2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
stage

Uusi Passat GTE.

Passat GTE. Modernia autoilua hybriditekniikalla.

Ajattele tulevaisuutta: Uusi Passat GTE ladattavalla hybriditekniikalla ei ole ainoastaan tehokas vaan myös erittäin taloudellinen. Sen kasvanut sähkötoimintamatka edustaa tulevaisuuteen suuntautunutta ja vastuullista autoilua.

Design ja valot.

Uuden Passat GTE:n itsevarma design säteilee eleganssia ja dynaamisuutta. Selkeä muotoilu ja dynaamiset mittasuhteet tekevät pysyvän vaikutuksen.

 • Ulkopuoli.

  Vakuuttaa. Ensisilmäyksellä ja yhä uudelleen.

  Laattava hybridi Passat GTE ei ole ainoastaan sporttinen, se on myös äärimmäisen elegantti. Dynaaminen design näyttävillä valokuvioilla saa aikaan itsevarman ulkonäön.

  Lue lisää
 • Vanteet.

  Sinä päätät.

  Sinulla on oma tyylisi – ja Passatilla siihen sopivat kevytmetallivanteet. Valittavanasi useita designeja: klassisen elegantista dynaamisen sporttiseen.

  Lue lisää
 • Sisätilat.

  Todellinen katseenvangitsija.

  Passat GTE Variantissa on värikkäänä yksityiskohtana siniset istuinpäälliset, jotka sopivat täydellisesti sen sporttisen eleganttiin ulkonäköön.

  Lue lisää
 • Valot

  Tee listava vaikutus.

  Nauti uraauurtavan tekniikan mukanaan tuomasta erinomaisesta näkyvyydestä.

  Lue lisää

Hybridi.

Kaksin aina kaunihimpi: Passat GTE:n tehokkaassa hybridijärjestelmässä on sekä turbo-bensiinimoottori että pirteä sähkömoottori – dynaamisen ja taloudellisen ajotavan mahdollistamiseksi.

 • Ladattava hybridi.

  Tehokasta yhteistyötä.

  Passat GTE:ssä yhdistyvät sähkömoottorin tehokkuus ja polttomoottorin voimakkuus.

  Lue lisää
 • Toimintamatka.

  Entistä pitemmälle.

  Selviytyy pitkistäkin matkoista: Passat GTE:n 57 kilometrin toimintamatka (WLTP) osoittaa, että tehokas sähköautoilu on mahdollista jo nyt pitkilläkin matkoilla lataushybriditekniikan ansiosta.

 • Latauksenhallinta.

  Uudella energialla uuteen päivään. Latauksenhallinta tekee sen mahdolliseksi.

  Aina lähtövalmiina: Lataushybriditeknologia tarjoaa mahdollisuuden ladata sähkömoottorin akku ulkoisesta virtalähteestä.

 • GTE-ajotila.

  Lisää ketteryyttä.

  Saisiko olla hieman lisää sporttisuutta? GTE-ajotila tuo käyttöösi molempien moottoreiden voiman.

  Lue lisää
 • E-Mode

  Ajonaikaiset päästöt pois napin painalluksella.

  Vastuullista autoilua: Vaihdevivun vieressä olevaa E-Mode-painiketta painamalla siirryt hetkessä sähköajoon.

  Lue lisää

Avustavat järjestelmät

Älykkäitä kuljettajaa avustavilla järjestelmillä on selkeä kohde: sinun mukavuutesi ja turvallisuutesi.

 • Travel Assist

  Nauti mukavuudesta nappia painamalla.

  Kuvittele, että Passatin kuljettajaa avustavat järjestelmät hoitavat osittain ajamisen. Se tarkoittaa, että pystyt jo nyt ajamaan mukavammin ja rennommin lisävarusteena saatavan Travel Assist -ajoavustimen ansiosta.

  Lue lisää
 • Sähkömekaaninen jarrutehostin.

  Optimaalisen lyhyet jarrutusmatkat.

  Vakiovarustukseen kuuluva sähkömekaaninen jarrutehostin ja Front Assist -ympäristönvalvontajärjestelmä jalankulkijatunnistuksella lyhentävät Passatin jarrutusmatkaa. Tämä vähentää huomattavasti riskiä törmätä jalankulkijaan.

  Lue lisää
 • Pysäköintiavustin.

  Pysäköinti ei voisi olla helpompaa.

  Pysäköiminen itse on mennyttä aikaa. Comfortlinesta alkaen vakiovarustukseen kuuluva pysäköintitutka ja lisävarusteena saatava Park Assist -pysäköintiavustin helpottaa huomattavasti pysäköintiä ja peruutusta ja säilyttää auton aina sinun hallinnassasi. Järjestelmän rajojen puitteissa.

  Lue lisää
 • Ennakoiva turvajärjestelmä.

  Sinua suojellaan joka puolelta.

  Ennakoiva turvajärjestelmä suojelee sinua kriittisissä tilanteissa järjestelmän rajojen puitteissa esim. törmäysvaaran uhatessa.

  Lue lisää

Infotainment.

Uudessa Passatissa sinä ja matkustajasi liikutte ja viihdytte verkottuneena. Saatte nauttia ainutlaatuisesta äänentoistosta, intuitiivisesta navigoinnista ja käskyt ymmärtävän puheavustimen mukavuudesta.

 • Streaming & Internet.

  Langattomasti suoratoistopalveluihin.

  Passatissa voit nauttia lempipalveluistasi: Passatin Infotainment-järjestelmä tuo käyttöösi valikoidut suoratoistopalvelut ja internetradion loputtoman maailman.

  Lue lisää
 • Puheohjaus

  Odottaa käskyjäsi: puheohjaus.

  Puheohjausta (lisävaruste) käyttäessäsi sinun ei tarvitse kääntää katsettasi pois liikenteestä. Haluat sitten valita lempimusiikkiasi tai suunnitella reittiäsi – puheohjaus, joka kuuluu vakiovarusteena Infotainment-järjestelmään, on aina valmiina.

  Lue lisää
 • Comfort-matkapuhelinliitäntä

  Molemmat kädet ohjauspyörässä puhelujen aikana.

  Ole tavoitettavissa myös ajon aikana niin halutessasi. Comfort-matkapuhelinliitännän (lisävaruste) ansiosta voit pitää molemmat kädet ohjauspyörässä ja katseen liikenteessä.

  Lue lisää
 • Navigointi

  Hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

  Lisävarusteena saatava navigointijärjestelmä Discover Pro auttaa sinua pääsemään luotettavasti perille. Se tekee vaikutuksen monipuolisella Infotainmentillaan ja erityisillä mukavuuden kohokohdillaan.

  Lue lisää

Vakuuttaa. Ensisilmäyksellä ja yhä uudelleen.

Exterior

Passat GTE:n näyttävä keula edustaa ensiluokkaista designia, jota kelpaa esitellä: Korostetun linjakkuuden, virtaviivaisen siluetin ja näyttävän jäähdyttimen säleikön yläosan ansiosta se täyttää tiukimmatkin vaatimukset. Katse kiinnittyy heti näyttäviin design-elementteihin kuten siniset jarrusatulat, puskurin c-malliset led-päiväajovalot ja ainutlaatuiset GTE-tekstit edessä, sivuilla ja takana. Vakiovarustukseen kuuluvat led-ajovalot integroidulla valokuviolla  täydentävät Passat GTE vaikuttavan ulkomuodon.

Todellinen katseenvangitsija.

Interior

Kun istut uuteen Passat GTE Variantiin, voit aistia vapauden: Kojelaudan vaakasuorat, oviin jatkuvat koristeet saavat matkustamon näyttämään pidemmältä ja sitä kautta myös suuremmalta ja tilavammalta. Optimoidun, suurella säilytyslokerolla varustetun keskikonsolin ansiosta matkustamo on onnistunut sekoitus tyylikästä eleganssia ja toiminnallista järjestystä. Sisustuksen viimeistelee vakiovarusteena asennettava sinisellä korostettu istuinverhoilu.

Tee loistava vaikutus.

LED-Technik

Passat GTE Variantin led-tekniikka auttaa sinua näkemään paremmin: Energiatehokkaat, vakiovarusteena asennettavat led-ajovalot heijastintekniikalla toteutetuilla päiväajovaloilla tarjoavat pitkän käyttöiän ja päivänvaloa muistuttavan valonvärin. Puskureiden c-mallinen led-lista on todellinen katseenvangitsija, ja toimii lisäksi myös päiväajovalona.

Voit valita myös led-Matrix-ajovalot dynaamisilla kaarrevaloilla ja led-päiväajovaloilla. Ne ovat upeasti muotoillut ja niissä on suuri valoteho. Dynamic Light Assist -kaukovalojärjestelmä mukauttaa valokuviota tai vaihtaa lähivaloille, ja tämän ansiosta vastaantuleva liikenne ei häikäisty mutta tiellä on mahdollisimman paljon valoa. Voit ajaa jatkuvasti kaukovalot käytössä häikäisemättä vastaantulevia ajoneuvoja

Ajonaikaiset päästöt pois napin painalluksella.

image

Passat GTE (polttoaineenkulutus l/100 km: yhdistetty 1,8 - 1,7; virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 13,9 - 13,4; CO2-päästöt (yhdistetty), g/km: 40 - 38, teholuokka: A+) käynnistetään aina sähköajotilaan eli E-Mode-tilaan – edellyttäen, että akku on riittävästi ladattu ja ulkolämpötila on riittävän korkea. Tehokkaan litiumionikorkeajänniteakun ansiosta voidaan ajaa pelkällä sähköllä noin 55 kilometriä (WLTP). Pystyt liikkumaan täysin äänettömästi ja päästöttömästi, joka on erityisen mukavaa juuri kaupungissa ja taajamissa. E-Modessa maksimivääntömomentti on 400 Nm.

Akku voidaan ladata kolmella tavalla: vakiovarustukseen kuuluvalla 2,3 kW:n vaihtovirtalatausjohdolla, lisävarusteena saatavalla 3,6 kW:n vaihtovirtalatausjohdolla (lyhentää huomattavasti latausaikaa) tai lisävarusteena saatavalla kotiisi asennettavalla latauslaitteella.

 

Lisää ketteryyttä.

image

GTE-painiketta painamalla voit kokea jotakin suurta: nimittäin Passat GTE:n (polttoaineenkulutus l/100 km: yhdistetty 1,8 - 1,7; virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 13,9 - 13,4; CO2-päästöt (yhdistetty), g/km: 40 - 38, teholuokka: A+) 400 Nm:n vääntömomentin ja 160 kW:n (218 hv) maksimaalisen järjestelmätehon. Saat käyttöösi myös Boost-toiminnon, jolla voit ottaa Passat GTE:stä kaiken irti. GTE-tilassa kaikki asetukset on optimoitu tehon suhteen. Tämän huomaa heti herkemmin reagoivasta kaasupolkimesta ja jäykemmästä ohjauksesta.

Tehokasta yhteistyötä.

image

Passat GTE (polttoaineenkulutus l/100 km: yhdistetty 1,8 - 1,7; virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 13,9 - 13,4; CO2-päästöt (yhdistetty), g/km: 40 - 38, teholuokka: A+) on ladattava hybridi. Se saa käyttövoimansa sekä sähkömoottorista että TSI-moottorista. Sinä voit siis nauttia kaikista sähkökäyttöisellä ajoneuvolla liikkumiseen liittyvistä eduista.

Passat GTE käynnistetään päästöttömässä ja äänettömässä e-tilassa. Koska kiihdytys tapahtuu lineaarisesti, 400 Nm:n vääntömomentti on saatavilla heti alusta alkaen. Kun GTE-tila on aktivoituna eli polttomoottori on myös käytössä, plug-in-hybridi kiihtyy nollasta sataan (0–100 km/h) 7,6 sekunnissa.

Kun ajonopeus ylittää 140 km/h, TSI-moottori kytkeytyy sähkömoottorin avuksi ja Passat GTE  siirtyy hybriditilaan Tämä mahdollistaa kiihdytyksen huippunopeuteen (225 km/h).

GTE-painiketta painamalla saat käyttöösi molempien moottoreiden yhteistehon. Yhdistetyssä käytössä tehon enimmäismäärä on 160 kW (218 hv). Saat käyttöösi myös Boost-toiminnon, jolla voit ottaa Passat GTE -mallista kaiken irti.

Langattomasti suoratoistopalveluihin.

image

Suoratoistopalvelujen tarjoama lempimusiikki tekee pitkistäkin automatkoista vaihtelevia ja viihtyisiä. Pääset käsiksi palveluihin kirjautumalla kerran sisään olemassa olevilla kirjautumistiedoillasi, jonka jälkeen voit käyttää palveluja suoraan Passatin navigointijärjestelmästä – ulkoista laitetta ei tarvita. Internetradion ansiosta voit kokea vieläkin enemmän – sen loputon maailma lukemattomine live-lähetyksineen ja podcasteineen on käytössäsi yhdellä klikkauksella. Integroitu WLAN-Hotspot mahdollistaa mukavan surffailun jopa kahdeksalle päätelaitteelle.

Hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

image

Lisävarusteena saatava Discover Media -navigointijärjestelmä on varustettu 20,3 cm (8 tuumaa) värikosketusnäytöllä ja intuitiivisella navigoinnilla. Siinä on kahdeksan kaiutinta, FM-radiovastaanotto, CD-asema, joka soittaa musiikkia myös MP3-, AAC- ja WMA-muodossa, kaksi SD-korttipaikkaa, AUX-IN- ja USB-liitäntä sekä Bluetooth-matkapuhelinliitäntä. 

Navigointijärjestelmässä on lisäksi Streaming & Internet -paketti ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä. We Connect Plussan käyttö on ilmaista yhden vuoden*. Navigointilaitetta täydentää Ready 2 Discover -radio, joka tarjoaa sinulle sopivaa viihdettä.

Odottaa käskyjäsi: puheohjaus.

image

Intuitiivisessa puheohjauksessa (lisävaruste) ohjaat äänesi avulla esim. radiota, puhelintasi tai navigointia.

Voit käydä vuoropuhelua puheohjauksen kanssa – sinun ei tarvitse opetella määrättyjä käskyjä, voit keskittyä täysin liikenteeseen. Nyt nautit matkoistasi entistä enemmän, sillä voit ohjata puheesi avulla radion äänenvoimakkuutta ja valita osoitteita ja puhelinnumeroita yhteystiedoistasi.

Myös We Connect Plus -palveluja (lisävaruste) voit käyttää helposti puheohjauksen avulla. Sen avulla saat online-tietoja halutuista kohteista, pysäköintitalojen aukioloajoista ja tankkauspaikkojen hinnoista.

Molemmat kädet ohjauspyörässä puhelujen aikana.

image

Comfort-matkapuhelinliitäntä mahdollistaa rennon puhumisen puhelimessa matkan aikana. Erityisen kätevä ominaisuus on integroitu lokero, josta on induktiivinen yhteys auton ulkoantenniin ja induktiivinen lataustoiminto. Hands free -toiminto soveltuu hyvin häiriöttömään vastaanottoon, ja sen käyttäminen onnistuu helposti monitoiminäytön, monitoimiohjauspyörän tai radion kosketusnäytön kautta.

Optimaalisen lyhyet jarrutusmatkat.

image

Kun tulee tilanne, että haluat äkillisesti alentaa nopeuttasi, auton jarrujen tulisi toimia tehokkaasti ja viiveettä. Sähkömekaaninen jarrutehostin parantaa myös avustettua ajamista - ainutlaatuisilla eduilla:

·         Mukautuva vakionopeussäädin ACC (lisävaruste) reagoi mukavammin. Jarrutukset pystytään säätelemään paremmin sähkömekaanisella jarrutehostimella.

Yhdessä Front Assist  -ympäristönvalvontajärjestelmän ja jalankulkijatunnistuksen kanssa jarrutusmatka lyhenee huomattavasti. Tämä vähentää huomattavasti riskiä törmätä jalankulkijaan ja laskee törmäysnopeuden mahdollisimman alhaiseksi

 

Pysäköinti ei voisi olla helpompaa.

image

Pysäköintiavustin varoittaa sinua akustisesti ja optisesti auton edessä ja takana tunnistetuista esteistä.
Lisävarusteena saatava Park Assist -pysäköintiavustin tarjoaa vielä paljon enemmän: Se pystyy tunnistamaan ajorataan nähden pitkittäisiä ja poikittaisia pysäköintipaikkoja ja ohjaamaan auton niihin automaattisesti. Järjestelmä ohjaa auton myös pois pitkittäispysäköinnistä. Kuljettajan tarvitsee vain painaa kytkintä, kaasua ja jarrua samalla, kun valvoo ajoneuvon ympäristöä

Sinua suojellaan joka puolelta.

image

Ennakoiva turvajärjestelmä voi myös tunnistaa tilanteen, jossa on suuri onnettomuusvaara. Se sulkee silloin ikkunat ja panoraamakattoluukun automaattisesti ja kiristää varotoimenpiteenä etuturvavyöt.

Nauti mukavuudesta nappia painamalla.