Der ID. Buzz parkt am Strand an einer Ladesäule.

Tekniset tiedot

1.
ID. Buzz Pro: Stromverbrauch in kWh/100 km: kombiniert 21,8 - 20,6; CO₂-Emission in g/km: kombiniert 0. Für das Fahrzeug liegen nur noch Verbrauchs- und Emissionswerte nach WLTP und nicht nach NEFZ vor. Angaben zu Verbrauch und CO₂-Emissionen bei Spannbreiten in Abhängigkeit von den gewählten Ausstattungen des Fahrzeugs.
2.
Die Fahrzeugabbildungen zeigen Sonderausstattungen.

Tekniset tiedot

Erinomaisen tilava, monitoiminnallinen ja tulevaisuuteen suuntautunut: Uusi ID. Buzz on monilahjakkuus lähes kaikkiin päivittäisiin haasteisiin – olet sitten liikkeellä yksityisistä syistä tai ammattisi puolesta. Vakuutu uuden ID. Buzzin arvoista. Korista edistykselliseen sähkömoottoriin – täältä löydät kaikki tärkeät luvut, mitat ja tehotiedot. 

Mitat, paino, kantavuus jne. – uuden ID. Buzzin tekniset tiedot 

Technische Skizze vom ID. Buzz.

Auton pituus mm

4.712

Auton pituus vetokoukun kanssa mm

4.837

Auton leveys ilman ulkopeilejä mm

1.985

Auton leveys ulkopeilien kanssa mm

2.212

Auton korkeus mm

1.936

Sisätilan korkeus mm

1.180

Liukuoven avautumisleveys (ilman väliseinää) mm

757

Normaali akseliväli mm

2.989

Maksimaalinen tavaratilan tilavuus l

1121 (2. istuinrivin takana) 

2123 (1. istuinrivin takana, 2. istuinrivi käännettynä ja työnnettynä niin eteen kuin mahdollista)

Maksimaalinen tavaratilan leveys mm

1.217

Nostokorkeus mm

632

Taka-aukon maksimileveys mm

1.275

Taka-aukon maksimikorkeus mm

1.096

Auton korkeus takaluukun ollessa auki mm

2187 (mekaaninen takaluukku), 

2201 (sähkötoiminen takaluukku)

Pienin kääntöympyrä m

11,1

Omapaino kg

2477 ml. kuljettaja

Sallittu kokonaispaino [kg]

3.000

4.712

Sähkömoottori: hightechilla kohti tulevaisuutta 

Käytännöllinen, dynaaminen ja toimitetaan CO2-neutraalina1: Nämä ovat uuden ID. Buzzin innovatiivisen sähkömoottorin ominaisuuksia. 145 km/h:n huippunopeudella se suoriutuu lähes kaikista arjen haasteista, olet sitten liikkeellä yksityisistä syistä tai ammattisi puolesta. Sähkömoottori on asennettu taakse tilaa säästäen ja sen maksimiteho on 150 kW. Akun netto-energiasisältö on 77 kWh, jonka ansiosta voit ajaa ID. Buzzilla jopa 424 kilometriä ilman latauspysähdystä. Ympäristötietoinen, täyssähköinen ja kestävä – ID. Buzz määrittää Volkswagen Hyötyautojen uuden vertailutason. *

* Volkswagen pyrkii – mahdollisuuksien mukaan – välttämään ja vähentämään CO₂-päästöjä. Myös muiden toimittajien edellytetään toimivan vastaavalla tavalla välttäen ja alentaen päästöjä. CO₂-päästöt, joita Volkswagen ei pysty omilla toimillaan tai alihankintaketjun velvoitteilla välttämään, kompensoidaan vastaavan suuruisilla sertifioiduilla ilmastonsuojeluhankkeilla. 

Sähköinen toimintamatka on määritetty henkilöautoille ja kevyille hyötyajoneuvoille tarkoitetun maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän mukaisesti (World Harmonised Light Vehicles Test Procedure, WLTP) jarrudynamometrissä uuden ID. Buzz Pron toimintamatkaltaan edullisimmalle varusteversiolle. Todelliset täysin sähköiset WLTP-toimintamatka-arvot saattavat poiketa varustuksesta riippuen. Todellinen täysin sähköinen toimintamatka riippuu myös ajotyylistä, nopeudesta, mukavuuslaitteiden ja muiden sähkölaitteiden käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien määrästä/kuormasta ja topografiasta.

Der ID. Buzz parkt am Strand.
 • Akku

  Nopea lataus, suuri toimintamatka ja älykkäät latausratkaisut: ID. Buzzin pohjassa oleva litiumionikorkeajänniteakku tarjoaa 77 kWh:n nettoenergiasisällön (brutto: 82 kWh). Voit ajaa yhdellä latauksella jopa 424 kilometriä. Pikalatauksen (DC) maksimaalinen latausteho on 170 kW. Tällä latausteholla akku latautuu noin 30 minuutissa 5 %:sta 80 %:iin. Latausta helpottavan Plug & Chargen ansiosta sinun pitää vain liittää latauskaapeli ja lataus voi alkaa. Tässä teknologiassa tunnistustietosi tallennetaan autoon vain yhden kerran. Sen jälkeen latauspiste tunnistaa sinut automaattisesti. Äärimmäisen käytännöllinen. Tämä tekniikka on ollut käytettävissä osittain vuodesta 2022 alkaen ja se otetaan käyttöön vaiheittain ISO-standardina, jotta käytössäsi olisi jatkossa yhä useampia Plug & Charge -latauspisteitä. Tavallisen latauksen (AC) maksimaalinen latausteho on 11 kW, esim. kotilatauslaitteella kuten ID. Charger.*   

  * Sähköinen toimintamatka on määritetty henkilöautoille ja kevyille hyötyajoneuvoille tarkoitetun maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän mukaisesti (World Harmonised Light Vehicles Test Procedure, WLTP) jarrudynamometrissä uuden ID. Buzz Pron toimintamatkaltaan edullisimmalle varusteversiolle. Todelliset täysin sähköiset WLTP-toimintamatka-arvot saattavat poiketa varustuksesta riippuen. Todellinen täysin sähköinen toimintamatka riippuu myös ajotyylistä, nopeudesta, mukavuuslaitteiden ja muiden sähkölaitteiden käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien määrästä/kuormasta ja topografiasta.

  Voit ladata enintään 170 kW DC -latausteholla Pro-akkuversiossa ympäristön ja akun lämpötilan ollessa n. 23°C ja akun varaustilan (SOC) ollessa n. 5%; esim. Ionity-latausasemalla.

  Autossa ja latauspisteessä on oltava Plug&Charge-toiminto.

 • Sähkömoottori

  Ketterä ja näppärä: Uuden ID. Buzzin innovatiivinen sähkömoottori on integroitu taka-akselille tilaa säästäen ja se pyörittää sitä. Moottorin maksimiteho on 150 kW, joka kiihdyttää sähköbussin 10,2 sekunnissa 100 km/h nopeuteen. Se mahdollistaa ongelmitta jopa 1000 kg:n perävaunumassan (vetokoukku on lisävaruste). Sähkömoottorin maksimivääntömomentti on 310 Nm ja se on välittömästi käytettävissä, tämä tekee ID. Buzzista erittäin ketterän auton. ID. Buzzin korin painopiste on myös erittäin alhaalla, koska akku on sijoitettu alas ns. sandwich-pohjaan. Pienen, vähän yli 11 metrin kääntöympyrän ansiosta ajaminen on rentoa myös kaupungin kapeilla kaduilla.

Lisää täyssähköisiä Volkswageneita