ID. Buzz - kaikkialla kuin kotonaan

Kuvissa konseptiauto, tuotantoversion maailman ensi-ilta on 9.3.2022.

Volkswagenin minibussi on ihastuttanut koko maailmaa jo 70 vuoden ajan. Volkswagen tuo nyt tämän kiehtovan klassikon sähköautoilun aikakauteen. ID. Buzz on kunnianosoitus legendaariselle minibussille, mutta täysin uudella tavalla ja tulevaisuuteen suuntautuvasti toteutettuna. Täysin verkottunut. Intuitiivinen. Uudelleen määritettyä mukavuutta ja älykästä käytännöllisyyttä arkipäivään. Maksimaalista vapautta varten. ID. Buzz on enemmän kuin auto, jossa on sähkömoottori. Se on tehty kaikille niille, jotka haluavat aloittaa kanssamme autoilun uuden aikakauden.

VW ID. Buzz Front
ID.Buzzin maailman ensi-ilta on 9.3.2022
--:--

Ei vain kaunis, vaan myös älykäs: ID. Buzzin design

Muistuttaa alkuperäistä minibussia – ja on samalla täysin itsenäinen. ID.Buzzin design on paljon enemmän kuin miltä ensiksi näyttää. ID.Buzzissa on älykkäitä ominaisuuksia, maksimaaliseen tilakokemukseen kehitetty designkonsepti ja paljon muuta.

The front headlights of the Volkswagen ID. Buzz in a close-up.

Älykkäät LED-ajovalot

Älykkäät LED-silmät kommunikoivat interaktiivisesti kanssasi ja varmistavat kaarteissa/matriisivaloilla parhaan mahdollisen näkyvyyden.

Tunnistimet: näkevät tulematta nähdyksi

Niin näyttävä kuin ID.Buzzin design onkin: sen tunnistimet on asennettu huomaamattomasti uuteen muotokieleen. Ne rekisteröivät ajoneuvon sisä- ja ulkopuolisen ympäristön, jotta ajomatkastasi tulisi mahdollisimman mukava ja viihdyttävä.

A woman and a man are sitting on a beach in front of the Volkswagen ID. Buzz.
A boy and a girl play inside the Volkswagen ID. Buzz.

Uuden mittapuun muunneltavuutta

Katalysaattori? Polttoainesäiliö? ID. Buzz ei niitä tarvitse. Se tarkoittaa: enemmän tilaa sinulle. Ja sen ID. Buzz käyttää maksimaalisesti. Ilmanvastusta mittaava cw-arvo on optimoitu, ja sisätilatovat väljät.

Kun on kuormattavaa: ID. Buzz Cargo

Älykäs, ketterä, kestävä: jos arvostat pakettiautoa, pidät varmasti ID. Buzz Cargosta. Se käyttää hyväkseen jokaisen vapauttamamme kulman älykkäisiin päällirakenne- ja muutosratkaisuihin. Se pystyy niin moneen, että on enemmän kuin pelkkä pakettiauto, jossa on sähkömoottori. Se on ID. Buzz Cargo.

Ei pelkästään monipuolinen, vaan myös ainutlaatuinen

Haluatko lisätietoja

Uutiskirjeestä saat säännöllisesti ajankohtaista tietoa Volkswagenin täyssähköisestä ID. -tuoteperheestä ja sähköautoilusta.

Tehty rakkaudella. Hannoverissa.

The Volkswagen ID.Buzz Cargo driving from the front.

Ensimmäinen Hannoverissa valmistettu Transporter tuli kokoonpanolinjalta 66 vuotta ennen ID. Buzzin tuotannon käynnistymistä vuonna 2022. Siksi sen seuraajan rakentaminen Volkswagen Hyötyautojen päätoimipaikassa on kunnia ja velvoite. Sitä varten monta asiaa kehitetään, ja joitakin rakennetaan uudelleen. Me Hannoverissa olemme iloisia startatessamme tulevaisuuteen.