Sähköinen, käytännöllinen, innovatiivinen. Hyötyauton tulevaisuus.

e-Crafter selvittää huomisen haasteet jo tänään. Esimerkiksi tarjoamalla rajattomasti tavaratilaa. Juuri niin kuin tulevaisuuden Crafterilta voi toivoa.

Transporter 6.1 sisätilat
Valkoinen transporter 6.1 ylhäältä kuvattuna kadulla parkissa

Erityisen vaikuttava

Helppo kuormaus

Kuriiri-, express- ja pakettipalvelut tarvitsevat jokaisen senttimetrin tavaratilasta. Hyvä niin, sillä e-Crafterissa sinun ei tarvitse luopua yhdestäkään. Sen akku on kiinnitetty tilaa säästävästi alusrakenteeseen. Sen ansiosta tavaratilan koko on tuttuun tapaan maks. 10,7 m³ ja korkeus 1 861 mm.

Rakenna auto

Valitse alta mieleisesi versio ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin version yhteydestä.

Huolella suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten

Kaikki ominaisuudet

* Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.