VW ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo – voittaa joukkueita puolelleen

ID. Buzz Cargo – voittaa joukkueita puolelleen

Urheilu on muutakin kuin liikettä, urheilu voi myös muuttaa jotakin – erityisesti kestävän kehityksen suuntaan. Volkswagen tukee autoilukumppanina ryhmä- ja joukkuehenkeä, sekä kestävän toiminnan tietoisuutta.

Volkswagen Hyötyautot haluaa ID. Buzz Cargon myötä esitellä sähköauton tulevaisuuteen suuntautuvana liikkumistapana urheilun alalle ja ihastuttaa faneja ja pelaajia sekä asettaa uuden välitavoitteen matkalla Way to Zero -tavoitteeseen. Volkswagen ja Volkswagen Hyötyautot ovat nimittäin sitoutuneet Pariisin ilmastosopimukseen - tavoitteena on olla CO2-neutraali yritys vuoteen 2050 mennessä. Siksi meille esitellään myös tulevaisuudessa täysin sähköisiä automalleja. ID. Buzz Cargo on ihanteellinen joukkuepelaaja, kun puhutaan innovatiivisesta liikkumisratkaisusta. On sitten kyse joukkueen tai urheiluvälineiden kuljetuksesta: Volkswagen Hyötyautojen uusi edelläkävijä on valmiina kaikkeen.

--:--

Se ihastutti kesällä 2020 myös Saksan jalkapallomaajoukkuetta: ID. Buzz Cargon konseptimalli oli EURO2020-esikarsintojen aikana Herzogenaurachissa Adidaksen toimipaikan edessä, DFB-basecampin välittömässä läheisyydessä. Huippumodernin ”Campo Herzon” liikkumisratkaisut on kauttaaltaan sähköistetty, jotta CO2-neutraalisuus huomioitaisiin myös jalkapallon parissa. Siksi Volkswagen sähköautokalusto, johon kuului ID.3 ja ID.4, samoin kuin vaihtoehtoisia liikkumisratkaisuja kuten Seatin sähköskootterit, Volkswagen Hyötyautojen lehdistöbussit (ABT e-Caravelle) ja sähköpolkupyörät olivat jalkapalloilijoiden ja DFB-joukkueen vapaassa käytössä.

Tekniset uudistukset ovat aina kiehtoneet minua, sähköautoilu on vallankumous: se on suuri edistysaskel ympäristölle ja siten koko yhteiskunnalle.
Jogi Löw, ex-jalkapallovalmentaja

Jalkapallon myötä Volkswagen valloittaa kentän, joka edustaa monille ihmisille – sekä pelaajille että faneille – intohimoa ja joukkuehenkeä ja siksi se onkin oikea paikka esitellä innovatiivisia sähköautoja, kuten esim. ID. Buzz Cargo.

The VW ID. Buzz next to a cargo e-bike.

ID. Buzz ja ID. Buzz Cargo ovat edelläkävijöitä. Ne ovat Volkswagen Hyötyautojen ensimmäiset täysin sähköiset autot, joissa on jo ajateltu täysin automaattisen ajamisen tulevaisuutta. ID. Buzzin ja ID. Buzz Cargon innovatiivinen design, tekninen varustus ja digitalisoitu ajomukavuus edustavat autoilun tulevaisuutta ja samalla ne muistuttavat meitä legendaarisesta Volkswagen-bussista.

Haluatko lisätietoja

Uutiskirjeestä saat säännöllisesti ajankohtaista tietoa Volkswagenin täyssähköisestä ID. -tuoteperheestä ja sähköautoilusta.