2.11.78.2, 2018-12-05 18:30:44
Volkswagen Beetle

Beetle.

Volkswagen Beetle.

Jäähyväiset Kuplalle.

Kupla on tullut tiensä päähän ja on aika jättää jäähyväiset. Volkswagen Beetlen tuotanto loppuu kesällä 2018.

 • Beetle.

  Volkswagen Kupla Suomessa 68 vuotta.

  Ensimmäiset maahantuojan kautta tuodut Kuplat tulivat Suomeen vuonna 1950.

Beetle.

 • Beetle

  Volkswagen Beetle 1,2 TSI 77 kW (105 hv) manuaalivaihteistolla ja Beetle-varustetasolla.

  Klassikko. Maailman tunnetuin auto. Terhakka 105 hevosvoimainen TSI-moottori, kuusivaihteinen manuaalivaihteisto ja ainutlaatuisen hauska ajettavuus.

  Volkswagen Beetlen vakiovarusteisiin kuuluvat mm. legendaarinen muotoilu, ilmastointi, etuistuinten Easy Entry -toiminto, nahkaverhoiltu ohjauspyörä, monitoiminäyttö Plus, Radio Composition Media 6,5” kosketusvärinäytöllä ja Bluetooth matkapuhelinvalmiudella, App-Connect älypuhelinliitäntä (Apple CarPlay ja MirrorLink), vakionopeudensäädin, mäkilähtöavustin, hätäjarruassistentti, Start/Stop-automatiikka jarrutusenergian talteenotolla ja kuljettajan väsymyksentunnistus.

 • Design

  Volkswagen Beetle 1,2 TSI 77 kW (105 hv) DSG-automaattivaihteistolla ja Design-varustelutasolla.

  Beetle Design DSG.

  Tyylikäs. Täydellinen valinta sinulle joka arvostat klassisen kaunista muotoilua ja ajamisen helppoutta. Design malli erottuu edukseen katsoitpa mistä kulmasta tahansa. Kromatut listat ja alumiinivanteet korostavat auton klassisia linjoja. Beetle Designin sisustassa koriväriset paneelit lisäävät auton yksilöllistä ilmettä. 105 hevosvoimainen TSI-moottori ja DSG-kaksoiskytkinautomaatti viimeistelevät ajonautinnon.

  Design-varusteluversion sisätilat antavat Beetlelle laadukkaan ja yksilöllisen ilmeen lukuisten Design-yksityiskohtien myötä. Sen vakiovarusteena ovat korinvärinen kojelauta sekä korinväriset ohjauspyörän koristepaneelit. Myös ovien sisäpuolen yläosan paneelit ovat korinväriset. Modernin mittariston mittarit luovat dynaamista ilmettä. Lisäksi Design-varustelutasoon sisältyy mm. platinan metallinharmaaksi maalattu keskikonsoli ja Comfort-istuimet edessä. Auton ulkopuolella urheilullisesti muotoillut puskurit ja keulan sumuvalot kulmavalotoiminnolla sekä lukuisat kromilistat edessä, sivuilla ja auton takana luovat tyylikästä ja itsevarmaa ilmettä. Ulkopuolen ilmeen kruunaa vakiovarustukseen kuuluvat 16” Whirl-kevytmetallivanteet.

Tämä on Beetle.

Jotkut autot tunnistaa heti niiden itsenäisen luonteen ja ulkonäön vuoksi. Beetle on yksi niistä.

 • Beetle

  Sopivasti vanhaa. Paljon uutta.

  Beetle kiinnittää huomion sympaattisilla muodoillaan ja klassisella tyylillään. Värivaihtoehtoja on viisi: Black, Pure White, Platinum Silver, Silver Blue ja Tornado Red.

 • Beetle

  Tilaa ja tyyliä.

  Matkustamo on tyylikäs sekä lisäksi mukava ja käytännöllinen. Design-varustetasossa ulkoväri toistuu myös kojelaudassa, ohjaspyörässä ja ovissa.

 • Radio

  Musiikkia ja multimediaa.


  Vakiona asennettava Composition Media -radio: MP3-/CD-asema, SD-korttipaikka, AUX-IN-medialiitin, FM-antenni, kahdeksan kaiutinta, 16,5 cm:n kosketusvärinäyttö, USB-liitäntä ja Bluetooth.

 • App-Connect -älypuhelinliitäntä

  App-Connect.

  App Connect -liitännän (Apple CarPlay ja MirrorLink) avulla voit tuoda älypuhelimesi sovellukset Beetlen infotainment-järjestelmän kosketusnäytölle.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin