Volkswagen ID. SPACE VIZZION
1
Volkswagen ID. SPACE VIZZION
1
Volkswagen ID. SPACE VIZZION
1

ID. SPACE VIZZION
Sähköautoilun uusi ulottuvuus

Tehokasta muotoilua

Tutustu ID. SPACE VIZZIONiin, jossa oikeanlainen aerodynamiikka ja moderni sähkömoottoritekniikka nostavat sähköautoilun aivan uudelle tasolle.

 

Volkswagen ID. SPACE VIZZION
1
1.
Concept Car

Aerodynamiikkaa ja suorituskykyä: ulkopuolen design

Jokainen näyttävän siluetin yksityiskohta on suunniteltu tukemaan ID. SPACE VIZZIONin sähköistä suorituskykyä. Erityisen vaikuttavaa: Auton aerodynaamisen muotoilun ansiosta cw-arvo on 0,24 ja toimintamatka jopa 590 kilometriä (WLTP)1. Näyttävän keulan erityiset läpivirtausaukot ohjaavat ilmavirtauksen tarkasti taakse korostaen samalla auton edistyksellistä muotoilua.

Volkswagen ID. SPACE VIZZION
1
1.
Concept Car

Volkswagen ID. SPACE VIZZIONin digitaalinen mittaristo

ID. SPACE VIZZIONissa klassinen mittaristo korvataan ensimmäistä kertaa edistyksellisellä AR-tuulilasinäytöllä. Perustiedot näkyvät pienessä lisänäytössä, ja tärkeät tiedot heijastuvat suoraan kuljettajan näkökenttään – käyttökokemus on hyvin intuitiivinen. Vaikutelmaa lisää kojelaudan etuosassa oleva interaktiivinen ID. Light -älyvalo, joka kommunikoi liikenteessä kuljettajan kanssa. Infotainmentin ja auton asetukset voi määrittää 15,6-tuumaisesta (39,6 cm) kosketusnäytöstä.

Volkswagen ID. SPACE VIZZION
1
1.
Concept Car

Mukavaa tilavuutta: sisätilan design

Kuten nimikin kertoo, ID. SPACE VIZZIONissa on luokkaansa suuremmat tilat.
Tilaa säästävä sähkömoottori mahdollistaa avaran matkustamon, jossa on yläluokan lounge-tunnelmaa. Myös laadukkaassa sisustuksessa painotetaan johdonmukaisesti innovatiivisuutta ja kestävyyttä. Materiaalit valmistetaan ympäristön kannalta kestävistä raaka-aineista, jotka ovat jääneet yli esimerkiksi elintarviketuotannon valmistuksesta. Näin ID. SPACE VIZZION todistaa innovatiivisuutensa yksityiskohtia myöten – ja herättää mielenkiinnon sarjatuotantoa kohtaan jo etukäteen.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome