Sähköinen, käytännöllinen, innovatiivinen. Hyötyauton tulevaisuus.

e-Crafter selvittää huomisen haasteet jo tänään. Esimerkiksi tarjoamalla rajattomasti tavaratilaa. Juuri niin kuin tulevaisuuden Crafterilta voi toivoa.

Erityisen vaikuttava

Helppo kuormaus

Kuriiri-, express- ja pakettipalvelut tarvitsevat jokaisen senttimetrin tavaratilasta. Hyvä niin, sillä e-Crafterissa sinun ei tarvitse luopua yhdestäkään. Sen akku on kiinnitetty tilaa säästävästi alusrakenteeseen. Sen ansiosta tavaratilan koko on tuttuun tapaan maks. 10,7 m³ ja korkeus 1 861 mm.

Huolella suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten

* Ajoneuvon kulutus, toimintamatka ja co2-päästöt on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitetut WLTP-kulutus, -toimintamatka ja päästöt saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Tässä annetut tiedot perustuvat valitun mallin tyyppihyväksyntään ottaen huomioon valitut lisävarusteet. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome