Enemmän varusteita. Enemmän tehoa.

Uusi Polo GTI näyttää missä mennään. Vauhdikkaat muotoilun kohokohdat ja innovatiivinen varustelu nostavat suorituskyvyn ja ajonautinnon aivan uudelle tasolle. Valmiina tehon nostoon? Turvavyö kiinni!

--:--

Uudessa Polo GTI:ssä on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

A white VW Polo GTI is driving in a hall with the LED matrix headlights and light bar in the front switched on.

Suorituskyky

Vauhdin hurmaa 6,7 sekunnissa 

View of the side of a white VW Polo GTI with tinted rear windows, GTI badge on the fender and optional 18-inch "Faro" wheels.

Ulkopuoli

Näyttää mihin se pystyy.

View from the back seat into the cockpit of the VW Polo GTI with the multifunction steering wheel, Digital Cockpit Pro and optional Climatronic.

Sisätilat

Klassinen kohtaa digitaalisen.

Suorituskyky

Vauhdin hurmaa 6,7 sekunnissa 

Uuden Polo GTI:n konepellin alla piilevä 152 kW:n (207 hv:n) teho täyttää lupauksen urheilullisesta tehokkuudesta. Sen tehokas TSI-moottori osoittaa mahtavan vääntönsä jo alhaisella käyntinopeusalueella. Sen huomaa heti lähdössä kiihdytettäessä nollasta sataan vain 6,7 sekunnissa. Sekä vilkaistaessa taustapeiliin. DSG-kaksoiskytkinvaihteisto takaa ajonautinnon ilman keskeytyksiä, sillä se vaihtaa saumattomasti vaihdetta ja auttaa säästämään myös polttoainetta.

Design

Näyttää parhaat puolensa

Uusi Polo GTI tekee konepellin alta löytyvän tehokkuuden lisäksi vaikutuksen urheilullisella ulkomuodollaan. Tyypillisen GTI:n varusteluun kuuluvat ehdottomasti punaiset jarrusatulat ja koristelistat sekä kennomainen jäähdyttimensäleikkö. Ulkonäköön tyylikkyyttä tuovat lisäksi uuden Polo GTI:n erottuva keulan led-valolista, joka kulkee iQ.LIGHT -led-matriisiajovalojen välissä sekä urheilulliset 17-tuumaiset Milton Keynes -vanteet. Lisävarusteena ovat saatavissa myös uudet 18-tuumaiset Faro-vanteet. Ja koska monet näkevät Polo GTI:n vain takaapäin, kuuluvat takaosan varusteisiin ilman muuta myös kromatut pakoputkenpäät sekä ne kuuluisat kolme kirjainta: GTI.

Kuljettajaa avustavat järjestelmät

Pitää auton kaistallaan. Ja muut turvallisen etäisyyden päässä.

Uudessa Polo GTI:ssä on vakiovarusteena Travel Assist -järjestelmä, jonka mukana tulee myös kapasitiivinen ohjauspyörä: ohjauspyörän kosketuksen tunnistava pinta havaitsee, onko kuljettajalla auto kirjaimellisesti ”hanskassa”. Matka-avustin Travel Assist parantaa ajomukavuutta tukemalla kuljettajaa yksitoikkoisissa ja väsyttävissä ajotilanteissa1. Travel Assist pitää auton kaistallaan, säilyttää nopeuden ja valvoo etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon moottoriteillä ja hyväkuntoisilla maanteillä1.

1. Järjestelmärajoitusten puitteissa. Kuljettajan on oltava aina valmiina ohittamaan avustava järjestelmä, ja hän on vastuussa siitä, että autoa ajetaan harkitusti.

Lisätietoja uudesta Polo GTI:stä

Kaikki ominaisuudet

Tutustu myös