Volkswagen ID -sähköautomallisto

ID. Crozz

Volkswagenin ID. Crozzin prototyyppi edustaa tulevaisuuden sähköautoilua. Se on täynnä innovaatioita, jotka vievät sinut dynaamisesti ja äänettömästi läpi mutkaisten teiden. Jossain vaiheessa tulevaisuudessa voit ajaa täysin automatisoidusti – voit nauttia vain maisemista. Tämän digitaalisesti verkottuneen auton kanssa voit jopa puhua. Tervehdi siis vapauttasi.

ID. Vizzion

ID. VIZZION muuttuu modernin teknologian ansiosta itse kuljettajaksi. Sinä voit tehdä ajon aikana mitä haluat: nauttia multimedia-viihteestä, työskennellä intensiivisesti tai vain rentoutua. Sisätilan valaistus ja lämpötila säädetään mieltymystesi mukaan. Se tuo mukanaan myös muita innovaatioita, joista hyötyy sinun lisäksesi myös muut tielläliikkujat.

ID. Buzz

Volkswagenin ID. Buzz on perheen ystävä. Kumppani kiireiseen arkeen. Sähköauto tarjoaa nimittäin kaikkea, mikä tekee elämästäsi helpompaa: modernin mukavuuden, täysin uudenlaisen sisätilan designin ja pian myös täysautomaattisen ajotilan. Sinusta, joka olet kuljettaja tulee matkustaja. Saat vapauden tehdä sitä, mikä sinua inspiroi.

ID. Roomzz

ID. ROOMZZ -konseptimalli on monikäyttöinen ja mukautuva nollapäästöinen SUV. Viiden metrin kokoluokassa se sopii sekä perhe- että businesskäyttöön. Sarjatuotantoversio lanseerataan ensimmäiseksi Kiinan markkinoille vuonna 2021. Muotoilultaan ID. ROOMZZ seuraa muun ID. -perheen selkeää ja tyylikästä linjaa.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome