2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Uusi Passat GTE Variant.

Passat GTE Variant. Modernia autoilua hybriditekniikalla.

Ajattele tulevaisuutta: Uusi Passat GTE Variant ladattavalla hybriditekniikalla ei ole ainoastaan tehokas vaan myös erittäin taloudellinen. Sen kasvanut sähkötoimintamatka edustaa tulevaisuuteen suuntautunutta ja vastuullista autoilua.

Design ja valot.

Uuden Passat GTE Variantin itsevarma design säteilee eleganssia ja dynaamisuutta. Selkeä muotoilu ja dynaamiset mittasuhteet tekevät pysyvän vaikutuksen.

 • Ulkopuoli

  Vakuuttaa. Ensisilmäyksellä ja yhä uudelleen.

  Laattava hybridi Passat GTE Variant ei ole ainoastaan sporttinen, se on myös äärimmäisen elegantti. Dynaaminen design näyttävillä valokuvioilla saa aikaan itsevarman ulkonäön.

  Lue lisää
 • Sisätilat.

  Todellinen katseenvangitsija.

  Passat GTE Variantissa on värikkäänä yksityiskohtana siniset istuinpäälliset, jotka sopivat täydellisesti sen sporttisen eleganttiin ulkonäköön.

  Lue lisää

Hybridi.

Kaksin aina kaunihimpi: Passat GTE Variantin tehokkaassa hybridijärjestelmässä on sekä turbo-bensiinimoottori että pirteä sähkömoottori – dynaamisen ja taloudellisen ajotavan mahdollistamiseksi.

 • Toimintamatka.

  Entistä pitemmälle.

  Selviytyy pitkistäkin matkoista: Passat GTE Variantin 55 kilometrin toimintamatka (WLTP) osoittaa, että tehokas sähköautoilu on mahdollista jo nyt pitkilläkin matkoilla lataushybriditekniikan ansiosta.

 • Ladattava hybridi.

  Tehokasta yhteistyötä.

  Passat GTE Variantissa yhdistyvät sähkömoottorin tehokkuus ja polttomoottorin voimakkuus.

  Lue lisää
 • Latauksenhallinta.

  Uudella energialla uuteen päivään. Latauksenhallinta tekee sen mahdolliseksi.

  Aina lähtövalmiina: Lataushybriditeknologia tarjoaa mahdollisuuden ladata sähkömoottorin akku ulkoisesta virtalähteestä.

  Lue lisää
 • GTE-ajotila.

  Lisää ketteryyttä.

  Saisiko olla hieman lisää sporttisuutta? GTE-ajotila tuo käyttöösi molempien moottoreiden voiman.

  Lue lisää
 • E-Mode

  Ajonaikaiset päästöt pois napin painalluksella.

  Vastuullista autoilua: Vaihdevivun vieressä olevaa E-Mode-painiketta painamalla siirryt hetkessä sähköajoon.

  Lue lisää

Avustavat järjestelmät

Älykkäitä kuljettajaa avustavilla järjestelmillä on selkeä kohde: sinun mukavuutesi ja turvallisuutesi.

 • Travel Assist

  Nauti mukavuudesta nappia painamalla.

  Kuvittele, että Passatin kuljettajaa avustavat järjestelmät hoitavat osittain ajamisen. Se tarkoittaa, että pystyt jo nyt ajamaan mukavammin ja rennommin lisävarusteena saatavan Travel Assist -ajoavustimen ansiosta.

  Lue lisää
 • Sähkömekaaninen jarrutehostin.

  Optimaalisen lyhyet jarrutusmatkat.

  Vakiovarustukseen kuuluva sähkömekaaninen jarrutehostin ja Front Assist -ympäristönvalvontajärjestelmä jalankulkijatunnistuksella lyhentävät Passatin jarrutusmatkaa. Tämä vähentää huomattavasti riskiä törmätä jalankulkijaan.

  Lue lisää
 • Pysäköintiavustin.

  Pysäköinti ei voisi olla helpompaa.

  Pysäköinti itse on mennyttä aikaa. Pysäköintitutka ja Park Assist -pysäköintiavustin helpottavat huomattavasti pysäköintiä ja peruutusta ja säilyttävät auton aina sinun hallinnassasi, järjestelmän rajojen puitteissa.

  Lue lisää
 • Ennakoiva turvajärjestelmä.

  Sinua suojellaan joka puolelta.

  Ennakoiva turvajärjestelmä suojelee sinua kriittisissä tilanteissa järjestelmän rajojen puitteissa esim. törmäysvaaran uhatessa.

  Lue lisää

Infotainment.

Uudessa Passatissa sinä ja matkustajasi liikutte ja viihdytte verkottuneena. Saatte nauttia ainutlaatuisesta äänentoistosta, intuitiivisesta navigoinnista ja käskyt ymmärtävän puheavustimen mukavuudesta.

 • Streaming & Internet.

  Langattomasti suoratoistopalveluihin.

  Passatissa voit nauttia lempipalveluistasi: Passatin Infotainment-järjestelmä tuo käyttöösi valikoidut suoratoistopalvelut ja internetradion loputtoman maailman.

  Lue lisää
 • Puheohjaus

  Odottaa käskyjäsi: puheohjaus.

  Puheohjausta (lisävaruste) käyttäessäsi sinun ei tarvitse kääntää katsettasi pois liikenteestä. Haluat sitten valita lempimusiikkiasi tai suunnitella reittiäsi – puheohjaus, joka kuuluu vakiovarusteena Infotainment-järjestelmään, on aina valmiina.

  Lue lisää
 • Comfort-matkapuhelinliitäntä

  Molemmat kädet ohjauspyörässä puhelujen aikana.

  Ole tavoitettavissa myös ajon aikana niin halutessasi. Comfort-matkapuhelinliitännän (lisävaruste) ansiosta voit pitää molemmat kädet ohjauspyörässä ja katseen liikenteessä.

  Lue lisää
 • Navigointi

  Hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

  Lisävarusteena saatava navigointijärjestelmä Discover Pro auttaa sinua pääsemään luotettavasti perille. Se tekee vaikutuksen monipuolisella Infotainmentillaan ja erityisillä mukavuuden kohokohdillaan.

  Lue lisää

Langattomasti suoratoistopalveluihin.

image

Suoratoistopalvelujen tarjoama lempimusiikki tekee pitkistäkin automatkoista vaihtelevia ja viihtyisiä. Pääset käsiksi palveluihin kirjautumalla kerran sisään olemassa olevilla kirjautumistiedoillasi, jonka jälkeen voit käyttää palveluja suoraan Passatin navigointijärjestelmästä – ulkoista laitetta ei tarvita. Internetradion ansiosta voit kokea vieläkin enemmän – sen loputon maailma lukemattomine live-lähetyksineen ja podcasteineen on käytössäsi yhdellä klikkauksella. Integroitu WLAN-Hotspot mahdollistaa mukavan surffailun jopa kahdeksalle päätelaitteelle.

Hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

image

Lisävarusteena saatava Discover Media -navigointijärjestelmä on varustettu 20,3 cm (8 tuumaa) värikosketusnäytöllä ja intuitiivisella navigoinnilla. Siinä on kahdeksan kaiutinta, FM-radiovastaanotto, CD-asema, joka soittaa musiikkia myös MP3-, AAC- ja WMA-muodossa, kaksi SD-korttipaikkaa, AUX-IN- ja USB-liitäntä sekä Bluetooth-matkapuhelinliitäntä. 

Navigointijärjestelmässä on lisäksi Streaming & Internet -paketti ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä. We Connect Plussan käyttö on ilmaista yhden vuoden*. Navigointilaitetta täydentää Ready 2 Discover -radio, joka tarjoaa sinulle sopivaa viihdettä.

Odottaa käskyjäsi: puheohjaus.

image

Intuitiivisessa puheohjauksessa (lisävaruste) ohjaat äänesi avulla esim. radiota, puhelintasi tai navigointia.

Voit käydä vuoropuhelua puheohjauksen kanssa – sinun ei tarvitse opetella määrättyjä käskyjä, voit keskittyä täysin liikenteeseen. Nyt nautit matkoistasi entistä enemmän, sillä voit ohjata puheesi avulla radion äänenvoimakkuutta ja valita osoitteita ja puhelinnumeroita yhteystiedoistasi.

Myös We Connect Plus -palveluja (lisävaruste) voit käyttää helposti puheohjauksen avulla. Sen avulla saat online-tietoja halutuista kohteista, pysäköintitalojen aukioloajoista ja tankkauspaikkojen hinnoista.

Molemmat kädet ohjauspyörässä puhelujen aikana.

image

Comfort-matkapuhelinliitäntä mahdollistaa rennon puhumisen puhelimessa matkan aikana. Erityisen kätevä ominaisuus on integroitu lokero, josta on induktiivinen yhteys auton ulkoantenniin ja induktiivinen lataustoiminto. Hands free -toiminto soveltuu hyvin häiriöttömään vastaanottoon, ja sen käyttäminen onnistuu helposti monitoiminäytön, monitoimiohjauspyörän tai radion kosketusnäytön kautta.

Optimaalisen lyhyet jarrutusmatkat.

image

Kun tulee tilanne, että haluat äkillisesti alentaa nopeuttasi, auton jarrujen tulisi toimia tehokkaasti ja viiveettä. Sähkömekaaninen jarrutehostin parantaa myös avustettua ajamista - ainutlaatuisilla eduilla:

·         Mukautuva vakionopeussäädin ACC (lisävaruste) reagoi mukavammin. Jarrutukset pystytään säätelemään paremmin sähkömekaanisella jarrutehostimella.

Yhdessä Front Assist  -ympäristönvalvontajärjestelmän ja jalankulkijatunnistuksen kanssa jarrutusmatka lyhenee huomattavasti. Tämä vähentää huomattavasti riskiä törmätä jalankulkijaan ja laskee törmäysnopeuden mahdollisimman alhaiseksi

 

Pysäköinti ei voisi olla helpompaa.

image

Pysäköintiavustin varoittaa sinua akustisesti ja optisesti auton edessä ja takana tunnistetuista esteistä.
Lisävarusteena saatava Park Assist -pysäköintiavustin tarjoaa vielä paljon enemmän: Se pystyy tunnistamaan ajorataan nähden pitkittäisiä ja poikittaisia pysäköintipaikkoja ja ohjaamaan auton niihin automaattisesti. Järjestelmä ohjaa auton myös pois pitkittäispysäköinnistä. Kuljettajan tarvitsee vain painaa kytkintä, kaasua ja jarrua samalla, kun valvoo ajoneuvon ympäristöä

Sinua suojellaan joka puolelta.

image

Ennakoiva turvajärjestelmä voi myös tunnistaa tilanteen, jossa on suuri onnettomuusvaara. Se sulkee silloin ikkunat ja panoraamakattoluukun automaattisesti ja kiristää varotoimenpiteenä etuturvavyöt.

Nauti mukavuudesta nappia painamalla.