2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
ID Vizzion Stage

ID. Vizzion

Paras tapa ennustaa tulevaisuutta on luoda se itse. Siksi kehitämme aktiivisesti huomisen sähköautoilua. Kaikilla visioillamme, ideoillamme ja teknisillä mahdollisuuksillamme. Näin syntyy autoja, jotka tekevät elämästäsi helpompaa ja parempaa. Autoja, jotka todistavat, että tulevaisuus on jo alkanut.

Sähköautoilun visio

Kohokohdat.

ID. VIZZION tekisi täysautomaattisesta ajosta totta. Auto muuttuu modernin teknologian ansiosta itse kuljettajaksi. Sinä voit tehdä ajon aikana mitä haluat: nauttia multimedia-viihteestä, työskennellä intensiivisesti tai vain rentoutua. Sisätilan valaistus ja lämpötila säädetään mieltymystesi mukaan. Se tuo mukanaan myös muita innovaatioita, joista hyötyy sinun lisäksesi myös muut tielläliikkujat. ID. VIZZION ottaa kaikki huomioon.

 • Opastavaa suojaa.

  Edistyksellistä teknologiaa.

  ID. VIZZION ei ajattele ainoastaan sinua, vaan myös muita tielläliikkujia. Sen HD-Matrix-ajovalot pystyvät heijastamaan 8000 yksittäin ohjattavan ledinsä avulla virtuaalisen suojatien katuun. Jalankulkijat huomaavat tällöin, että ID. VIZZION on tunnistanut heidät ja voivat ylittää tien.

 • AR-käyttöliittymä

  Virtuaalitodellisuus.

  ID. VIZZION on yksi maailman ensimmäisistä sähköautoista, joka edustaa vuoden 2030 visiota. Silloin ei ole enää ohjauspyörää. Et enää tarvitse sitä, sillä pystyt ohjaamaan kaikkea intuitiivisesti eleiden ja puheen avulla. Hallintalaitteet ovat virtuaalisia. Näet kaiken Mixed Reality -lasien avulla. Kuulostaa science fictionilta. Mutta on pian todellisuutta.

 • Sisätilat

  Avaruusalus.

  ID. VIZZIONIN vastakkain aukeavat ovet mahdollistavat mukavan nousun täysin uudenlaiseen matkustamoon. ”Open space” -konsepti on kuin tilava design-olohuone. Istahda ergonomiselle istuimelle, tummenna halutessasi ikkunat, aktivoi melunvaimennus ja käytä aika työntekoon tai rentoutumiseen.

Sähköautot

Volkswagenin sähköautot.

Volkswagen ID.

Uusi täyssähköauto Volkswagenin ID.

Anna yhteystietosi, kerromme kun pääset varaamaan omasi.