Kevään
koeajokiertue
Grand California nopeaan toimitukseen

Nyt 3500 € erikoisalennus 31.5.2023 mennessä varastosta tehtyihin uusiin asiakastilauksiin.

Katso nopean toimituksen autotOpens an external link

Suuren vapauden matkailuauto.

Volkswagen Grand California on ihanteellinen matkailuauto niille, jotka haluavat matkustaa tyylikkäästi ja mukavasti. Se on suuri ja tilava, tarjoaa monia ominaisuuksia ja toimintoja sekä runsaasti varastotilaa. Grand California tarjoaa täydellisen tasapainon toiminnallisuuden ja mukavuuden välillä.
 
Kaukokaipuuta tai seikkailunhalua - miksi ikinä sitä kutsutkin. Volkswagen Grand California on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät modernia ja toiminnallista matkailuautoa, joka on suunniteltu tarjoamaan ylellistä mukavuutta ja käyttömukavuutta matkalla. Täysin varusteltu lomakoti. Enemmän tilaa, enemmän mukavuutta ja enemmän vapautta. Tätä kaikkea on Volkswagen Grand California.

Moderni, käytännöllinen ja mukava.

Grand California on varusteltu modernilla keittiöllä, jossa on liesi, jääkaappi ja pesuallas. Lisäksi siinä on oma kylpyhuone, joka tarjoaa mukavuutta ja yksityisyyttä matkalla. Sisustus on moderni ja tyylikäs, mikä tekee matkasta miellyttävän ja rentouttavan.

Grand California on varustettu Volkswagenin uusimmalla tekniikalla, joka takaa turvallisuuden, mukavuuden ja käyttömukavuuden. Autossa on myös runsaasti eri mukavuusvarusteita, kuten ilmastointi, lämmitys ja multimediajärjestelmä, jotka tekevät matkasta entistäkin nautinnollisemman.

Osta
Volkswagen Grand California

Me autamme sinua uuden auton hankinnassa.
Ota askel kohti uutta ajokokemusta Volkswagenin ratissa. Ota yhteys myyntiin alapuolelta.

Kaipaatko lisätietoja?

Kaipaatko lisätietoja?

Volkswagen Grand California

Tutustu hinnastoon, selaa jo varastosta löytyviä autoja tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Rakenna auto

Valitse alta mieleisesi versio ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin version yhteydestä.

Erityisen vaikuttava

Luotettava ja mukava – joka tilanteessa

Yksinäisiä vuoristokyliä. Autioita rantoja. Syrjäisiä vaellusreittejä. Jännittävät matkat ovat entistä hauskempia, kun tiedät voivasi luottaa matkakumppaniisi aina ja joka paikassa. Grand Californian navigointijärjestelmät vievät sinut luotettavasti perille – myös täysin tuntemattomilla seuduilla. Mieleisestä musiikista ja hyvästä viihteestä nauttien.