tuusulalainen Ari Pajuniemi siirtyi maaliskuussa auton omistamisesta auton vuokraamiseen. Ajatus oli kytenyt valtionhallinnossa erikoissuunnittelijana työskentelevän 54-vuotiaan Pajuniemen mielessä viime vuodesta alkaen, ja hän oli selvitellyt asiaa jo ennen K Caara Dealin lanseerausta.

– Olen tehnyt Volkswagen Centerin Jaana Walleniuksen kanssa kaikki autokauppani noin kymmenen vuoden ajan, ja myös vaimoni on ostanut häneltä auton. Tämän leasing-asian tiimoilta aloitimme keskustelut Jaanan kanssa viime vuoden puolella. Valtion sähkö­autoille myöntämä hankintatuki ja uuden e-Golfin myyntiin tulo edistivät hankkeen konkretisoitumista, kertoo valkoisella täyssähköautolla maaliskuusta alkaen ajanut Pajuniemi..

Sähköautoilun aloittaminen ei ollut Paju­niemelle hyppy tuntemattomaan, sillä hän ehti ajaa ladattavalla hybridillä, Golf GTE:llä,  lähes kolmen vuoden ajan.

Uuden auton rahoitusta miettiessään Paju­niemi ei niellyt ajatusta leasingin kalleudesta pureksimatta.

– Äkkiseltään summat tuntuivat hurjilta ja korkeilta. Kun sitten aloin pyöritellä laskentataulukoita ja listasin, mitä omalla rahalla tai rahoituksella hankittavaan autoon menee kuukaudessa ja huomioin myös arvon­aleneman, leasing osoittautui järkeväksi vaihtoehdoksi.

Kattava kuukausierä

– Uuden K Caara Dealin avulla yksityishenkilö pääsee uuden auton käyttäjäksi ilman käsirahaa tai vaihtoautoa. Omistamisen sijasta hän maksaa vain auton käytöstä. Kaikki autoiluun liittyvät kustannukset ovat tarkasti tiedossa etukäteen, ja vaihto­autosta saatavat rahat on mahdollista sijoittaa muuhun käyttöön, summaa automyyjä Jaana Wallenius.

Yksityisille kuluttajille räätälöidyssä K Caara Dealissa riski auton jäännösarvosta on aina kokonaisuudessaan palvelun tuottajalla. Kiinteään kuukausimaksuun kuuluvat käytännössä lähes kaikki auton kustannukset.

– K Caara Dealissa ei makseta sen paremmin käsirahaa kuin viimeistä maksuerääkään. Kuukausierään kuuluvat kaikki auton huolto- ja korjauskustannukset: öljyt, jäähdytysnesteet, polttimot, pientarvikkeet, kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden kausivaihdot ja uusinnat. Palvelun tarjoaja hoitaa tarvittaessa myös auton katsastuksen, ja autolla on tiepalveluturva 24/7. Lisäksi asiakas saa ilmaisen sijaisauton määräaikaishuoltojen ja teknisten korjausten ajaksi. Sopimukseen voidaan liittää myös vakuutuskulut. Yksityisleasingin piiriin kuuluvat kaikki K Auton maahantuomat henkilöautomerkit ja -mallit.

Omistaminen vaihtuu vuokraukseen

Yksityisleasingsopimuksen kestoaika on 1–5 vuotta ja ajomäärä 10 000–200 000 kilometriä. Ari Pajuniemi päätyi neljään vuoteen ja 120 000 kilometriin.

– Kannattaa miettiä, kuinka pitkään autoa haluaa pitää. Vaikka olen ennen vaihtanut autoa melko usein, päädyin neljään vuoteen. Sen lisäksi, että se on edullisempi kuin kolme vuotta, se sopii Volkswagenin uuden sähköautomalliston tulemiseen. On varmaa, että ajan jatkossakin sähköautolla, ja e-Golfin korvaava I.D.-sähköauto tulee sopivasti joskus neljän vuoden päästä.

Yksityisleasing ei ole mikään uusi juttu, mutta aika on vasta nyt kypsä sen todelliselle tulemiselle.

– Ihmiset ovat pääsemässä irti siitä, että auto pitäisi omistaa. Yksityisleasing on kattava paketti. Maksan auton käytöstä kuukausimaksun lisäksi vain polttoaineet – siis lataamisessa kuluvan sähkön – pesunesteet ja käyttövoimaveron. Vanhasta autosta saamani hyvityshinnan voisin käyttää vaikka aurinkopaneeleihin! naureskelee e-Golfiin ja K Caara Dealiin tyytyväinen Ari Pajuniemi.

K Caara Deal sisältää:
 

• kaikki autoon liittyvät rahoituskustannukset

• määräaikaishuollot ja huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset

• ilmaisen sijaisauton määräaikaishuoltojen ja teknisten korjausten ajaksi

• öljyt, jäähdytysnesteet, pyyhkimen sulat, polttimot, tarvittavat AdBlue-lisäykset ja pientarvikkeet

• kesä- ja talvirenkaat sekä renkaiden vaihdot ja uusinnat

• katsastukset

• tiepalvelun 24/7

 

Caara.fi ja autoilijan uudet palvelut

Caara.fi-palvelukonseptiin kuuluvat muun muassa vaihtoautojen verkkokauppa, edullisempien vaihtoautojen K Caara Outlet -myymälä sekä leasing­palvelut yrityksille ja yksityishenki­löille. K Caara Deal on helppo ja riskitön tapa hankkia uusi auto käyttöön kiinteällä kuukausivuokralla. Palvelu on aluksi tarjolla K Caara -autotaloissa, mutta laajenee myöhemmin Volks­wagen-jälleenmyyjäverkostoon.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome