2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
ID.-Crozz Stage

ID. Crozz

Jos voisit keksiä auton uudelleen, miltä se näyttäisi? Meillä on visio, joka sähköistää arkipäiväsi. Sähköauto, joka tekee elämästäsi paremman. Niin älykäs, että se ymmärtää sinua. Sanasta sanaan. Niin verkottunut, että se on lähempänä sinua kuin koskaan ennen. Teknologia, joka vie sinua eteenpäin. Antaen sinulle uusia vapauksia. Inspiroiden sinua löytämään jotakin uutta.

Valmis silloin kun sinäkin olet.

Kohokohdat.

Volkswagenin ID. Crozzin prototyyppi edustaa tulevaisuuden sähköautoilua. Se on täynnä innovaatioita, jotka vievät sinut dynaamisesti ja äänettömästi läpi mutkaisten teiden. Jossain vaiheessa tulevaisuudessa voit ajaa täysin automatisoidusti – voit nauttia vain maisemista. Tämän digitaalisesti verkottuneen auton kanssa voit jopa puhua. Tervehdi siis vapauttasi.

 • Tilaihme.

  Enemmän tilaa ideoille.

  ID. Crozz on kehitetty antamaan sinulle enemmän vapautta. Ja tilaa. Olemme jättäneet siitä kaiken turhan pois. Kuten B-pilarit. Takaistuimia ja keskikonsolia on helppo säätää. Saat tilaa sille, mikä sinulle on tärkeää.

 • Neliveto

  Vapaus matkustaa mihin ikinä haluat.

  ID. Crozz vie sinut perille. Nelivetonsa ansiosta melkein minne tahansa. Uusien teknologioiden ansiosta yhdellä akun latauksella jopa 500 kilometrin päähän. Jätä siis arki taaksesi ja lähde matkaan. Yksin tai sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Sporttisesti. Paikallisesti päästöttömästi.

 • Autonominen ajaminen

  Enemmän aikaa sinulle.

  Aja itse tai anna auton ajaa puolestasi. ID. Crozz antaa sinun valita. Kosketus ohjauspyörään riittää, sen jälkeen ID. Pilot ottaa ohjat. Voit myös sanoa sen puheohjauksella. Autonomisessa tilassa se kääntää ohjauspyörää puolestasi. Sinulla on aikaa tärkeämmille asioille. Kuten maisemille. Tai hyvälle kirjalle. Tämä on vielä tulevaisuutta, mutta kuulostaa hyvältä.

Sähköautot

Volkswagenin sähköautot.

Volkswagen ID.

Uusi täyssähköauto Volkswagenin ID.

Anna yhteystietosi, kerromme kun pääset varaamaan omasi.