Autoilijoiden asialla

Uusi auto, pienempi kulutus.

Jos tarvitset autoa arjessasi tai työssäsi ja haluat kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän, kannattaa sinun nyt hankkia uusi auto, jossa on nykyaikaista tekniikkaa.

Aina on hyvä hetki ostaa Volkswagen

Tervetuloa Volkswagen-jälleenmyyjälle keskustelemaan sinulle sopivimmasta ratkaisusta.

Uusi auto - pienempi kulutus. Jos tarvitset autoa arjessasi tai työssäsi ja haluat kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän, kannattaa sinun nyt hankkia uusi auto, jossa on nykyaikainen moottori.

Tänään autonostajalle on tarkolla enemmän käyttövoimavaihtoehtoja kuin koskaan aikaisemmin. Kaikki vaihtoehdot eivät sovi jokaiselle, mutta Volkswagen-mallistosta löytyy kaikille suomalaisille se paras ja sopivin voimanlähde.

Uuden auton ympäristövaikutukset ovat aina pienemmät kuin vastaavan vanhan. Bensiini-, diesel-, kaasu- ja sähkömoottori sopivat eri autoihin ja eri ajajille. Voit tehdä valinnan itse, omien tarpeidesi mukaan. 

Jos auton omistaminen ei tunnu juuri nyt oikealta ratkaisulta, mutta haluat ajaa nykyaikaisella moottorilla varustetulla, turvallisella ja vähän kuluttavalla autolla, saat sen käyttöösi huolettomalla kuukausimaksulla - ilman riskiä auton tulevasta jälleenmyyntiarvosta.

Bensiini - taajamassa ajavalle.

Nykyaikaiset bensiinimoottorit ovat tehokkaita ja kuluttavat aikaisempaa vähemmän pienen iskutilavuuden, turboahdon ja suorasuihkutuksen ansiosta. 

Bensiiniautojen vuotuinen ajoneuvovero määräytyy kulutuslukemien mukaan. Bensiinipolttoaineella ei tällä hetkellä ole mainittavaa hintaetua dieseliin verrattuna.

Bensiinimoottori on tuttu ja turvallinen valinta pieniin ja keskikokoisiin autoihin, varsinkin jos kilometrejä tulee suomalaisen keskiarvon verran tai vähemmän (17 000 km vuodessa).

 

+ varma valinta keskimääräiseen arkiajoon

Diesel - paljon ajaville.

Dieselmoottorit ovat taloudellisia, vääntäviä ja tehokkaita. 

Dieselauton vuotuinen ajoneuvovero on suurempi kuin vastaavassa bensiiniautossa. Dieselmoottori kuluttaa paremman hyötysuhteensa ansiosta vähemmän kuin vastaavantehoinen bensiinimoottori samassa autossa.  Dieselmoottorin hyöty on merkittävä erityisesti suurissa autoissa ja paljon ajaville. 

Kaikki uudet Volkswagen-dieselit on varustettu haitallisia typenoksideja tehokkaasti puhdistavalla SCR AdBlue -järjestelmällä ja hiukkaussuodattimella. AdBlue-lisäaineen tankkaus onnistuu vaivattomasti huoltoasemilla sekä Volkswagen-jälleenmyyjän luona. Yhdellä tankkauksella pääsee noin 7500-12000 km.

Autovero lasketaan Suomessa CO2-päästöjen mukaan joten dieselauto on yleensä edullisempi ostaa kuin vastaava bensiiniauto. Keski-Euroopan suurkaupunkien paljon puhutut ajokiellot eivät koske uusimmat normit täyttäviä vähäpäästöisiä dieselautoja. Volkswagen-malliston kaikki TDI-dieselmoottorit täyttävät uusimman Euro 6d-TEMP -päästönormin. Dieselautoon voi tankata myös uusiutuvista raaka-aineista valmistettua polttoainetta (esim. Neste MY uusiutuva Diesel), joka laskee autoilun kokonaispäästöjä entisestään.

 

+ paljon ajaville, isoihin autoihin

Kaasu - käyttökustannuksista välittäville.

Kaasumoottoreissa yhdistyvät kaasu- ja bensiinimoottorien parhaat puolet. Kaasuautoilija voi ajaa millä haluaa – biokaasulla, maakaasulla tai bensalla.

Kaasuautojen vuosittain perittävä käyttövoimavero on korkeampi kuin bensiiniautoilla mutta pienempi kuin dieselautoilla. 

Kaasuauton moottori käyttää ensisijaisesti edullista bio-/maakaasua polttoaineenaan. Tankkauspisteitä Suomessa on yli 40, pohjoisimmat niistä Oulussa. Kaasun loppuessa järjestelmä siirtyy automaattisesti bensiinikäytölle joten kaasuauto ei ole riippuvainen kaasutankkauspisteiden läheisyydestä.

 

+ edullista matkaa tankkauspisteverkoston alueella

Ladattava hybridi - paljon kaupungissa ajavalle ja myös pitemmälle haluavalle.

Lataushybridi on kätevä vaihtoehto kun lyhyiden matkojen toistuvassa liikenteessä voidaan ajaa lataussähköllä mutta säilyttää myös mahdollisuus ajaa pitempiä matkoja polttomoottorilla. 

Volkswagen-malliston ladattavat hybridimallit ovat Passat GTE ja Passat GTE Variant.

 

+ mahdollisuus päästöttömään ja äänettömään edulliseen sähköajoon esimerkiksi kaupungissa ja työmatkoilla, silti ilman toimintamatkan rajoituksia latausverkoston ulkopuolella

Täyssähkö - työmatkoille ja kauppareissuille.

Täyssähkömoottorit eivät käytä lainkaan perinteisiä polttoaineita vaan sähköä. Ne tarjoavat hiljaisen ja tehokkaan ajonautinnon, jolla on myönteisiä vaikutuksia myös kaupunkiympäristön ilmanlaatuun.

Sähköautosta maksetaan vuotuista ajoneuvoveroa. Toistaiseksi sähköauto on vastaavaa polttomoottoriautoa kalliimpi ostaa.

Sähköautolla ajamisen kustannukset ovat huomattavasti pienemmät bensiinikäyttöiseen autoon verrattuna, sillä tehokkaat moottorit kuluttavat vähemmän ja sähkö on edullista polttoaineisiin verrattuna. Sähköauton voit ladata kotona, työpaikalla tai julkisissa latauspisteissä esimerkiksi kauppakeskuksessa. 

Volkswagenin täyssähköautoja ovat e-up! ja e-Golf. sekä tuotantoon pian tuleva ID.3 jonka voit nyt varata toimitettavaksi vuoden 2020 aikana.

 + hankinta kalliimpi mutta kilometrit halpoja jos latausmahdollisuuksia käytössä

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome