2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25

Uusi Golf Sportsvan.

Astu sisään ja tunne olosi kotoisaksi.

Tutustu ensiesittelyn kohokohtiin.

Alkaen

Alkaen

Mukavuus.

Laadukas tilaihme. Uusi Golf Sportsvan tarjoaa suuret tilat koko perheelle ja suurelle määrälle matkatavaroita. Sen lisäksi saat nauttia korkeamman istuinasennon mukanaan tuomasta paremmasta näkyvyydestä ja nouset mukavammin autoon ja sieltä pois.

 • Kääntöpöydät.

  Kääntöpöydät.

  Helppoa ja nopeaa. Comfortline-varustelutasosta alkaen etuistuinten takaosasta löytyy taskut ja kääntöpöydät, jotka helpottavat huomattavasti takamatkustajien matkustusta.

 • Säilytyslokerot.

  Pidä tärkeät tavarat lähellä ja helposti saatavilla. Joko kojelaudan käytännöllisessä säilytyslokerossa tai lukuisissa muissa lokeroissa, jotka ovat mukavasti käden ulottuvilla. Erityisen käytännöllistä: Vakiovarustukseen kuuluu jäähdytettävä hansikaslokero, joka pitää evääsi kylminä.

 • Ovien säilytyslokerot.

  Siirryt paikasta paikkaan. Mutta tavarat pysyvät oikeilla paikoillaan. Ovien säilytyslokerot tarjoavat tilaa pienille tavaroille, jotta sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa niiden etsimiseen.

 • Muunneltava takaistuin.

  Tilaa tarpeen mukaan. Takaistuimen selkänoja on jaettu epäsymmetrisesti – takaistuinta voidaan myös siirtää pituussuunnassa ja selkänoja voidaan kääntää eteen.

Design.

Kaunista autoilua. Golf Sportsvanin design ja sisävarustus tekevät vaikutuksen ajattomalla eleganssillaan.

Kuljettajaa avustavat järjestelmät.

Tunne olosi turvalliseksi ajattelevan tekniikan ansiosta. Uuden Golf Sportsvanin älykkäät avustinjärjestelmät huolehtivat ajomukavuudestasi ja auttavat selviytymään kriittisistä tilanteista ja jopa välttämään niitä – tietysti järjestelmän rajojen puitteissa.

Infotainment.

Laajenna hyvinvointialueesi sohvalta uuteen Golf Sportsvaniin. Innovatiivisten Infotainment-järjestelmien ansiosta nautit erinomaisesta viihteestä haluamallasi tavalla ja pysyt parhaalla tavalla verkottuneena esim. uusien kohteiden löytämiseksi.