2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
ID. Roomzz

ID. Roomzz

Volkswagen on esitellyt ID. -perheen uusimman jäsenen. ID. ROOMZZ -konseptimalli on monikäyttöinen ja mukautuva nollapäästöinen SUV. Viiden metrin kokoluokassa se sopii sekä perhe- että businesskäyttöön. Sarjatuotantoversio lanseerataan ensimmäiseksi Kiinan markkinoille vuonna 2021. Muotoilultaan ID. ROOMZZ seuraa muun ID. -perheen selkeää ja tyylikästä linjaa.

Valmis silloin kun sinäkin olet.

Kohokohdat.

ID. Roomzz -konseptimalli on muotoilultaan monoliittinen kokonaisuus joka vaikuttaa yhdestä palasta veistetyltä. Täyssähköinen ID. Roomzz liikkuu vaivattomasti – äänettömästi ja päästöittä.

  • Tilaihme.

    Enemmän tilaa ideoille.

    Kokonaan uusi muunneltava sisutus mahdollistaa yksilöllisten toiveiden huomioimisen. Eri istuinjärjestelyitä voi muokata matkustajien omien mieltymysten mukaan ja lisäksi vastaamaan valittua ajotila-asetusta.

  • Autonominen ajaminen

    Enemmän aikaa sinulle.

    Kun kuljettaja siirtyy täysautomaattiseen ajotilaan, istuimia voidaan kääntää 25 astetta joka mahdollistaa yhteisöllisemmän ja olohuonemaisen tilakokemuksen. Automaattisessa ajotilassa toimittaessa mahdollistaa ID. Pilot Relax -tila jokaiselle matkustajalle oman henkilökohtaisen istuinasennon säädön, pystystä vaakaan.

Sähköautot

Volkswagenin sähköautot.

Volkswagen ID.

Uusi täyssähköauto Volkswagenin ID.

Anna yhteystietosi, kerromme kun pääset varaamaan omasi.