ID.3 1ST -erikoismalli

Volkswagen ID.3 -täyssähköauton myynti on käynnistynyt paremmin varustetulla ID.3 1ST -erikoismallilla, josta on saatavana 3 eri varustetasoa. Se on varustettu aina 58 kWh:n akulla ja sen toimintamatka on jopa 420 km (WLTP). 

Tällä sivulla on tarkasteltavana ainoastaan ID.3 1ST -versiot,löydät  perusmalliston varustelutasot sekä tilaus- ja rakennusautomaatin ID.3-mallisivulta.

Kolme varustetasoa, neljä väriä.

ID.3 1ST -erikoismallin kohokohdat

Volkswagen ID.3 1ST -erikoismalli on saatavissa neljällä eri värillä ja kolmella eri varustelutasolla.

 - ID.3 1ST, jossa on laaja valikoima mukavuusominaisuuksia, kuten navigaatiojärjestelmä ja puheohjaus

 - ID.3 1ST Plus, jossa on lisäksi IQ. Light -ajovalot ja moniväriset sisustusvaihtoehdot

 - ID.3 1ST Max, jossa on innovatiivisia uutuuksia, kuten täysin uudenlainen tuulilasinäyttö AR Head Up Display sekä XL panoraamakatto 

Volkswagen ID.3 1ST -erikoismalli on varustettu 58 kWh:n akulla ja sen toimintamatka on jopa 420 km (WLTP).  ID3 1ST -erikoismallin akkua voi ladata enimmillään 100 kW:n teholla.

 

Nopea toimitus

Nyt uusi Volkswagen ID.3 nopeaan toimitukseen

Tutustu varastoautovalikoimaan ja löydä omasi. Nämä saat ajoon jo ensi viikoksi. Valitse auto ja sinulle sopivin jälleenmyyjä.

Nopean toimituksen autot ovat saatavilla myös Volkswagen Yksityisleasingillä! Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat joustavasti myös digitaalisten asiointikanavien kautta.

* Ajoneuvon kulutus/toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus/toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.

Usein kysyttyä

Toimintamatka

ID.-perhe edustaa sähköautojen uutta sukupolvea, jolla on mahdollista ajaa entistä pidemmälle yhdellä latauksella. Houkutteleva valikoima erikokoisia akkuja, tehokkaat infrastruktuuriratkaisut ja älykkäät palvelut varmistavat, että pystyt tulevaisuudessa hyödyntämään kaikki sähköautoilun edut ilman kompromisseja ja matkasi pituudesta riippumatta.

Ilmalämpöpumppu

Pienempi virrankulutus, pidempi toimintamatka

Uuden ID.3:n lämpöpumppu tarjoaa useita etuja: lämpimän ilman tuottamisessa käytetty kylmäaine on ilmastoneutraalia. Akkukapasiteettia säästyy noin 3-4 kWh / 100 km.

Toimintamatka pitenee talvella alle -25 °C:n lämpötilassa jopa 30 %. Tästä iloitsee sekä kuljettaja että ympäristö.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome