Mies pitää latauskorttia latauspisteen edessä.
2

Lataa virtaa helposti – We Charge -palvelulla

We Charge on älykäs palvelu, jonka avulla voit ladata ID. -malliasi kotona ja koko Euroopassa tällä hetkellä yli 340 000 latauspisteessä.

1.
ID.5 GTX Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,6–17,1; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.
3.
Lataustariffit, latauskortit ja ID. Charger -mallit ovat Volkswagen Group Charging GmbH:n tarjoamia palveluja (Elli, Julkaisutiedot & Oikeudellista asiaa).

We Charge on älykäs palvelu, jonka avulla voit ladata ID. -malliasi kotona ja koko Euroopassa tällä hetkellä yli 340 000 latauspisteessä.

Helppoa latausta matkoilla

Sähköinen liikkuminen saa olla helppoa ja hauskaa – saavut sähköautollasi rennosti perille ihan minne vaan. Avaa vain We Connect ID. -sovellus ja tarkista seuraavan latausasema sijainti – pian voitkin jo ladata autoasi ja saada hintaetuja käyttämäsi We Charge -tariffin mukaan.

 • Löydä tuhansia julkisia latauspisteitä ja käytä niitä
 • Lataus kaikkialla Euroopassa vain yhdellä latauskortilla
 • Löydä oikea We Charge -tariffi lähes kaikenlaisiin tarpeisiin
 • Ainutlaatuisia hintaetuja IONITY-pikalatausverkkoon

Lähes kaikenlaisiin tarpeisiin juuri oikea tarjous: We Charge -tariffi4

Punainen VW ID.5 GTX sivuttain ladattavana latauspisteessä

Kun ostat Volkswagen ID.:n, saat We Charge -tariffien avulla heti alusta lähtien pääsyn yhteen Euroopan laajimmista ja nopeimmin kasvavista latausverkostoista. Kaksi muutakin lataustariffia We Charge Go ja We Charge Plus 4,5,6 ovat valittavissa, ja ne voidaan räätälöidä yksilöllisten lataustarpeidesi mukaan.

Autamme sinua käytön aloittamisessa tukemalla sinua Volkswagen ID. -käyttäjätilin sekä We Connect ID. -sovelluksen käyttöönotossa sekä sovelluksen ja latauskortin käytössä.

Sopimus

We Charge Free

Maksat vain siitä, mitä lataat

 • AC: 0,10 € 7 / min
 • DC: 0,48 € / min
 • IONITY: 0,79 € / min
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 0 €
 • Sopimusaika: 12 kuukautta

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / min 180 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / min 90 minuutin jälkeen

Sopimus

We Charge Go

Satunnaiseen lataukseen matkoilla

 • AC: 0,07 € 7 / min
 • DC: 0,34 € / min
 • IONITY: 0,79 € / min
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 2,99 €6 / 5,99 €
 • Sopimusaika: 12 kuukautta

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / min 180 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / min 90 minuutin jälkeen

Sopimus

We Charge Plus

Paljon lataaville ja pitkille matkoille

 • AC: 0,06 € 7 / min
 • DC: 0,31 € / min
 • IONITY: 0,35 € / min
 • Perusmaksu (kuukaudessa): 9,99 €6 / 12,99 €
 • Sopimusaika: 12 kuukautta

Lisämaksu pitkissä latauksissa:
AC: 0,05 € / min 180 minuutin jälkeen 
(ei käytössä klo 21.00–09.00)
DC: 0,15 € / min 90 minuutin jälkeen

e-reittisuunnittelu 12,13 – löydä lähistöllä sijaitsevat latausasemat

Hakutoiminnon avulla löydät useita latausasemia ja voit asettaa niitä halutessasi reittisuunnitelmasi kohteeksi tai välikohteeksi. Reittisuunnittelun avulla voit suunnitella ajoreittejä julkisen latausverkon varrella ottaen samalla huomioon yksilölliset ominaisuudet, kuten akun varaustilan reitin aikana.

Älykäs apulainen arjen menoihin:
We Charge -sovellukset mukana tien päällä

We Charge App jetzt laden in App Store oder bei Google Play mit QR-Code

We Charge -palvelu We Connect ID. -sovelluksessa

We Charge -toiminnot on integroitu We Connect ID. -sovellukseen.Voit etsiä julkisia latausasemia helposti sovelluksessa ja tarkastaa niiden käytettävyyden reaaliaikaisesti. Voit nähdä kaikki lataustapahtumasi, joten kustannukset ovat täysin läpinäkyviä.Jopa tariffien ja latauskortin hallinta ovat sormiesi ulottuvilla.Kuulostaako hyvältä? Tästä pääset lataamaan sovelluksen.Vaihtoehtoisesti voit skannata QR-koodin ja ladata sovelluksen suoraan älypuhelimeesi.

We Charge In-Car -sovellus

Lähde matkaan ja navigoi suoraan seuraavalle latausasemalle? Onnistuu. Langattoman over-the-air-päivityksen avulla voit yhdistää We Charge -sovelluksesi helposti autosi navigointijärjestelmään. Tällöin voit suodattaa latauspisteitä We Charge -näkymässä tehon ja käytettävyyden mukaan ja aloittaa suoraan opastuksen kohteeseen tarvitsematta poistua navigointisovelluksesta. Näin sinulla on aina mukana latauspisteiden hakuväline. 

--:--

Lataa ensin sovellus, sitten virtaa

1
1. Lataa We Connect ID. -sovellus.

Lataa myös We Connect ID. -sovellus iOS- tai Android-älypuhelimeen.

Siirry App StoreenOpens an external link

Siirry Play StoreenOpens an external link

 

2
2. Luo käyttäjätili.

Kirjaudu sisään Volkswagen ID. -autoosi ja luo käyttäjätili.

Luo maksuton käyttäjätili.Opens an external link  

3
3. Valitse lataustariffi.

Valitse sellainen We Charge -lataustariffi, joka sopii liikkuvaan arkeesi.  

Lataaminen rennosti kotona

ID. Chargerin avulla olet myös kotona täysin yhteydessä verkkoon. Voit siis ottaa rennosti autosi latautuessa. Istu rennosti ja ohjaa kotilatauslaitettasi kätevästi suoraan sovelluksesta. Näin lataustapahtuma on aina hallinnassasi, voit ohjata kotilatauslaitettasi ja tehdä lukuisia eri asetuksia. 

ID. Charger: näin kodistasi tulee latausasema

ID. Charger: näin kodistasi tulee latausasema

VW ID.5 in grau steht vor einer Garage und wird an ID. Charger geladen, Front sichtbar, Mann geht vorbei
8,2
8.
ID.4 GTX Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,8–17,2; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

Haluatko rentoutua kotona, kun autosi latautuu? Ellin tarjoamalla kotilatauslaitteella ID. Charger saat nykyaikaisen latauskonseptin suoraan kotiisi. Erityisen käytännöllistä: verkottuneet mallit ID. Charger Connect ja ID. Charger Pro tarjoavat älykkäitä toimintoja latauksen hallintaan, sillä voit etäohjata, konfiguroida ja hallita lataamista We Chargen avulla.

We Charge esitettynä videolla

--:--

Usein kysyttyjä kysymyksiä

ID. -mallimme – tutustu nyt

Tyylikäs SUV-Coupé

Uusi ID.5 edustaa sähköistä crossoveria, jossa ensimmäistä kertaa yhdistyvät ID. -tuoteperheen laadukkuus ja coupé-muotoilun urheilullinen tyylikkyys.

Aloita keskustelu kanssamme

Aloita keskustelu kanssamme

Kontakt

Onko sinulla kysymyksiä, ideoita tai palautetta? Soita meille.

Tavoitat meidät numerosta +358 800 4334 7328Opens a phone link (maksuton kaikissa Suomen verkoissa). Olemme tavoitettavissa kellon ympäri. Jos puhelinoperaattorisi ei tue tätä maksutonta numeroa, soita numeroon 09 - 856 194 51Opens a phone link. Maksu riippuu operaattorisi hinnoista. Ulkomailta tulevista soitoista voidaan veloittaa roaming-maksu.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen
wecharge-support@volkswagen.deOpens a mail link

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

2.
Ajoneuvon kulutus, CO2 -arvo ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Testi on tehty laboratorio-olosuhteissa noudattaen testiohjelman mukaista ajosuoritetta eikä se välttämättä kuvaa auton kulutusta normaaleissa ajotilanteissa. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat  vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.
4.
Näytetyt lataussopimukset sekä latauskortin tarjoaa Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Tarvitset näitä sopimuksia varten Volkswagen ID:n (VW-ID) ja Volkswagen We Connect ID. App -sovelluksen. Jos et halua luovuttaa VW-ID:si tietoja Volkswagen Group Charging GmbH -yhtiölle (Elli), voit käyttää ilman erityisehtoja vaihtoehtoista tarjousta, jonka saa osoitteesta www.elli.eco. Sekä latauskortit että ID. Charger -mallit tarjoaa Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
5.
Sopimukset We Charge Go ja We Charge Plus ovat käytettävissä vain Volkswagen ID. -malleille.
6.
Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) tarjoaa nyt Volkswagen ID. -mallien omistajille We Charge -lataussopimuksen 12 kuukauden ajaksi edulliseen kuukausihintaan (sopimus ”Go” 5,99 euron sijaan 2,99 € kuukaudessa, sopimus ”Plus” 12,99 euron sijaan 9,99 € kuukaudessa). Nämä edullisemmat lataussopimukset ovat voimassa autokohtaisesti eli edullisempi lataussopimus voidaan valita vain kerran yhtä ID.-mallia kohti. Tällaisen sopimuksen solmiminen ei tällä hetkellä ole mahdollista vaihtoautoa ostettaessa, jolloin ensimmäinen ostaja on jo hyötynyt Volkswagen ID. -mallin edullisemmasta sopimuksesta. Auton tunnistaminen ja sen liittäminen edullisempaan lataussopimukseen tehdään tarkistamalla auton valmistenumero (VIN).
7.
Kaikki tässä esitetyt hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron.