ID.Charger

ID. Charger on latauspaikka kotonasi. Aamuisin autosi odottaa sinua valmiiksi ladattuna, ja voit startata päivään täynnä energiaa. Lataat siis nukkuessasi.

ID. Chargerista on olemassa kaksi versiota. Jotta voit seurata lataamistasi, toimitukseen sisältyy tarvittaessa integroitu sähkömittari.

Asennuspalvelumme hoitaa asennuksen mahdollisimman vaivattomasti – maksuttomasta online-ennakkotarkastuksesta asennukseen. Lyhyesti sanottuna: kaikki helposti ja kerralla. Voit tilata ID. Chargerin helposti verkosta.  

ID. Charger -latauslaitteen tilaaminenOpens an external link

ID. Charger -latauslaitteen asennuspalveluOpens an external link

* Toimintamatka ja kulutuslukemat

Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.