Volkswagen ID -sähköautomallisto

ID.3

ID.3 on Volkswagenin uuden sukupolven sähköautojen ensimmäinen malli. Kuplan ja Golfin tapaan se näyttää suunnan kokonaan uudelle autotyypille. ID.3:n tilaratkaisut hyötyvät selkeästi muotoiluominaisuuksista, jotka ovat mahdollisia vain täyssähköautoille. Sen ulkomitat vastaavat Volkswagen Golfia mutta sen sisätilat ovat suuremmat kuin minkään muun auton omassa kategoriassaan.

ID.3 on Volkswagenin ensimmäinen täyssähköauto, joka käyttää MEB-alustarakennetta. Suurikokoisin akku mahdollistaa jopa 550 kilometrin toimintamatkan*. Volkswagen turvaa akun pitkäikäisyyden ja tarjoaa akulle takuun aina 8 vuoteen tai 160 000 kilometriin saakka.

* Ajoneuvon kulutus/toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus/toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.

 

ID.4

Uudessa ID.4:ssä yhdistyvät kahden maailman parhaat puolet: nykyaikaisen SUV:n monipuolisuus sekä sähköauton tehokkuus ja vastuullisuus. Niille, jotka haluavat kaiken. Ilman kompromisseja.

ID. Vizzion

ID. VIZZION muuttuu modernin teknologian ansiosta itse kuljettajaksi. Sinä voit tehdä ajon aikana mitä haluat: nauttia multimedia-viihteestä, työskennellä intensiivisesti tai vain rentoutua. Sisätilan valaistus ja lämpötila säädetään mieltymystesi mukaan. Se tuo mukanaan myös muita innovaatioita, joista hyötyy sinun lisäksesi myös muut tielläliikkujat.

ID. Buzz

Volkswagenin ID. Buzz on perheen ystävä. Kumppani kiireiseen arkeen. Sähköauto tarjoaa nimittäin kaikkea, mikä tekee elämästäsi helpompaa: modernin mukavuuden, täysin uudenlaisen sisätilan designin ja pian myös täysautomaattisen ajotilan. Sinusta, joka olet kuljettaja tulee matkustaja. Saat vapauden tehdä sitä, mikä sinua inspiroi.

ID. Roomzz

ID. ROOMZZ -konseptimalli on monikäyttöinen ja mukautuva nollapäästöinen SUV. Viiden metrin kokoluokassa se sopii sekä perhe- että businesskäyttöön. Sarjatuotantoversio lanseerataan ensimmäiseksi Kiinan markkinoille vuonna 2021. Muotoilultaan ID. ROOMZZ seuraa muun ID. -perheen selkeää ja tyylikästä linjaa.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome