Vapaus omassa elementissään

Golf Variant R -mallin avulla koet aivan uutta riippumattomuutta. Tämä malli on suunniteltu niille, jotka etsivät vapautta ja ainutlaatuista ajamisen iloa. Loistava suorituskyky ja älykkäät innovaatiot takaavat ajamisen ilon – yhä uudelleen ja uudelleen.

The powerful VW R Golf R Estate driving along a road

Suorituskyky

Kiihtyvyys nollasta sataan 4,9 sekunnissa: Tämä malli osoittaa, mitä todellinen voima pitää sisällään.

The R-button on the multifunctional sports steering wheel transforms the VW R Golf R Estate into an athlete

R-painike

Sport-monitoimiohjauspyörän R-painike muuttaa Golf Variant R -mallin täysveriseksi urheilijaksi

VW R bumpers, sill extensions and Lapiz Blue paint – the exterior is truly eye-catching

Ulkoasu

R-puskurit, helmalevikkeet ja Lapiz Blue -metalliväri – ulkoasu on oikea katseenvangitsija

Suorituskyky

Enemmän vauhtia elämään

Lähditpä ajamaan töihin tai seikkailuun: Tehokkain Golf Variant -mallimme tarjoaa absoluuttista suorituskykyä 235 kW:n (320 hv) ja 420 Nm:n maksimiväännön edestä. 2,0-litrainen TSI-moottori, 4MOTION-neliveto ja 7-portainen kaksoiskytkinvaihteisto (DSG) saavat aikaan voimia, joilla auto kiihtyy nollasta sataan 4,9 sekunnissa. Golf Variant R -mallissa yhdistyvät henkeäsalpaava ketteryys ja voimakas muotoilu.

R-styling

Voima piilee yksityiskohdissa

Uusi Golf R Variant säilyttää identiteettinsä ylpeydellä. Luonteenomaiset, korin väriset puskurit ja helmalevikkeet korostavat sen ainutlaatuisuutta. Etusäleikön ja ulkopeilin siniset, mattakromiset listat antavat lisävarusteiselle R-mallin Lapiz Blue -metallivärille lisämausteen. Kiiltävän musta diffuusori antaa näyttävyyttä 4-osaiselle sporttiputkistolle ja sen kahdelle kromipäällysteiselle kaksoispakoputkelle. Vaikuttava näky kaikille niille, jotka näkevät sen katoavan horisonttiin.

Tekniikka

Iho kananlihalle yhdellä  painalluksella

Monitoimiohjauspyörän R-painikkeen avulla voit siirtyä suoraan ajoprofiilin valintaan tai Race-ajotilaan. Muunna Golf  Variant R dynaamiseksi urheilijaksi, joka nauttii ennen kaikkea puhtaasta ajonautinnosta.

Tutustu myös