2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Yksilöllinen kuin profiilikuvasi.

up! tekee vaikutuksen raikkaalla, persoonallisella designillaan. Se tarjoaa nimittäin enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan ennen. Ainutlaatuinen. Sinun tyylisi. Sinun up!:si.

Varusteet ja design

Juuri sellainen kuin sinä haluat: istuinverhoilu, tummennetut lasit, sivupeilien, katon ja vanteiden väri tai ulkoväri – sinä päätät designin.

 • Ulkopuoli

  Tee suuri vaikutus. Pienimpää yksityiskohtaa myöten.

  Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. up! jatkaa myös sen jälkeen. Alkaen ulkoväreistä, jatkuen vannevalikoimaan ja vielä pitkään sen jälkeenkin.

  Katso lisää
 • Sisäpuoli

  up! on kaunein.

  up!:iin nouseminen on kuin kotiin saapuisi – lukuisien vaihtoehtojen ansiosta saat nimittäin juuri sellaisen matkustamon kuin itse haluat. Sinä päätät sisustuksen ja tunnet olosi kotoisaksi!

  Katso lisää
 • Vanteet

  Sinä päätät.

  Sinulla on oma tyylisi – ja up!:ssa siihen sopivat kevytmetallivanteet. Valittavanasi useita tyylejä: klassisen elegantista dynaamisen sporttiseen.

  Katso lisää
 • Ajovalot

  Näe ja tule nähdyksi.

  up! näyttää hyvältä myös kaukaa. Lähivalojen ja vakiona olevien erillisten led-päiväajovalojen ansiosta tulet nähdyksi jo kaukaa - ja tarvittaessa näkyvyys paranee entisestään kaukovalojen avulla.

Design-paketit

Luo oma, yksilöllinen up!:si. Valittavanasi on Style-paketti kahdella vaihtoehtoisella kevytmettallivannemallilla. Style-paketti on saatavana lisävarusteena ja se sisältää kevytmetallivanteiden lisäksi mustan värisen katon ja ulkopeilinkotelot. Pakettiin kuuluu myös tummennetut takasivulasit ja tummennettu takalasi. Sisätiloihin Style-paketti tuo ylellisyyttä nahkaverhoiluilla monitoimiohjauspyörällä, käsijarrunkahvalla ja vaihdetangonnupilla. Stailaa up!:stasi todella ainutlaatuinen. Uskalla olla erilainen.

Infotainment

Helppoa navigointia, hands free -puheluja, ajankohtaisia liikennetietoja, auton tietoja tai oman musiikin kuuntelua – up!:ssa moderni Infotainment onnistuu mukavasti ja mutkattomasti.

 • maps + more –älypuhelinintegraatio

  Seuraava kohde: World Wide Web.

  Vakiovarusteena oleva Volkswagenin maps + more –älypuhelinintegraatio vie up!:n helposti verkkoon: Asennat vain sopivan sovelluksen, asetat älypuhelimen pidikkeeseen ja menoksi!

  Katso lisää
 • maps + more -sovellus

  Sovellus up!:iisi

  Ilmainen maps + more –sovellus up!:iin mahdollistaa älypuhelimen edut myös ajon aikana. Asennat vain sovelluksen ja asetat älypuhelimesi vakiovarusteena olevaan maps + more -älypuhelintelakkaan. Sen jälkeen pystyt käyttämään erilaisia toimintoja ajon aikana: voit kuunnella musiikkia, käyttää offline-navigointia, tarkastella monitoiminäyttöä jne. Anna palaa!

  Katso lisää
 • Radio

  up!:n radio - saa laulaa mukana.

  Vapauta laulutaitosi. up!:n moderni radio ei ainoastaan huolehdi hyvästä viihteestä, se tarjoaa myös monia hyödyllisiä lisätoimintoja.

  Katso lisää

Avustavat järjestelmät

Lisämukavuudesta huolehtii up!:ssa hämmästyttävän suuri määrä avustavia järjestelmiä. Vaikka tämän tekniikan olemassaolon huomaa vain harvoin, on hyvä tietää, että se auttaa tiukan paikan tullen.

 • Hätäjarrutustoiminto

  Se ei kuluta sekuntia säikähdykseen: hätäjarrutustoiminto.

  Auttaa tiukan paikan tullen: up!:n vakiovarusteena oleva hätäjarrutustoiminto avustaa sinua äkkijarrutuksissa ja estää mahdollisesti jopa törmäyksiä.

  Katso lisää
 • Tekniikkapaketti

  Tee up!:sta mukavuusalueesi.

  Pikkuauto, jonka mukavuus ja avustavat järjestelmät ovat suurien autojen tasolla? Mikä auto muka? up!

  Katso lisää
 • Pysäköintitutka

  Onnistuuko pysäköinti? up!:n lisävarusteena saatavalla pysäköintitutkalla onnistuu

  Ahdas parkkiruutu? Eikä ketään auttamassa? Pysäköintitutka ParkPilotin ansiosta et tarvitse enää ulkopuolista apua pysäköinnissä.

  Katso lisää
 • Peruutuskamera

  Peruutus on lastenleikkiä.

  Peruutuskamera (lisävaruste) sijaitsee up!:n takapuskurissa ja se tekee peruutuksesta huomattavasti helpompaa. Radionäytöllä näkyvä kameran kuva auton takaa näyttää sinulle sen, mikä muuten jää helposti huomaamatta.

  Katso lisää

Teknologia

up!:n modernin moottoritekniikan tunnuspiirteitä ovat taloudellisuus, hyvät vääntöominaisuudet ja tehokkuus. Oikeita moottoreita sinulle, joka olet paljon ja mielellään liikkeellä, mutta haluat kuitenkin pitää kulut kurissa.

 • TSI

  up! Nyt myös turbolla.

  Nollasta suureen hauskuuteen muutamassa sekunnissa: Turbomoottori mahdollistaa ensimmäisen sukupolven Golf GTI:n tasoisen suorituskyvyn. Ja kulutus on silti vain 4,4 l/100 km..

 • Moottoritekniikka

  up! saapuu aina perille. Bensiinillä. Kaasulla. Sähköllä.

  Yksi auto. Jokaiselle sopiva: up!:n moottorivalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva moottori. Sporttinen tai taloudellinen. Voit itse valita.

  Katso lisää
 • Start-Stop -järjestelmä

  Säästää polttoainetta. Hauskuudesta tinkimättä.

  up!:lla voit säästää ilman kompromisseja. Ajat taloudellisesti ja alhaisilla CO2-päästöillä, mutta silti dynaamisesti.

  Katso lisää
 • Turvallisuus

  Koko ei ole ratkaiseva.

  up! perustuu moderniin turvallisuusajatteluun ja se on saanut viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestissä. Myös vakiovarusteena oleva hätäjarrutustoiminto on saanut European NCAP Advanced Safety Award -tunnustuksen.

  Katso lisää

Mukavuus

up! tarjoaa korkean mukavuuden kompakteissa mitoissa. Sen kattava vakiovarustus ja mutkaton käsittely tekevät siitä rennon kumppanin jokaiseen päivään.

 • Istuimet

  Olemme varanneet sinulle parhaimman paikan.

  Istahda alas: up!:n istuimissa on aina integroidut pääntuet

  Katso lisää
 • Panoraamakattoluukku

  Open Air Season voi alkaa.

  Katto auki, lempimusiikki soimaan ja auringosta nauttimaan – voiko sitä enempää toivoa? Tämän mahdollistaa panoraamakattoluukulla (lisävaruste) varustettu up!.

  Katso lisää
 • Climatronic

  Puhdasta ilmaa: Climatronic ja Air Care - allergeenisuodatin.

  Ilmassa on epäpuhtauksia. Mutta ne eivät pääse up!:n matkustamoon. Lisävarusteena saatavan täysautomaattisen Climatronic-ilmastoinnin ja Air Care -allergeenisuodattimen ansiosta up!:n lämpötila ja ilmanlaatu pysyvät miellyttävinä.

  Katso lisää
 • Monitoimiohjauspyörä

  Kaikki hallinnassa.

  Monitoimiohjauspyörän (lisävaruste) avulla ohjaat up!:n lisäksi myös radiota, mediasoitinta tai puhelinta. Kädet pysyvät kiinni ohjauspyörässä ja auto aina hallinnassa.

  Katso lisää

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin.

Ei tuhlata sekuntia säikähdykseen: hätäjarrutustoiminto.

Mieluisa matkakumppani: Vakiovarusteena oleva hätäjarrutustoiminto  on hyödyllinen pysähtelevässä kaupunkiliikenteessä. Se estää automaattisesti törmäyksiä nopeusalueella 5-30 km/h. Lasertunnistin tunnistaa edessä olevan liikenteen ja esteet jopa kymmenen metrin päähän saakka. Kun up! lähestyy  edellä ajavaa autoa tai muita esteitä, eikä kuljettaja reagoi, auto jarruttaa automaattisesti järjestelmän rajojen puitteissa. Tällöin törmäysnopeus jää mahdollisimman alhaiseksi. Se avustaa kuljettajaa myös jarrutuksessa muodostamalla automaattisesti jarrupaineen. Hätäjarrutustoiminto pystyy siis jopa välttämään kolarin tai minimoimaan sen seurauksia.

Paranna näkyvyyttä. up!:n peruutuskameralla.

Pysy aina ajan tasalla: Voit tilata Rear View -peruutuskameran lisävarusteeksi up! :iin. Se aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde kytketään. Radion näytöllä näkyy tällöin kameran kuvaama alue auton takana (järjestelmän rajojen puitteissa). Sen avulla näet paremmin auton takana olevat esteet peruutettaessa.  Rear View  -peruutuskamera tuo näytölle myös apuviivat, jotka auttavat sinua arvioimaan etäisyyttä. Näkyvyys on erinomainen.

Onnistuuko pysäköinti? up!:n pysäköintitutkalla onnistuu.

Pysäköinti on joskus haastavaa. Mutta ei up!:lla. Pysäköintitutka (lisävaruste) nimittäin auttaa sinua hahmottamaan paljonko sinulla on pysäköintitilaa. Se helpottaa ahtaisiin parkkiruutuihin pysäköintiä merkkiäänillään. Pysäköintitutkan tunnistimia on myös up!:n takapuskurissa. Sinua varoitetaan tällöin esteistä Infotainment-järjestelmän akustisilla ja optisilla signaaleilla järjestelmän rajojen puitteissa. Ääni tihenee esteen lähestyessä ja muuttuu jatkuvaksi 30 cm:n alittuessa. Käytännöllinen pysäköintitutka on osa lisävarusteena saatavaa Tekniikkapakettia. Etusi: Pysäköintitutka estää törmäyksiä.

Tee up!:sta mukavuusalueesi.

Se tarjoaa vielä enemmän: up!:iin lisävarusteeksi  saatava Tekniikkapaketti tarjoaa lisää mukavuutta ja avustavia järjestelmiä, joista et enää halua luopua. Vakionopeussäädin tallentaa ja säilyttää etukäteen asetetun nopeuden. Pysäköintitutka Park Pilot auttaa sinua pysäköinnissä ja mittariston kruunaava monitoiminäyttö tarjoamalla lukuisia tietoja autosta. Selkeitä etuja sinulle.

up! – vakiovarusteena radio-navigointi.

up! helpottaa elämääsi: vakiovarusteena olevan maps + more -älypuhelinintegroinnin  avulla yhdistät älypuhelimesi up!:iin. Voit käyttää älypuhelimesi kaikkia toimintoja totutulla tavalla. Joustava, 3-vartinen ja jopa 14 cm:n kokoisille älypuhelimille (5,5 tuumaa)  soveltuva irrotettava pidike on kiinnitetty klipsikiinnityksellä kojelautaan radion yläpuolelle. Voit liittää mobiililaitteesi Bluetoothilla vakiovarusteena olevaan Composition phone -radioon  ja kuunnella musiikkia up!:n kaiuttimista, ohjata radiota ja navigointia puheellasi ja käyttää hands free -järjestelmää. Jottei älypuhelimesi akku tyhjene ajon aikana, maps + more -älypuhelintelakkaan on integroitu USB-liitäntä latausta varten.

up!: radiot – saa laulaa mukana.

Eikö elämäsi ole toivekonsertti? up!:ssa kylläkin. Siellä sinä päätät mitä haluat kuunnella. up!:ssa on vakiovarusteena helppokäyttöinen Composition Phone -radio ensiluokkaisella soundilla. Radiossa on kaksoisviritin parempaa radiovastaanottoa varten, AUX-IN-liitin ja kaksi kaiutinta 2 x 20 W lähtöteholla. AUX-IN-multimedialiittimen ansiosta voit liittää radioon ulkoisia audiolähteitä kuten älypuhelimesi tai MP3-soittimen. Composition-radiossa on yksivärinen, 8,4 cm:n (3,1 tuumaa, 80 mm x 27 mm) näyttö ja CD-radio MP3-toistolla. Composition Phonessa -radiossa on värinäyttö ja sen mitat ovat 120 mm x 43 mm (5,0 tuumaa). Voit myös muodostaa Bluetooth-yhteyden radiosta älypuhelimeesi.

Puhdasta ilmaa: Climatronic ja Air Care -allergeenisuodatin

Jos up!:ssa on joskus painostava ilmapiiri, se ei ainakaan johdu Climatronicista ja Air Care -allergeenisuodattimesta. Ne on saatavana lisävarusteena. Täysautomaattisen Climatronic-ilmastoinnin avulla kuljettaja voi säätää haluamansa lämpötilan puolen asteen tarkkuudella ja samalla huolehtia siitä, että pienimmätkin hiukkaset ja allergeenit jäävät matkustamon ulkopuolelle. Air Care -allergeenisuodattimen takana on nimittäin ilmanlaadun tunnistin aktiivisella biogeenisuodattimella. Se pitää ilmanlaadun jatkuvasti hyvänä ja estää haitallisten aineiden pääsyn matkustamoon. Se pitää jopa sieni-itiöt ja allergeenit ulkona. Matkustamon ilma pysyy puhtaana.

Olemme varanneet sinulle parhaimman paikan.

Tässä valikoimassa on jokaiselle jotakin: move up!:in harmaa "fusion"-verhoilu ceramique-beigen petroolinsinisillä keskiosilla. Nämä verhoilut ovat todella näyttäviä!

 

Pidä kaikki langat omissa käsissäsi.

Älä anna minkään viedä huomiotasi pois liikenteestä: Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä (lisävaruste) mahdollistaa monitoiminäytön, radion ja puhelimen toimintojen käytön mukavasti napin painalluksella. Kaikki toiminnot ovat käytettävissäsi, mutta käsiä ei tarvitse irrottaa ohjauspyörästä. Se ei ainoastaan kuulosta hyvältä, vaan tuntuu myös hyvältä. Tämä nahkaverhoiltu ohjauspyörä tuntuu nimittäin erittäin miellyttävältä käsissä.

Avoinna kaikille.

Nauti auringosta, tuulesta ja raittiista ilmasta panoraamakattoluukun (lisävaruste) avulla. Tämä lisävaruste avaa sinulle kirjaimellisesti uusia mahdollisuuksia. Se on perinteistä kattoluukkua suurempi ja saa up!:n matkustamon vaikuttamaan entistäkin tilavammalta. Sen käyttö on todella helppoa: Yhdellä napin painalluksella up!:iin pääsee enemmän auringonvaloa, raitista ilmaa ja iloa jokaisella kilometrillä. Sisäpuolella olevan aurinkoverhon avulla lasikatto voidaan tarvittaessa peittää kokonaan. Sinä päätät milloin se on auki.

up! saapuu aina perille. Bensiinillä. Kaasulla. Sähköllä.

up!:lla pystyt helposti ajamaan taloudellisesti. Tämä on mahdollista alhaisen painon, aerodynaamisen muotoilun ja taloudellisten moottoreiden ansiosta. Moottorit on suunniteltu päivittäiseen kaupunkiajoon ja ne ovat temperamenttisia ja luotettavia. 1,0-litraisten bensiinimoottoreiden ohjelma koostuu kahdesta, 3-sylinterisestä Multipoint-suihkutusmoottorista (MPI) ja yhdestä ahdetusta suorasuihkutusmoottorista (TSI): Ne ovat teholtaan 44 kW (60 hv), 55 kW (75 hv) ja jopa 66 kW (90 hv). Jos haluat käyttää maakaasua, valitse eco up!, jonka CO2-päästöt ovat vain 82 g/km ja teho 50 kW/68 hv. Sähköllä toimivalla e-up!:lla ajat kaupungissa yhtä taloudellisesti ja edistyksellisesti (60 kW/82 hv). 

Säästä polttoainetta. Hauskuudesta tinkimättä.

up! tuottaa tuplailon. Ensinnäkin siksi, että sillä ajaminen on hauskaa. Toiseksi siksi, että sen päästöt ja polttoaineenkulutus ovat alhaiset vakiovarusteena olevan start-stop-järjestelmän ansiosta. Järjestelmä sammuttaa moottorin automaattisesti auton pysähtyessä, esim. punaisissa valoissa. Kun kytkintä painetaan, moottori käynnistyy ja voit jatkaa ajoasi.  Myös vierintävastukseltaan optimaaliset renkaat ja jarrutusenergian talteenotto auttavat laskemaan kulutusta ja saavat aikaan entistä taloudellisemman ajonautinnon

Koko ei ole ratkaiseva.

up! on varustettu modernilla turvallisuuskonseptilla ja se on saanut viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestissä. Myös hätäjarrutustoiminto on saanut European NCAP Advanced Safety Award -tunnustuksen.

up! kerää katseita. Myös sinulta.

Sinun up!:si – sinun sisustuksesi. Uudessa up!:ssa on tilaa ideoillesi ja se tarjoaa lukuisia matkustamon design-vaihtoehtoja, joilla voit toteuttaa itseäsi. Valittavanasi on neljä modernia istuinverhoilua. up!:n tilakonsepti ei ole ainoastaan yksilöllinen, se on myös älykäs. Istuimissa on integroidut pääntuet ja kojelaudan hallintalaitteet on sijoitettu ergonomisesti. Tervetuloa kyytiin.

Tee suuri vaikutus. Pienimpää yksityiskohtaa myöten.

up! miellyttää sinua varmasti. Koska sinä päätät miltä se näyttää. Valittavanasi kolmetoista erilaista ulkoväriä ja yksi katon tehosteväri (lisävaruste). Vanteita on puolestaan kuusi. Uudenlainen puskuri kennomaisilla ilmanottoaukoilla, ajovalot vakiona erillisillä led-päiväajovaloilla, ulkopeilit integroiduilla vilkuilla ja uudet takavalot korostavat uuden up!:n raikasta designia. Ajovalojen väliin on asennettu kiiltävä krominvärinen koristelista. TSI-moottorilla varustetuissa malleissa on lisäksi koristelista takaluukussa. Se vangitsee katseen.

Näyttää hyvältä: up!:n vannevalikoima

Valinta on sinun, vaihtoehtoja enemmän kuin koskaan: yhteensä kuusi eri vannetta. move up!:ssa on vakiona 14 tuuman teräsvanteet ja tyylikkäät pölykapselit. Voit korostaa up!:n sporttisuutta tai antaa sille persoonallisen ilmeen upeilla kevytmetallivanteilla laajasta valikoimastamme. Esimerkiksi 15 tuuman Fortaleza-vanteet, 16 tuuman La Boca -vanteet ja 17 tuuman Polygon-vanteet. Niin tai näin – löydät varmasti mieleisesi.