Varaa aito Volkswagen-huolto kätevästi verkosta

Tietokone, tabletti tai älypuhelin. Netissä voit mihin vuorokauden aikaan tahansa varata autollesi ajan Volkswagen-määräaikaishuoltoon. Varaamalla ajoissa varmistat sopivimman ajankohdan.  

Teksti ja kuvat: Marko Mäkinen  |  Maaliskuu 2019

 

Volkswagenin uudistetusta verkkopalvelusta varaat aidon Volkswagen-huollon silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Eri päätelaitteilla toimivan verkkopalvelun avulla näet korjaamon vapaat ajat ja huollon hintatiedot ja voit valita samalla myös muita hyödyllisiä palveluja.

- Uudistettu verkkopalvelu on kehitetty yhteistyössä Volkswagen-asiakkaiden kanssa. Palvelua on testattu jo kehitysvaiheessa aidoilla asiakkailla. Saadun palautteen perusteella on tehty muutoksia palvelun käytettävyyteen ja sisältöön, sanoo K-Auton kehityspäällikkö Antti Honkala.

- Volkswagen-huollon varaaminen on helppoa. Tarvitset vain autosi rekisterinumeron ja matkamittarilukeman. Palvelusta löydät kaikki Suomen Volkswageneita huoltavat jälleenmyyjät.  Uuden palvelun ydin on sen helppous ja huollon kustannusten läpinäkyvyys

Jatkuvaa kehitystä asiakaspalautteen perusteella

Uudistetun palvelun kehityksessä lähdettiin liikkeelle asiakkaan tarpeista. K-Auton Head of ICT Jussi Mäenpää kertoo, että huollon verkkopalvelun uudistusprosessin aikana tehtiin useita erilaisia asiakastutkimuksia ja peilattiin niitä luotavaan palveluun.

– Haastattelimme loppuasiakkaitamme. Selvitimme, miten he kokevat tällaisen palvelun ja mitä he siltä haluavat. Palvelun valmistumisen jälkeen keräämme edelleen palautetta asiakkailta ja jatkamme palvelumme aktiivista kehittämistä, sanoo Mäenpää.

Uusi palvelu vapauttaa myös Volkswagen-huollon ammattilaisille enemmän aikaa tärkeisiin asiakaskohtaamisiin. Volkswagen verkostoon tulee vuosittain lähes 50 000 varausta verkkopalvelun kautta. Itsepalveluna verkossa tehtyjen varausten määrä säästää myös korjaamon työnjohdolta aikaa verrattuna muihin varauskanaviin.

Antti Honkala (oik.) ja Jussi Mäenpää kertovat, että huollon uudistettu verkkopalvelu on kehitetty yhteistyössä Volkswagen-asiakkaiden kanssa.

Uuden palvelun avulla asiakas saa enemmän yksityiskohtaista tietoa huollosta ja muista palveluista kuin puhelimen välityksellä, sanoo Honkala.

Autonkorjausasioissa palvelun kautta on mahdollista lähettää korjaamolle yhteydenottopyyntö.

– Yhteydenottopyyntöön voi merkitä esimerkiksi mittaristossa näkyviä merkkivaloja. Tieto helpottaa yhteydenottopyynnön käsittelijän työtä merkittävästi. Tämän vuoden aikana palvelun kielivalinnoiksi ovat tulossa myös ruotsi ja englanti.

– Volkswagenin uusi varausjärjestelmä mahdollistaa huoltoajan varaamisen jopa kymmenen viikkoa etukäteen, Honkala ja Mäenpää muistuttavat.

Kannattaa siis ennakoida ja varata auton aika heti, kun huollon tarvetta ilmaiseva merkkivalo syttyy kojetauluun.

Nouto- ja palautuspalvelu säästää aikaasi

Volkswagen-huolto tarjoaa muun muassa palvelun, jossa auto noudetaan huoltoon asiakkaan kotoa tai työpaikalta. Huollon jälkeen auto palautetaan sovittuun osoitteeseen.

– Yksi pääkaupunkiseudun suosituimmista lisäpalveluista on lentohuoltopalvelu, jossa asiakas voi jättää autonsa matkan ajaksi huoltoon tai korjaukseen. Kun toimenpide on suoritettu, auto palautetaan takaisin Helsinki-Vantaan lentokentälle pestynä ja huollettuna.

Mäenpää sanoo, että lisäpalveluista suosituimpia ovat huollon yhteyteen tilattavat auton käsinpesu ja sisäpuhdistuspalvelut, sijaisautopalvelu, renkaiden vaihdot, tuulilasin kiven iskemän korjaus ja katsastuspalvelut.

– Lisäksi Volkswagen-huolloista saa K-Plussa-pisteitä, mikä on koettu asiakkaiden keskuudessa erittäin positiiviseksi asiaksi, Mäenpää muistuttaa.

Volkswagen-huollon voit varata verkosta osoitteesta huolto.volkswagen.fiOpens an external link

Volkswagen-merkkihuollon edut

Autostasi huolehtii Volkswagenin kouluttama henkilökunta, jolla on käytössään juuri sinun autosi huolto- ja korjaustöihin suunnitellut erikoistyökalut sekä laitteet

Huolto- ja korjaustöissä käytetään autoosi täydellisesti sopivia alkuperäisosia, joilla on kahden vuoden takuu

Volkswagen-merkkihuollolla on aina uusimmat autokohtaiset huolto- ja korjausohjeet käytössään

Mahdolliset valmistajan veloituksettomat laadunparannuskampanjat ja tärkeät päivitykset suoritetaan huollon yhteydessä 

Autosi liikkumisturva pysyy voimassa

Volkswagen Economy -huollossa vain hintaa on kevennetty

Kun autolle karttuu ikää, sen ylläpito on entistäkin tärkeämpää. Pienikin vika tai korjaus huonolaatuisilla osilla voi olla merkittävä turvallisuusriski. Volkswagen Economy -huolto on yli viisivuotiaille Volkswagen-autoille tarkoitettu uusi konsepti, joka pitää sisällään normaalin määräaikaishuollon mukaiset tarkastuskohteet sekä moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon.

Volkswagen Economy -huolto ja -osat tarjoavat edullisen vaihtoehdon auton ylläpitoon. Varaosien valikoima yli viisivuotiaiden autojen huoltotarpeisiin on kattava. Esimerkiksi akut, jarrupalat, jarrulevyt, pakoputkistot, sytytystulpat, laturit, raitisilmasuodattimet sekä pyyhkimensulat edustavat Volkswagenin testattua ja turvallista laatua, mutta niiden hinta asennuksineen on alkuperäisosia edullisempi.

Volkswagen Economy -osien hintoja on onnistuttu keventämään muokkaamalla valmistusprosesseja ja tekemällä varaosiin pieniä muutoksia, joiden ansiosta ne sopivat useaan eri automalliin. Kun tuotantomäärät ovat siten kasvaneet, voidaan kuluvia osia valmistaa edullisemmin – tinkimättä kuitenkaan turvallisuudesta tai toimintavarmuudesta. Volkswagen Economy -osille myönnetään sama kahden vuoden takuu kuin Volkswagen-alkuperäisosille.

Volkswagen Economy -huoltoihin sisältyvästä työstä vastaavat merkkikoulutetut mekaanikot. Kun auto on huollettu valtuutetussa Volkswagen-huollossa, hyödynnät Volkswagen liikkumisturvan, joka tarjoaa apua, jos matka keskeytyy teknisen syyn takia tai matkan jatkuminen näyttää epävarmalta auton kunnon vuoksi.

Volkswagen Economy -huollon voit varata Volkswagen-jälleenmyyjältä vain verkosta osoitteesta huolto.volkswagen.fiOpens an external link

Lue lisää