2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Uusi Passat Variant.

Suuri mukavuus.

Kuulutko sinäkin kiireisiin ihmisiin, joilla on paljon työmatkoja tai perheen arkipäivän ajoja? Siinä tapauksessa luotettava auto on sinulle tärkeä. Uusi Passat Variant on vielä paljon enemmän: Sen työ on nimittäin helpottaa sinun arkeasi. Sen intuitiivisten toimintojen ansiosta jokaisesta ajosta tulee suuri mukavuuselämys.

Design ja valot.

Uuden Passatin ilmeikäs design säteilee eleganttia selkeyttä ja ylivoimaisuutta. Sen dynaamiset mittasuhteet ovat myös lupaus erinomaisesta suorituskyvystä.

 • Ulkopuoli.

  Eleganssia ja dynamiikkaa – lyhyesti sanottuna.

  Onnistunut yhdistelmä sporttisuutta ja harmonista muotoilua: Dynaaminen design näyttävällä valomuotoilulla antaa uudelle Passatille suvereenin ja itsevarman ulkonäön.

  Lue lisää
 • Sisätilat.

  Tarkkaan harkittu tilakonsepti.

  Sisävarustelussa on huomioitu parhaimman tason mukavuus ja miellyttävä tilantunne. Kohokohtia ovat laadukkaat istuimet ja koristeet. Lisävarusteena saatava tunnelmavalaistus säädettävällä voimakkuudella takaa vaikuttavan ja ainutlaatuinen tilantunteen.

  Lue lisää
 • IQ.LIGHT – LED-matriisiajovalot

  Koska kukaan ei pidä häikäisijöistä.

  Häikäisemätön valaistus lähes kaikissa tilanteissa: Lisävarusteena saatavat IQ.LIGHT -LED-matriisiajovalot ja dynaaminen kaukovalojärjestelmä Dynamic Light Assist valaisevat tien kirkkaammin ja paremmin häikäisemättä kuitenkaan muita tiellä liikkujia.

  Lue lisää
 • Dynaamiset kaarrevalot

  Todistaa valonnopeuden kaarteissa.

  Dynaamiset kaarrevalot (lisävaruste) ennakkosäädöllä valaisevat kaarteen jo ennen ohjausliikettä. Näin näkyvyys paranee mutkaisilla teillä ja samalla sinutkin nähdään paremmin (järjestelmän rajojen puitteissa).


Mukavuus.

Passat tekee vaikutuksen mukavilla toiminnoillaan, jotka huolehtivat sinun hyvinvoinnistasi sekä pitkillä että lyhyillä matkoilla.

 • Digitaalinen mittaristo.

  Interaktiivinen teräväpiirtonäyttö

  Analogisuus on mennyttä aikaa. Voit halutessasi vaihtaa perinteiset pyöreät mittarit teräväpiirtonäyttöön. Innovatiivinen, digitaalinen mittaristo voi sisältää paljon muitakin tietoja kuin nopeuden ja polttoainemittarin.

  Lue lisää
 • Easy Open

  Tavaratila auki jalan heilautuksella.

  Rento matkasi alkaa jo ennen liikkeelle lähtöä. Lisävarusteena saatavan Easy Open -toiminnon ansiosta voit avata sähkötoimisen takaluukun pienellä jalkaliikkeellä.

  Lue lisää
 • Panoraamakattoluukku Ambiente-valaistuksella

  Nouse sisään ja nautiskele.

  Uudesta Passatista voit kohdistaa katseesi joka suuntaan. Tämän takaa panoraamakattoluukku (lisävaruste), jota ympäröi tunnelmavalaistus. Matkustamossa on miellyttävä valaistus jokaisena vuorokaudenaikana.

  Lue lisää
 • Tavaratila.

  Tilaa työhön ja vapaa-aikaan.

  Yksi vahvimmista myyntivalteista: Passat Variantin suuri tavaratila muuntuvilla kuormaus- ja kiinnitysmahdollisuuksilla.

  Lue lisää
 • Air Care Climatronic -ilmastointilaite

  Täysin toiveittesi mukaan.

  Air Care Climatronic -ilmastointilaitteen yhteydessä kuljettaja, etumatkustaja ja takamatkustajat voivat säätää haluamansa lämpötilan – eri ilmastointialueiden ansiosta.

  Lue lisää

Avustavat järjestelmät

Älykkäitä kuljettajaa avustavilla järjestelmillä on selkeä fokus: sinun mukavuutesi ja turvallisuutesi.

 • Travel Assist

  Nauti mukavuudesta nappia painamalla.

  Kuvittele, että Passat Variantin kuljettajaa avustavat järjestelmät hoitavat osittain ajamisen. Se tarkoittaa, että pystyt jo nyt ajamaan mukavammin ja rennommin lisävarusteena saatavan Travel Assist -ajoavustimen ansiosta.

  Lue lisää
 • Front Assist.

  Tunnistaa vaarat ennalta.

  Järjestelmä tunnistaa tiellä liikkuvat jalankulkijat ja varoittaa sinua ajoissa. Mikäli et reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti ja ihannetapauksessa jopa estää törmäyksen jalankulkijaan (järjestelmän rajojen puitteissa).

  Lue lisää
 • Sähkömekaaninen jarrutehostin.

  Optimaalisen lyhyet jarrutusmatkat.

  Vakiovarustukseen kuuluva sähkömekaaninen jarrutehostin ja Front Assist -ympäristönvalvontajärjestelmä jalankulkijatunnistuksella lyhentävät Passatin jarrutusmatkaa. Tämä vähentää huomattavasti riskiä törmätä jalankulkijaan.

  Lue lisää
 • Pysäköintiavustin.

  Pysäköinti ei voisi olla helpompaa.

  Itse pysäköinti on mennyttä aikaa. Comfortlinesta alkaen vakiovarustukseen kuuluva pysäköintitutka ja lisävarusteena saatava Park Assist -pysäköintiavustin helpottaa huomattavasti pysäköintiä ja peruutusta ja säilyttää auton aina sinun hallinnassasi (järjestelmän rajojen puitteissa).

  Lue lisää
 • Ennakoiva turvajärjestelmä.

  Sinua suojellaan joka puolelta.

  Ennakoiva turvajärjestelmä suojelee sinua kriittisissä tilanteissa järjestelmän rajojen puitteissa esim. törmäysvaaran uhatessa.

  Lue lisää

Infotainment.

Uudessa Passat Variantissa sinä ja matkustajasi liikutte ja viihdytte verkottuneena. Saatte nauttia ainutlaatuisesta äänentoistosta, intuitiivisesta navigoinnista ja käskyt ymmärtävän puheavustimen mukavuudesta.

 • Streaming & Internet.

  Langattomasti suoratoistopalveluihin.

  Passatissa voit nauttia lempipalveluistasi: Passatin Infotainment-järjestelmä tuo käyttöösi valikoidut suoratoistopalvelut ja internetradion loputtoman maailman.

  Lue lisää
 • Puheohjaus

  Odottaa käskyjäsi: puheohjaus.

  Puheohjausta (lisävaruste) käyttäessäsi sinun ei tarvitse kääntää katsettasi pois liikenteestä. Haluat sitten valita lempimusiikkiasi tai suunnitella reittiäsi – puheohjaus, joka kuuluu vakiovarusteena Infotainment-järjestelmään, on aina valmiina.

  Lue lisää
 • Comfort-matkapuhelinliitäntä

  Molemmat kädet ohjauspyörässä puhelujen aikana.

  Ole tavoitettavissa myös ajon aikana niin halutessasi. Comfort-matkapuhelinliitännän (lisävaruste) ansiosta voit pitää molemmat kädet ohjauspyörässä ja katseen liikenteessä.

  Lue lisää
 • Composition-radio

  Tule viihdytetyksi.

  Passatissa sinä valitset kanavan: Vakiovarustukseen kuuluva Composition-radio ei anna mahdollisuutta pitkästymiseen.

  Lue lisää
 • Navigointi

  Hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

  Lisävarusteena saatava navigointijärjestelmä Discover Pro auttaa sinua pääsemään luotettavasti perille. Se tekee vaikutuksen monipuolisella Infotainmentillaan ja erityisillä mukavuuden kohokohdillaan.

  Lue lisää

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin

Eleganssia ja dynamiikkaa – lyhyesti sanottuna.

image

Uusi Passat Variant yhdistää johdonmukaisen toiminnallisuuden ja sporttiset linjat tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Virtaviivaisen siluetin ja korostetun linjakkuuden ansiosta se täyttää suurimmatkin vaatimukset. Näyttävä jäähdyttimen säleikkö ja valokuviot vangitsevat katseesi välittömästi.

Nauti ilmeikkäästä ulkonäöstä ja laadukkaasta viimeistelystä. Etu- ja takapuskuri, led-ajovalot tai lisävarusteena saatavat led-Matrix-ajovalot ja uudet led-takavalot vakuuttavat modernilla designillaan. 

Liikkuvuutesi varmistaa vannevalikoima: Voit valita vakiovanteiden lisäksi mm. uudet 17 tuuman Sebring-kevytmetallivanteet High Gloss Steel Dark -värisenä, 18 tuuman Liverpool-kevytmetallivanteet Adamantium Dark-värisenä, Bonneville-kevytmetallivanteet kiiltävän mustana tai 19 tuuman Pretoria-kevytmetallivanteet mattapintaisena tummana grafiittina.

Tarkkaan harkittu tilakonsepti.

image

Astu sisään ja aisti premium-luokan tunnelma. Uudessa Passatissa nautit rennosta tilantunteesta: Kojelaudan vaakasuorat, oviin jatkuvat koristeet saavat matkustamon näyttämään pidemmältä ja sitä kautta myös suuremmalta ja tilavammalta. Laadukkaat materiaalit ja muotokielen selkeys, jotka ilmentävät matkustamon premium-luonnetta, tekevät sinuun varmasti vaikutuksen yhdessä suuren jalkatilan kanssa.

Keskikonsoli suurella säilytyslokerolla, hienostuneelta vaikuttava kojelauta ja laadukkaat koristeet yhdistävät tyylikkään eleganssin toiminnalliseen järjestykseen.

Koska kukaan ei pidä häikäisijöistä.

image

Huomiota herättävät: Lisävarusteena saatavien IQ.LIGHT -LED-matriisiajovalojen ilmeikäs design varastaa huomion heti ensi silmäyksellä. Matriisiteknologialla pystytään lähi- ja kaukovalojen perustoimintojen lisäksi ohjaamaan yksittäisiä led-segmenttejä päälle ja pois, mikä mahdollistaa suuren määrän valojakaumia erilaisiin ajotilanteisiin.

Kaukovaloilla ajettaessa kamera tunnistaa vastaantulevat ja ohiajavat ajoneuvot (järjestelmän rajojen puiteteissa). Tällöin määrättyjä led-segmenttejä ohjataan siten, että voidaan edelleen ajaa kaukovaloilla muita tiellä liikkujia häikäisemättä. Esim. liikennemerkin ohi ajettaessa vähennetään sen segmentin tehoa, joka valaisee merkkiä, jolloin merkki ei enää häikäise.

Ajat siten kaupungissa, huonolla säällä moottoritiellä tai ohitat pimeällä maantiellä: IQ.LIGHT -LED-matriisiajovalojen leveys, pituus ja voimakkuus mukautetaan liikennetilanteen mukaiseksi. Matriisiteknologia mahdollistaa siten paremman tien valaisun ja tekee ajosta rennompaa – ilman häikäisyjä ja häiritseviä heijastuksia.