Mies pitää latauskorttia latauspisteen edessä.
2

Tankkaa virtaa helposti missä vain – We Charge -palvelun avulla

We Charge on älykäs palvelu, jonka avulla voit ladata ID. -malliasi kotona ja koko Euroopassa tällä hetkellä yli 300 000 latauspisteessä3.

Sopimuksiin

Lataus matkoilla

Lataus kotona

1.
ID.5 GTX: Virrankulutus, kWh/100 km: 17,1 (yhdistetty); CO₂‐päästöt, g/km: 0; teholuokka: A+++

We Charge on älykäs palvelu, jonka avulla voit ladata ID. -malliasi kotona ja koko Euroopassa tällä hetkellä yli 300 000 latauspisteessä3.

Sopimuksiin

Lataus matkoilla

Lataus kotona

Helppoa latausta matkoilla

Sähköautoilu saa olla helppoa ja hauskaa – saavut varmasti perille rennosti. Avaa vain We Connect ID. -sovellus ja tarkista seuraavan latausaseman sijainti – voit siis ladata ja kerätä samalla Volkswagen ID. -tunnuksellasi hintaetuja.

 • 'Löydä tuhansia julkisia latausasemia ja käytä niitä
 • Lataus kaikkialla Euroopassa vain yhdellä latauskortilla
 • Löydä oikea We Charge -sopimus kaikkiin vaatimuksiin
 • Ainutlaatuisia hintaetuja IONITY-pikalatausverkkoon
--:--

Kuin sinulle tehty: We Charge -sopimukset

We Charge verkottaa sinut jo alkaen 0,- € 4 kuukaudessa julkisten latausasemien kanssa ja tarjoaa ainutlaatuisia hintaetuja Volkswagen ID. -mallien omistajille. We Charge Free, We Charge Go ja We Charge Plus tarjoavat valittavaksesi kolme lataussopimusta5,6,7, jotka on räätälöity yksilöllisiin tarpeisiin – satunnaiskäyttäjästä paljon ajaville.

Sopimus

We Charge Free

Maksat vain siitä, mitä lataat

 • AC: 0,10 € 4 / min
 • DC: 0,48 € / min
 • IONITY: 0,79 € / min
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 0 €
 • Sopimusaika: 12 kuukautta

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / min 180 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / min 90 minuutin jälkeen

Sopimus

We Charge Go

Satunnaiseen lataukseen matkoilla

 • AC: 0,07 € 4 / min
 • DC: 0,34 € / min
 • IONITY: 0,79 € / min
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 2,99 €7 / 5,99 €
 • Sopimusaika: 12 kuukautta

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / min 180 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / min 90 minuutin jälkeen

Sopimus

We Charge Plus

Paljon lataaville ja pitkille matkoille

 • AC: 0,06 € 4 / min
 • DC: 0,31 € / min
 • IONITY: 0,35 € / min
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 9,99 €7 / 12,99 €
 • Sopimusaika: 12 kuukautta

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / min 180 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / min 90 minuutin jälkeen

e-reittisuunnittelu 9,10 – löydä lähistöllä sijaitsevat latausasemat

Hakutoiminnon avulla löydät useita latausasemia ja voit asettaa niitä halutessasi reittisuunnitelmasi kohteeksi tai välikohteeksi. Reittisuunnittelun avulla voit suunnitella ajoreittejä julkisen latausverkon varrella ottaen samalla huomioon yksilölliset ominaisuudet, kuten akun varaustilan reitin aikana.

We Charge App jetzt laden in App Store oder bei Google Play mit QR-Code

We Charge -palvelu We Connect ID. -sovelluksessa

We Charge -toiminnot on integroitu We Connect ID. -sovellukseen. Voit etsiä julkisia latauspisteitä helposti sovelluksessa ja tarkastaa niiden käytettävyyden reaaliaikaisesti. Voit nähdä kaikki lataustapahtumasi, joten kustannukset ovat täysin läpinäkyviä. Jopa sopimusten ja latauskortin hallinta ovat sormiesi ulottuvilla. Kuulostaako hyvältä? Tästä pääset lataamaan sovelluksen. Vaihtoehtoisesti voit skannata QR-koodin ja ladata sovelluksen suoraan älypuhelimeesi.

We Charge In-Car -sovellus

Lähde matkaan ja navigoi suoraan seuraavalle latausasemalle? Onnistuu. Langattoman Over-the-air-päivityksen avulla voit yhdistää We Charge -sovelluksesi helposti autosi navigointijärjestelmään. Näin voit suodattaa We Charge -näkymän latauspisteitä tehon ja käytettävyyden mukaan ja aloittaa navigoinnin kohteeseen poistumatta navigointisovelluksesta. Pysyt siis jatkuvasti yhteydessä verkkoon ja löydät yhteyden missä vain. 

VW ID.5 GTX Cockpit. Karte mit IONITY Ladestation wird auf Display des Infotainment-Systems angezeigt

Lataaminen rennosti kotona

ID. Chargerin avulla olet myös kotona täysin yhteydessä verkkoon. Voit siis ottaa rennosti autosi latautuessa. Istu rennosti ja ohjaa kotilatauslaitettasi kätevästi suoraan sovelluksesta. Näin lataustapahtuma on aina hallinnassasi, voit ohjata kotilatauslaitettasi ja tehdä lukuisia eri asetuksia. 

ID. Charger: näin kodistasi tulee latausasema

ID. Charger: näin kodistasi tulee latausasema

VW ID.5 in grau steht vor einer Garage und wird an ID. Charger geladen, Front sichtbar, Mann geht vorbei
8,2
8.
ID.5: Virrankulutus, kWh/100 km: 16,2 (yhdistetty); CO₂‐päästöt, g/km: 0; teholuokka: A+++

Haluatko rentoutua kotona, kun autosi latautuu? Ellin tarjoamalla kotilatauslaitteella ID. Charger saat nykyaikaisen latauskonseptin suoraan kotiisi. Erityisen käytännöllistä: ID. Charger Pro tarjoaa älykkäitä toimintoja latauksen hallintaan, sillä voit etäohjata, konfiguroida ja hallita lataamista We Chargen avulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Aloita keskustelu kanssamme

Aloita keskustelu kanssamme

Kontakt

Onko sinulla kysymyksiä, ideoita tai palautetta? Soita meille.

Tavoitat meidät numerosta +358 800 4334 7328Opens a phone link (maksuton kaikissa Suomen verkoissa). Olemme tavoitettavissa kellon ympäri. Jos puhelinoperaattorisi ei tue tätä maksutonta numeroa, soita numeroon 09 - 856 194 51Opens a phone link. Maksu riippuu operaattorisi hinnoista. Ulkomailta tulevista soitoista voidaan veloittaa roaming-maksu.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen
wecharge-support@volkswagen.deOpens a mail link

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

2.
Ajoneuvon kulutus, CO2 -arvo ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Testi on tehty laboratorio-olosuhteissa noudattaen testiohjelman mukaista ajosuoritetta eikä se välttämättä kuvaa auton kulutusta normaaleissa ajotilanteissa. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat  vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.
3.
Lataussopimukset, latauskortit että ID. Charger -mallit tarjoaa Volkswagen Group Charging GmbH -yhtiö (Elli).
4.
Kaikki tässä esitetyt hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron.
5.
Näytetyt lataussopimukset sekä latauskortin tarjoaa Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Tarvitset näitä sopimuksia varten Volkswagen ID:n (VW-ID) ja Volkswagen We Connect ID. App -sovelluksen. Jos et halua luovuttaa VW-ID:si tietoja Volkswagen Group Charging GmbH -yhtiölle (Elli), voit käyttää ilman erityisehtoja vaihtoehtoista tarjousta, jonka saa osoitteesta www.elli.eco. Sekä latauskortit että ID. Charger -mallit tarjoaa Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
6.
Sopimukset We Charge Go ja We Charge Plus ovat käytettävissä vain Volkswagen ID. -malleille.
7.
Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) tarjoaa nyt Volkswagen ID. -mallien omistajille We Charge -lataussopimuksen 12 kuukauden ajaksi edulliseen kuukausihintaan (sopimus ”Go” 5,99 euron sijaan 2,99 € kuukaudessa, sopimus ”Plus” 12,99 euron sijaan 9,99 € kuukaudessa). Nämä edullisemmat lataussopimukset ovat voimassa autokohtaisesti eli edullisempi lataussopimus voidaan valita vain kerran yhtä ID.-mallia kohti. Tällaisen sopimuksen solmiminen ei tällä hetkellä ole mahdollista vaihtoautoa ostettaessa, jolloin ensimmäinen ostaja on jo hyötynyt Volkswagen ID. -mallin edullisemmasta sopimuksesta. Auton tunnistaminen ja sen liittäminen edullisempaan lataussopimukseen tehdään tarkistamalla auton valmistenumero (VIN).