2.7.59.1, 2018-07-04 14:32:35
Volkswagen up!

up!

Yksilöllinen kuin profiilikuvasi.

up! tekee vaikutuksen raikkaalla, persoonallisella designillaan. Se tarjoaa nimittäin enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan ennen. Ainutlaatuinen. Sinun tyylisi. Sinun up!:si.

Varusteet ja design

Juuri sellainen kuin sinä haluat: istuinverhoilu, tummennetut lasit, sivupeilien, katon ja vanteiden väri tai ulkoväri – sinä päätät designin.

 • Ulkopuoli

  Tee suuri vaikutus. Pienimpää yksityiskohtaa myöten.

  Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. up! jatkaa myös sen jälkeen. Alkaen ulkoväreistä, jatkuen vannevalikoimaan ja vielä pitkään sen jälkeenkin.

  Katso lisää
 • Sisäpuoli

  up! on kaunein.

  up!:iin nouseminen on kuin kotiin saapuisi – lukuisien vaihtoehtojen ansiosta saat nimittäin juuri sellaisen matkustamon kuin itse haluat. Sinä päätät sisustuksen ja tunnet olosi kotoisaksi!

  Katso lisää
 • Vanteet

  Sinä päätät.

  Sinulla on oma tyylisi – ja up!:ssa siihen sopivat kevytmetallivanteet. Valittavanasi useita tyylejä: klassisen elegantista dynaamisen sporttiseen.

  Katso lisää
 • Ajovalot

  Näe ja tule nähdyksi.

  up! näyttää hyvältä myös kaukaa. Lähivalojen ja vakiona olevien erillisten led-päiväajovalojen ansiosta tulet nähdyksi jo kaukaa - ja tarvittaessa näkyvyys paranee entisestään kaukovalojen avulla.

Design-paketit

Luo oma, yksilöllinen up!:si. Valittavanasi on Style-paketti kahdella vaihtoehtoisella kevytmettallivannemallilla. Style-paketti on saatavana lisävarusteena ja se sisältää kevytmetallivanteiden lisäksi mustan värisen katon ja ulkopeilinkotelot. Pakettiin kuuluu myös tummennetut takasivulasit ja tummennettu takalasi. Sisätiloihin Style-paketti tuo ylellisyyttä nahkaverhoiluilla monitoimiohjauspyörällä, käsijarrunkahvalla ja vaihdetangonnupilla. Stailaa up!:stasi todella ainutlaatuinen. Uskalla olla erilainen.

Infotainment

Helppoa navigointia, hands free -puheluja, ajankohtaisia liikennetietoja, auton tietoja tai oman musiikin kuuntelua – up!:ssa moderni Infotainment onnistuu mukavasti ja mutkattomasti.

 • maps + more –älypuhelinintegraatio

  Seuraava kohde: World Wide Web.

  Vakiovarusteena oleva Volkswagenin maps + more –älypuhelinintegraatio vie up!:n helposti verkkoon: Asennat vain sopivan sovelluksen, asetat älypuhelimen pidikkeeseen ja menoksi!

  Katso lisää
 • maps + more -sovellus

  Sovellus up!:iisi

  Ilmainen maps + more –sovellus up!:iin mahdollistaa älypuhelimen edut myös ajon aikana. Asennat vain sovelluksen ja asetat älypuhelimesi vakiovarusteena olevaan maps + more -älypuhelintelakkaan. Sen jälkeen pystyt käyttämään erilaisia toimintoja ajon aikana: voit kuunnella musiikkia, käyttää offline-navigointia, tarkastella monitoiminäyttöä jne. Anna palaa!

  Katso lisää
 • Radio

  up!:n radio - saa laulaa mukana.

  Vapauta laulutaitosi. up!:n moderni radio ei ainoastaan huolehdi hyvästä viihteestä, se tarjoaa myös monia hyödyllisiä lisätoimintoja.

  Katso lisää

Avustavat järjestelmät

Lisämukavuudesta huolehtii up!:ssa hämmästyttävän suuri määrä avustavia järjestelmiä. Vaikka tämän tekniikan olemassaolon huomaa vain harvoin, on hyvä tietää, että se auttaa tiukan paikan tullen.

 • Hätäjarrutustoiminto

  Se ei kuluta sekuntia säikähdykseen: hätäjarrutustoiminto.

  Auttaa tiukan paikan tullen: up!:n vakiovarusteena oleva hätäjarrutustoiminto avustaa sinua äkkijarrutuksissa ja estää mahdollisesti jopa törmäyksiä.

  Katso lisää
 • Pysäköintitutka

  Onnistuuko pysäköinti? up!:n lisävarusteena saatavalla pysäköintitutkalla onnistuu

  Ahdas parkkiruutu? Eikä ketään auttamassa? Pysäköintitutka ParkPilotin ansiosta et tarvitse enää ulkopuolista apua pysäköinnissä.

  Katso lisää
 • Tekniikkapaketti

  Tee up!:sta mukavuusalueesi.

  Pikkuauto, jonka mukavuus ja avustavat järjestelmät ovat suurien autojen tasolla? Mikä auto muka? up!

  Katso lisää
 • Peruutuskamera

  Peruutus on lastenleikkiä.

  Peruutuskamera (lisävaruste) sijaitsee up!:n takapuskurissa ja se tekee peruutuksesta huomattavasti helpompaa. Radionäytöllä näkyvä kameran kuva auton takaa näyttää sinulle sen, mikä muuten jää helposti huomaamatta.

  Katso lisää

Teknologia

up!:n modernin moottoritekniikan tunnuspiirteitä ovat taloudellisuus, hyvät vääntöominaisuudet ja tehokkuus. Oikeita moottoreita sinulle, joka olet paljon ja mielellään liikkeellä, mutta haluat kuitenkin pitää kulut kurissa.

 • TSI

  up! Nyt myös turbolla.

  Nollasta suureen hauskuuteen muutamassa sekunnissa: Turbomoottori mahdollistaa ensimmäisen sukupolven Golf GTI:n tasoisen suorituskyvyn. Ja kulutus on silti vain 4,4 l/100 km..

  Katso lisää
 • Moottoritekniikka

  up! saapuu aina perille. Bensiinillä. Kaasulla. Sähköllä.

  Yksi auto. Jokaiselle sopiva: up!:n moottorivalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva moottori. Sporttinen tai taloudellinen. Voit itse valita.

  Katso lisää
 • Start-Stop -järjestelmä

  Säästää polttoainetta. Hauskuudesta tinkimättä.

  up!:lla voit säästää ilman kompromisseja. Ajat taloudellisesti ja alhaisilla CO2-päästöillä, mutta silti dynaamisesti.

  Katso lisää
 • Turvallisuus

  Koko ei ole ratkaiseva.

  up! perustuu moderniin turvallisuusajatteluun ja se on saanut viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestissä. Myös vakiovarusteena oleva hätäjarrutustoiminto on saanut European NCAP Advanced Safety Award -tunnustuksen.

Mukavuus

up! tarjoaa korkean mukavuuden kompakteissa mitoissa. Sen kattava vakiovarustus ja mutkaton käsittely tekevät siitä rennon kumppanin jokaiseen päivään.

 • Istuimet

  Olemme varanneet sinulle parhaimman paikan.

  Istahda alas: up!:n istuimissa on aina integroidut pääntuet

  Katso lisää
 • Panoraamakattoluukku

  Open Air Season voi alkaa.

  Katto auki, lempimusiikki soimaan ja auringosta nauttimaan – voiko sitä enempää toivoa? Tämän mahdollistaa panoraamakattoluukulla (lisävaruste) varustettu up!.

  Katso lisää
 • Climatronic

  Puhdasta ilmaa: Climatronic ja Air Care - allergeenisuodatin.

  Ilmassa on epäpuhtauksia. Mutta ne eivät pääse up!:n matkustamoon. Lisävarusteena saatavan täysautomaattisen Climatronic-ilmastoinnin ja Air Care -allergeenisuodattimen ansiosta up!:n lämpötila ja ilmanlaatu pysyvät miellyttävinä.

  Katso lisää
 • Monitoimiohjauspyörä

  Kaikki hallinnassa.

  Monitoimiohjauspyörän (lisävaruste) avulla ohjaat up!:n lisäksi myös radiota, mediasoitinta tai puhelinta. Kädet pysyvät kiinni ohjauspyörässä ja auto aina hallinnassa.

  Katso lisää

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin.